מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

שעועית ירוקה עם גמבה ושום

שעועית ירוקה עם גמבה ושוםFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יוני 10, 2014
Last modified:פברואר 19, 2017

Summary:

שעועית ירוקה עם גמבה ושום

מצרכים:

400 גרם שעועית ירוקה חתוכה (חצי שקית קפואה)

1/2 גמבה גדולה קצוצה

4 שיני שום פרוסות דק

עלי תימין

תיבול: 1 כפית אבקת מרק (רצוי מחומרים טבעיים), 1/2 כפית כמון, מלח ופלפל שחור.

אופן הכנה:

-מטגנים את הגמבה במחבת עם 2 כפות שמן זית. לאחר כ-3 דקות מוסיפים את השום ומערבבים כדקה.

-מוסיפים את השעועית הירוקה, התימין ומתבלים. מבשלים תוך כדי ערבוב מידי פעם במשך כ-10 דקות עד שהשעועית מתבשלת.

*אם התערובת מתייבשת במחבת ניתן להוסיף מעט מים.

 שעועית ירוקה מתכון, שעועית ירוקה עם שום, מתכון לשעועית ירוקה

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

30 תגובות

הוסף תגובה
  1. המתכון מעולה ,הכנתי השבוע בפעם השנייה.והפעם לגמבה עם השעועית הירוקה הוסזפתי ,
    גם פטריות-שמפיניון שטיגנתי בנפרד עם בצל קצוץ.וגם קצת פטרוזילה קצוצה וכוסברה.
    יצא סלט מעולה,חמים וטעים.
    יופי של מתכון ,מאוד קל להכנה וטעים מאוד.
    בהחלט מומלץ.

  2. הכנתי ויצא טעים מאוד ,וגם זה מאוד קל להכנה.
    הוספתי קישוא קטן חתוך לקוביות קטנות.
    לא היה לי תימין אז הוספתי חצי כפית חוואייג -למרק.
    יצא מעולה.
    תודה על המתכון המעולה.

  3. הי! אנחנו ממש אוהבים את המתכון הזה ספציפית והאתר בכללי! מה אני עושה אם אין לי כמון? להוסיף חוואיג'?
    תודה מראש!

    1. תודה אורית, כיף לשמוע 🙂
      את יכולה להוסיף חוואיג'. תתחילי ברבע כפית ותוסיפי יותר לפי הטעם.
      שבת שלום

    1. תודה אדרי, כיף לשמוע 😉
      נכון, יחסית אין הרבה מתכוני דגים. שלא בצדק 🙂 מבטיחה להעלות יותר בהמשך.
      שבת שלום!

      1. תודה על התשובה המהירה .
        רוצה להכין כתוספת לאורז ,ורוצה שישאר לי רוטב בסיר משום שאני מחממת בכניסת השבת בתנור את האוכל ולא רוצה שעד שנאכל-ישרף לי.תודה

  4. ערב טוב לך. אני ממש לא מבינה נה קרה לנייד שלי, כיוון שכתבתי תגובות לכל מה שהכנתי השבוע ואני פשוט לא מוצאת את זה. בכל אופן, זו תוספת טעימה מאוד,( אני עפתי על הגמבה), טעם חרוך כזה וטעים. תודה לך שוב על השבועות הטעימים!!!

    1. היי קריסטינה,
      אני שמחה שיצא מוצלח וטעים ושוב תודה לך שאת טורחת לחזור ולעדכן!
      שבת שלום יקירה 🙂

    1. הי שרי,
      כן אפשר להכין מראש ולשמור במקרר בקופסה סגורה. אח"כ לחמם במיקרוגל או במחבת.

    1. הי מזל,
      אפשר להשתמש בשעועית ירוקה שלמה.
      עלי התימין מוסיפים ארומה וטעם נוסף אבל אם אין ברשותך תכיני בלי.

  5. הי. המתכון נראה מעניין מאד. אם לא רוצים אם גמבה אפשר עם עקבניות קצוצות או עגבניות שרי? או רעיון אחר?
    תודה

    1. הי אורית,
      כן, אפשר להשתמש בעגבניות במקום גמבה, זה משתלב מצוין עם השעועית הירוקה.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר