מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

תבשיל דלעת וקישוא

תבשיל דלעת וקישואFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יולי 16, 2019
Last modified:יולי 16, 2019

Summary:

תבשיל טעים ופשוט של דלעת וקישוא – תוספת ירקות קלה להכנה.

תבשיל דלעת וקישוא

מצרכים (כ-3 מנות):

בצל בינוני חצוי חתוך לחצאי עיגולים דקים

300 גרם דלעת קלופה חתוכה לקוביות עד 2 ס"מ (כ-2.5 כוסות)

2 קישואים קטנים חתוכים לחצאי עיגולים

רבע כפית מלח

תיבול: כפית סילאן, חצי כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם.

אופן הכנה:

-מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית (רצוי להשתמש בסיר עם ציפוי שאינו נדבק) ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

-מוסיפים את קוביות הדלעת והקישואים, רבע כפית מלח ומערבבים. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 15-20 דקות, עד לריכוך.

-מתבלים בכפית סילאן, חצי כפית מלח, פלפל שחור ומערבבים. מבשלים על אש בינונית במשך 3-5 דקות ומסירים מהאש.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

10 תגובות

הוסף תגובה
    1. אם מכינים בסיר עם ציפוי שאינו נדבק אין צורך להוסיף נוזלים.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר