מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

שעועית ירוקה וברוקולי

שעועית ירוקה וברוקוליFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On אוגוסט 27, 2019
Last modified:אוגוסט 27, 2019

Summary:

תבשיל שעועית ירוקה עם ברוקולי שמכינים במחבת

שעועית ירוקה וברוקולי

מצרכים (4-5 מנות):

בצל בינוני קצוץ

250 גרם ברוקולי טרי קצוץ (4 כוסות)

500 גרם שעועית ירוקה עדינה קפואה (6 כוסות דחוסות)

4 שיני שום פרוסות

תיבול: 4 כפות רוטב סויה, כף סילאן, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

-מוסיפים את השעועית הירוקה (אין צורך להפשיר לפני) ומערבבים כדקה. מוסיפים את הברוקולי הקצוץ ופרוסות השום ומבשלים במשך כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב. 

-מתבלים ברוטב סויה, סילאן, מלח ופלפל שחור. מערבבים במשך 1-2 דקות עד לספיגת הטעמים. טועמים ומשפרים מליחות לפי הטעם.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

6 תגובות

הוסף תגובה
  1. היי אפרת, תודה על המתכון, כמה שאלות:
    – אם מכינה מראש האם ניתן לשמור במקרר ואם כן כמה זמן ואיך מחממים?
    – אם אין מחבת רחבה אפשר להשתמש בווק?
    – הברוקולי לאיזה גודל לקצוץ אותו? עם סכין או מעבד מזון? להשתמש רק בפרחים או גם בגבעולים?
    – את הבצל לקצוץ במעבד מזון או לחתוך בסכין?
    – כמה זמן בערך לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב?
    – בזמן הבישול של ה 12 דקות סך הכל הברוקולי מספיק להתרכך? כמה רך הוא צריך להיות שאדע שהוא מוכן?

    המון תודה

    1. -כן במשך כ-4 ימים. אפשר לחמם במיקרו או במחבת.
      -כן
      -בפרחים ובגבעולים הקטנים. לקצוץ בסכין לחתיכות בגודל בינוני.
      -בסכין
      -כ-4 דקות
      -עד שננעץ בו מזלג בקלות.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר