מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

מתכון לשבלולי פיצה

מתכון לשבלולי פיצהFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יוני 24, 2013
Last modified:יוני 16, 2018

Summary:

מתכון להכנת שבלולי פיצה מבצק עלים מוכן שחוסך את זמן הכנת הבצק, והתוצאה טעימה וממכרת.

מתכון לשבלולי פיצה

מצרכים:

בצק עלים מוכן

גבינה צהובה מגורדת

רוטב פיצה

לפי הטעם: אורגנו, זיתים קצוצים, פטריות קצוצות.

ביצה טרופה ושומשום.

אופן הכנה:

-השתמשו בבצק עלים שהופשר לפני כן כל הלילה במקרר או היה שעתיים מחוץ למקרר.

-פרסו את בצק העלים על המשטח וחלקו ל- 3 חלקים ורדדו כל חלק למלבן.

-מרחו רוטב פיצה על בצק העלים ופזרו גבינה צהובה מגורדת.

-גלגלו את הבצק פנימה עד לקבלת גלילה.

-הכניסו למקפיא לכ- 10 דקות, הוציאו וחתכו לפיסות ברוחב של 2 ס"מ.

-הניחו בתבנית ומרחו בעזרת מברשת ביצה טרופה ועליה פזרו שומשום.

אפו בתנור ב 190 מעלות כ- 30 דקות.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

35 תגובות

הוסף תגובה
  1. שלום לך אודליה שרוצה רק פרווה, מנסיון {מר} הבן שלי אלרגי ולכן אני מכינה מלא מתכונים "חלביים" כמו פיצה או פוקצ'ות וכו' וכו' וגם את הפיציות האלה הכנתי והדבר ששמתי במקום גבנ"צ בכל המתכונים- זה מלח גס פשוט פיזרתי ממש בקטנה מלמעלה כמו שמפזרים את הגבנ"צ רק שזה לא ממש מלא כמו הגבנ"צ שלא יצא מידי מלוח- ויצא פשוט מ-ע-ד-ן!!!! ואפילו יותר טעים מחלבי. בהנאה

  2. היי, תחילה אני רוצה לומר שכל המתכונים שלך נפלאים, ובקשר לשבלולים אני רוצה אותם לחג שבועות, האם אני יכולה להכין יומיים מראש? ואם כן, אז זה צריך להיות אחרי אפיה או לפני, והיכן לאחסן? במקפיא או מקרר? והאם צריך לחמם שוב אם אופים יומיים לפני?

    1. את יכולה להכין יומיים מראש ולשמור במקרר או במקפיא.
      להוציא להפשרה על השיש באותו יום ולחמם לפני ההגשה.

  3. היי רציתי לדעת אם אפשר לוותר על הגבינה
    אני צריכה משו פרווה
    אם אני ישים רק רוטב פיצה וזייתים ?
    זה יהיה בסדר??

  4. היי אתר נהדר
    רציתי לשאול אני רוצה להכין עם תפוחים האם את יכולה לתת לי את המתכון.

    1. היי שלומית,
      אפשר לגרד בפומפיה 2 תפוחי עץ מקלופים, להוסיף כפית גדושה אבקת קינמון ו 4-5 כפות סוכר.
      אופן הכנה אינו משתנה למעט המילוי.

    1. היי,
      אפשר להשתמש בבצק עלים שיהיה בחוץ אבל אם הוא רך/דביק מידי (בגלל הטמפ' בחוץ) אפשר להכניס אותו להתייצבות למקפיא למשך 10-15 דקות ואז לעבוד איתו.

  5. אפרת,יש סיכוי לקבל מתכון להכנת בצק עלים מקמח מלא (אם יש דבר כזה)
    או אפילו יותר פשוט: מתכון למאפה/מאפים מקמח מלא?
    אלף תודות
    ענת

  6. לשמור במקרר ל3 ימים הכוונה לכך כשהם כבר אחרע אפייה?
    והאם כששמים במקפיא זה לפני אפייה ?
    🙂

    1. הי דנה,
      בצק פילו לא כל כך יהיה מתאים במקרה הזה.
      ניתן לאחסן את השבלולים בקופסא אטומה במקרר למשך כ-3 ימים. לאחר מכן ניתן לחמם אותם בתנור ב 180 מעלות.
      אפשר גם להקפיא אותם ואז הם נשמרים עד חודש.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר