מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

dontate-top-banner

שניצלונים

שניצלוניםFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יוני 24, 2013
Last modified:אוגוסט 20, 2018

Summary:

שניצלונים בציפוי פריך (ללא ביצה)

שניצלונים

מצרכים:

חזה עוף פרוס חתוך לרצועות 

פירורי לחם

שומשום

תיבול: פפריקה מתוקה, כורכום, מלח, פלפל.

*במתכון זה אין צורך להשתמש בביצה.

אופן הכנה:

-מתבלים את רצועות חזה העוף בפפריקה מתוקה, כורכום, מלח ופלפל.

-מערבבים פירורי לחם עם שומשום.

מגלגלים את החזה המתובל בפירורי הלחם והשומשום ומניחים במחבת עם שמן שחומם לפני ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.

 

מתכון לשניצלונים, שניצל, מתכון לשניצל, שניצלונים בשומשום

donate-mob-banner
אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

36 תגובות

הוסף תגובה
  1. שלום אפרת דבר ראשון ממש תודה על המתכונים המוצלחים שתמיד מצליחים בה!! בזכות האתר הזה הל הופך לקל יותר ופשוט וטעיםם!
    דבר שני בתבלינים אפשר להוריד ולהוסיף עוד תבלינים אם רוצים??

  2. היי אפרת,
    תודה על השדרוג, יצא מושלם!!! חשוב לציין שהציפוי ללא הביצה, אינו סופח את השמן כפי שקורה בטיגון עם הביצה.
    רווח של כולנו.

  3. יוצא מוצלח גם באפייה (במקום טיגון)?

    האתר מאוד מוצלח, הן באדיבות בתגובות והן בתוצאה הסופית – המאכלים טעימים!
    השתמשתי במספר רב של מתכונים ותמיד הצליח. תודה רבה.

  4. הכנתי עכשיו, כבר נגמר…. היה טעים מאוד!!! חבל על כל הביצים שבזבזנו עד היום…
    מתכון מהמם וקל להכנה, תודה רבה לך

    1. היי מושיקו,
      חותכים את חזה העוף לרצועות ומניחים בקערה. מוסיפים כרבע כפית כורכום, כפית שטוחה פפריקה מתוקה, מלח וקמצוץ פלפל שחור ומערבבים עם העוף.
      אחר כך מגלגלים את חזה העוף המתובל עם פירורי הלחם והשומשום ומטגנים.
      בהצלחה 🙂

  5. הי אפרת, מה שלומך? רציתי לעדכן אותך שהכנתי אתמול את השניצלונים ויצאו ממש טעימים, פעם ראשונה שאני מכינה בלי ביצה ויצא פצצה…(יצא לי חרוז) מתכון מהיר, קל וטעים, תודה!

    1. היי אפרת,
      אני שמחה לשמוע!
      תודה שחזרת לעדכן (כמו תמיד 🙂 ) וחג שמח!

    1. היי לי,
      חצי כפית פפריקה, רבע כפית שטוחה כורכום, רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור.
      בהצלחה ושבת שלום 🙂

  6. בס"ד
    מתכון מושלם
    כמה שנים בזבזתי על ביצה {עם תיבול מיוחד} פרורי לחם {עם תיבול מיוחד שלא תמיד הצלחתי
    לשחזר},
    זה מתכון שחוסך את כל זה. לא צריך ביצה והמון כאב ראש בתיבול,זה מושלם ככה.
    :}

    1. היי,
      אין צורך בביצה מאחר והציפוי נדבק לשניצל גם בלי ביצה והטעם לא נפגע כתוצאה מכך. אין בעיה להוסיף ביצה אם מעדיפים או אם הציפוי אינו נדבק כמו שצריך.

    1. לבר- תודה על הטיפ. הוסיף לטעם הטיפ.

      לאפרת-
      א. וואו וואו וואו. יצאת גדולה. איזה מתכון מהמם. שניצלונים כמו בסטקיות!!
      נכנס אחר כבוד למתכונים הקבועים בביתנו!

      ב. להערכתך, תיבול זה מתאים גם לשניצלים?

    2. היי עדינה,
      שמחה שיצא טעים 🙂
      התיבול מתאים גם לשניצלים רגילים.
      תודה ושבת שלום!

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר