מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

שוקי עוף בציפוי פריך

שוקי עוף בציפוי פריךFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
4
On אוקטובר 20, 2013
Last modified:אוגוסט 21, 2018

Summary:

שוקי עוף בציפוי פריך אפויים בתנור- מנה שילדים אוהבים

שוקי עוף בציפוי פריך

 

מצרכים:

10 שוקי עוף ללא העור

לשים בצלחת אחת: 1 ביצה טרופה + חצי כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור

לערבב בצלחת שנייה: 3 כפות קטשופ, 1 כף פפריקה מתוקה, 1 שן שום כתושה

בצלחת שלישית: פירורי לחם או פנקו

אופן הכנה:

-טובלים את שוקי העוף לפי סדר הצלחות: קודם בצלחת הראשונה עם הביצה, אח"כ טובלים היטב בצלחת השנייה עם הקטשופ ובסוף מגלגלים בצלחת השלישית עם פרורי הלחם/פנקו.

-משמנים תבנית ומסדרים את השוקיים. מכניסים לתנור ל200 מעלות כ- 40 דקות (מומלץ להפוך את השוקיים לאחר 30 דקות).

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

28 תגובות

הוסף תגובה
    1. לירכיים לוקח יותר זמן. לדעתי יש להוסיף עוד 20 דקות. שימי לב רק שזה לא משחים יותר מידי כי זה נאפה על 200 מעלות. אם זה משחים יש להוריד את הטמפ' ל180 מעלות.

    1. כן, יש להסיר את העור.
      אפשר להכין עם ירכיים אבל לדעתי עם שוקיים זה יותר מתאים ונוח לאכילה.

  1. הפכתי את השוקיים אחרי 30 דקות וכל הציפוי שהיה מתחת- נשאר בתבנית. ככה שעכשיו העוף ללא ציפוי למעל למה זה לא נשאר לי דבוק?

    1. אני לא יודעת מדוע זה לא נדבק היטב. כעקרון הביצה אמורה לעזור לפירורים להדבק ונייר האפיה אמור לשמור שהציפוי יישאר על העוף ולא יעבור לתבנית.

  2. אתר מדהים!
    הכנתי את השוקיים ויצא סוף!
    הגשתי את זה בארוחה ביחד עם המתכון לאורז אדום בתוספת סלט והארוחה הייתה מושלמת.
    תודה רבה.

  3. היי רציתי לשאול אפשר להכין את עם חזה עוף?והזמן בתנור נשאר אותו דבר או שמשתנה? אשמח מאוד אם תעני מהר

    1. היי סופי,
      לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר.
      יש לחמם תנור מראש ל180 מעלות, לשמן נייר אפיה ולהניח עליו את חזה העוף, להבריש מעל בשמן ולאפות במשך 10-15 דקות. לאחר מכן להפוך את השניצלים צד ולאפות עוד 5-10 דקות.
      בהצלחה 😉

  4. היי אפרת!
    ראיתי שבתמונה הקצוות עטופים בנייר כסף.
    האם לעשות את זה לפני או אחרי הצליה?
    תודה וכמובן עדכונים בהמשך

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר