

שניצלונים בציפוי פריך (ללא ביצה)
חזה עוף פרוס חתוך לרצועות
פירורי לחם
שומשום
תיבול: פפריקה מתוקה, כורכום, מלח, פלפל.
*במתכון זה אין צורך להשתמש בביצה.
-מתבלים את רצועות חזה העוף בפפריקה מתוקה, כורכום, מלח ופלפל.
-מערבבים פירורי לחם עם שומשום.
מגלגלים את החזה המתובל בפירורי הלחם והשומשום ומניחים במחבת עם שמן שחומם לפני ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
מתכון לשניצלונים, שניצל, מתכון לשניצל, שניצלונים בשומשום
אהבתם? שתפו
איזה תבלים אפשר לשים במקום כורכום? אנח כן רוצה לשים משהו, אולי כמון או תבלין לשווארמה?
אפשר לוותר לגבי על הכורכום ולא חייבים לשים משהו במקום.
אם בכל זאת את רוצה להוסיף אז קצת תבלין שווארמה.
היי האם אפשר גם לאפות?
מצרפת מתכון לשניצלים בתנור.
שלום אפרת דבר ראשון ממש תודה על המתכונים המוצלחים שתמיד מצליחים בה!! בזכות האתר הזה הל הופך לקל יותר ופשוט וטעיםם!
דבר שני בתבלינים אפשר להוריד ולהוסיף עוד תבלינים אם רוצים??
תודה מאירה, כיף לשמוע 🙂
לגבי התבלינים, כן אפשר.
היי אפרת. האם אפשר להכין מראש, במקרר ולטגן מאוחר יותר? תודה מראש
כן אפשר.
יום מקסים 🌷
מעולה. את מדהימה. תודה
הי
בלי שומשום זה בטח לא שווה אה? חסר לי השומשום וממש בא לי להכין כעת.
תודה
אפשר להכין גם בלי השומשום.
היי אפרת,
תודה על השדרוג, יצא מושלם!!! חשוב לציין שהציפוי ללא הביצה, אינו סופח את השמן כפי שקורה בטיגון עם הביצה.
רווח של כולנו.
תודה אריאלה, שמחה שיצא טעים 🙂
אפשר להכין עם חזה הודו??
אני חושבת שכן.
יוצא מוצלח גם באפייה (במקום טיגון)?
האתר מאוד מוצלח, הן באדיבות בתגובות והן בתוצאה הסופית – המאכלים טעימים!
השתמשתי במספר רב של מתכונים ותמיד הצליח. תודה רבה.
היי ענת,
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
יש מתכון לשניצלים בתנור.
חג שמח!
הכנתי עכשיו, כבר נגמר…. היה טעים מאוד!!! חבל על כל הביצים שבזבזנו עד היום…
מתכון מהמם וקל להכנה, תודה רבה לך
תודה דיקלה, שמחה לשמוע 🙂
היי,
לא הבנתי לגבי התיבול, איך אני מכין את התיבול ?
היי מושיקו,
חותכים את חזה העוף לרצועות ומניחים בקערה. מוסיפים כרבע כפית כורכום, כפית שטוחה פפריקה מתוקה, מלח וקמצוץ פלפל שחור ומערבבים עם העוף.
אחר כך מגלגלים את חזה העוף המתובל עם פירורי הלחם והשומשום ומטגנים.
בהצלחה 🙂
היי, תודה רבה 🙂
הי אפרת, מה שלומך? רציתי לעדכן אותך שהכנתי אתמול את השניצלונים ויצאו ממש טעימים, פעם ראשונה שאני מכינה בלי ביצה ויצא פצצה…(יצא לי חרוז) מתכון מהיר, קל וטעים, תודה!
היי אפרת,
אני שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן (כמו תמיד 🙂 ) וחג שמח!
-הכוונה לכמות של 4-5 חתיכות שאחתוך אותן לרצועות
היי, בשביל 4-5 חתיכות כמה להשים מכל תבלין?(פפריקה,כורכום,מלח ופלפל)
תודה רבה 🙂
היי לי,
חצי כפית פפריקה, רבע כפית שטוחה כורכום, רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור.
בהצלחה ושבת שלום 🙂
בס"ד
מתכון מושלם
כמה שנים בזבזתי על ביצה {עם תיבול מיוחד} פרורי לחם {עם תיבול מיוחד שלא תמיד הצלחתי
לשחזר},
זה מתכון שחוסך את כל זה. לא צריך ביצה והמון כאב ראש בתיבול,זה מושלם ככה.
:}
תודה שירה, שמחה שאהבת את המתכון 🙂
חג שמח ושבת שלום
אפשר לוותר על הכורכום נכון?
כן שני, אפשר לוותר.
שלום. מדוע מוותרים במתכון זה על הביצה והאם זה לא פוגם בטעם/ברכות? תודה
היי,
אין צורך בביצה מאחר והציפוי נדבק לשניצל גם בלי ביצה והטעם לא נפגע כתוצאה מכך. אין בעיה להוסיף ביצה אם מעדיפים או אם הציפוי אינו נדבק כמו שצריך.
במקום לשים על נייר סופג מומלץ לאחר הטיגון להניח על מסננת ממתכת ככה השניצל ישאר פריך יותר
היי בר,
תודה על הטיפ 😉
יום נפלא
לבר- תודה על הטיפ. הוסיף לטעם הטיפ.
לאפרת-
א. וואו וואו וואו. יצאת גדולה. איזה מתכון מהמם. שניצלונים כמו בסטקיות!!
נכנס אחר כבוד למתכונים הקבועים בביתנו!
ב. להערכתך, תיבול זה מתאים גם לשניצלים?
היי עדינה,
שמחה שיצא טעים 🙂
התיבול מתאים גם לשניצלים רגילים.
תודה ושבת שלום!
פתרון מעולה למי שיש אלרגיה לביצים!!!