מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

תבשיל דלעת וקישוא

תבשיל דלעת וקישואFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יולי 16, 2019
Last modified:יולי 16, 2019

Summary:

תבשיל טעים ופשוט של דלעת וקישוא – תוספת ירקות קלה להכנה.

תבשיל דלעת וקישוא

מצרכים (כ-3 מנות):

בצל בינוני חצוי חתוך לחצאי עיגולים דקים

300 גרם דלעת קלופה חתוכה לקוביות עד 2 ס"מ (כ-2.5 כוסות)

2 קישואים קטנים חתוכים לחצאי עיגולים

רבע כפית מלח

תיבול: כפית סילאן, חצי כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם.

אופן הכנה:

-מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית (רצוי להשתמש בסיר עם ציפוי שאינו נדבק) ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

-מוסיפים את קוביות הדלעת והקישואים, רבע כפית מלח ומערבבים. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 15-20 דקות, עד לריכוך.

-מתבלים בכפית סילאן, חצי כפית מלח, פלפל שחור ומערבבים. מבשלים על אש בינונית במשך 3-5 דקות ומסירים מהאש.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

22 תגובות

הוסף תגובה
    1. אם משתמשים בסיר עם ציפוי שאינו נדבק אין צורך.
      אם משתמשים בסיר מנירוסטה יש צורך להוסיף קצת מים.

    1. אם מכינים בסיר עם ציפוי שאינו נדבק אין צורך להוסיף נוזלים.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר