

תבשיל טעים ופשוט של דלעת וקישוא – תוספת ירקות קלה להכנה.
בצל בינוני חצוי חתוך לחצאי עיגולים דקים
300 גרם דלעת קלופה חתוכה לקוביות עד 2 ס"מ (כ-2.5 כוסות)
2 קישואים קטנים חתוכים לחצאי עיגולים
רבע כפית מלח
תיבול: כפית סילאן, חצי כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם.
-מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית (רצוי להשתמש בסיר עם ציפוי שאינו נדבק) ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
-מוסיפים את קוביות הדלעת והקישואים, רבע כפית מלח ומערבבים. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 15-20 דקות, עד לריכוך.
-מתבלים בכפית סילאן, חצי כפית מלח, פלפל שחור ומערבבים. מבשלים על אש בינונית במשך 3-5 דקות ומסירים מהאש.
אהבתם? שתפו
הכנתי אתמול לארוחת בוקר ויצא מקסים!!
תודה רבה
שמחה לשמוע 🙂
תודה נעה
היי
האם אפשר להוסיף גם כרוב לבן?
כן.
בוקר טוב,
אין צורך להוסיף גם מים?
אם משתמשים בסיר עם ציפוי שאינו נדבק אין צורך.
אם משתמשים בסיר מנירוסטה יש צורך להוסיף קצת מים.
יצא מעולה!!! תודה.
שמחה לשמוע 🙂
תודה לך
בוקר טוב, האם אפשר להחליף בדלעת עגולה?
כן.
התוצאה מיוחדת מאוד!
טעם מעולה!
תודה לך!
שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!
אפשר להשתמש בבטטה במקום דלעת?
כן.
האם צריך להוסיף נוזל? הירקות על האש ללא נוזל בינתיים. אפרת תודה על מהירות תגובה
אם מכינים בסיר עם ציפוי שאינו נדבק אין צורך להוסיף נוזלים.
שלום אפרת.
אפשר להחליף הדלעת בדלורית?
תודה על מתכונים קלים וטעימים.
כן, אפשר.
הי אפרת,
האם ניתן לשמור בהקפאה ירקות מבושלי, למשל כמו במתכון?
תודה!
כל עוד זה לא מכיל תפו"א לא אמורה להיות בעיה.
יצא ממש טעים והמתכון באמת פשוט!
שמחה שיצא טעים 🙂