מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

שעועית ירוקה בשום ולימון

שעועית ירוקה בשום ולימוןFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On אוגוסט 7, 2017
Last modified:אוגוסט 7, 2017

Summary:

מתכון לשעועית ירוקה עם בצל, שום ולימון

שעועית ירוקה בשום ולימון

מצרכים:

1 בצל קטן/בינוני קצוץ

3 כוסות שעועית ירוקה חתוכה משקית קפואה

3-4 שיני שום כתושות

2 כפות מיץ לימון

כף דבש (אפשר לשים במקום סילאן או סירופ מייפל)

מלח (כשליש כפית), קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות קלה.

-מוסיפים את השעועית והשום ומערבבים. מתבלים במיץ לימון, דבש, מלח ופלפל שחור ומערבבים.

-מכסים את המחבת ומבשלים עד אש בינונית-נמוכה במשך 10-15 דקות. יש לערבב מידי פעם.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה :-)

אהבתם? שתפו


8 תגובות

הוסף תגובה
  1. היי אפרת תודה על המתכון! שאלה בנוגע לשעועית ירוקה קפואה- רשום בהוראות מאחור לשים בסיר עם מים רותחים ולהביא לרתיחה שנייה, אני צריכה לעשות זאת בסיר נפרד נכון? (ולהרתיח פעמיים בעצם?)

  2. הי אפרת!

    עשיתי ויצא מצוין. (ובלי שום שאלה!).

    תודה רבה!

    אגב, יש את הספר שלך בחנויות, או צריכים לקנות דרך האתר?

    1. היי דבי,
      שמחה שיצא טעים :-)
      לגבי הספר, נכון לעכשיו ניתן לרכוש אותו דרך האתר או בחנות "מיסטרל" בתל אביב. יכול להיות שבהמשך הוא יהיה זמין לרכישה גם בחנויות נוספות בארץ (אני עובדת על זה).

    1. היי הודיה,
      לאחר טיגון הבצל אפשר לטגן קוביות חזה עוף כדקה מכל צד ואז להוסיף את השעועית הירוקה ולהמשיך כרגיל.
      אם חסר תיבול אפשר להוסיף לפי הטעם.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme
Translate »