מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

שניצל טופו ותירס

שניצל טופו ותירסFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On מאי 29, 2018
Last modified:מאי 29, 2018

Summary:

מתכון לשניצל צמחוני מטופו טחון וגרגירי תירס (ללא ביצה)

שניצל טופו ותירס

מצרכים (16-18 שניצלים):

300 גרם טופו חתוך לקוביות

חצי כוס (80 ג') גרגירי תירס מקופסת שימורים (ללא נוזלים)

שן שום כתושה

כף וחצי שמן זית/קנולה

3 כפות רוטב סויה

3 כפות מלאות פירורי לחם

כף קמח חומוס או קמח רגיל

3/4 כוס (130 ג') גרגירי תירס מקופסת שימורים (ללא נוזלים)

*פירורי לחם לציפוי

אופן הכנה:

-מניחים במעבד מזון את קוביות הטופו, חצי כוס גרגירי תירס, שן שום, שמן ורוטב סויה. טוחנים עד לתערובת אחידה. מעבירים לקערה, מוסיפים 3/4 כוס גרגירי תירס שלמים, פירורי לחם וקמח ומערבבים בעזרת כף עד לקבלת תערובת שניתן ליצור ממנה קציצות (אם התערובת רכה מידי או מתפרקת יש להוסיף עוד קצת פירורי לחם לפי הצורך).

-מחממים תנור ל- 200 מעלות.

-משמנים בנדיבות נייר אפיה, יוצרים קציצות בקוטר של כ-5 ס"מ, מהדקים היטב בפירורי לחם משני הצדדים ומניחים על נייר האפיה.

-אופים בתנור במשך 15 דקות, הופכים בזהירות צד ומשאירים כ-10 דקות נוספות, עד להזהבה. מוציאים ומניחים לשניצלים מעט להתקרר.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

22 תגובות

הוסף תגובה
  1. היי, יצא טעים!
    אבל התיבול היה לי טיפה מלוח.
    יש לך רעיון במה אפשר להחליף את הרוטב סויה?
    אפשר לשים 3 כפות מים במקום ואז לתבל רגיל במלח פלפל, פפריקה וכו?
    יש לי גם רוטב צילי מתוק..
    בקיצור אשמח להצעות, כי המתכון בהחלט מעולה 🙂

    1. היי ליאור,
      באיזה סוג רוטב סויה השתמשת? מוזר שיצא כל כך מלוח.
      אני מניחה שאפשר להוסיף 3 כפות מים ולתבל רגיל. אולי אפשר להוסיף גם כף רוטב צ'ילי מתוק.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר