מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

תבשיל קדרה

תבשיל קדרה

"מתכונים ב- 10 דקות מארח את השפים של "רויאל שף" 

מריה פיסנץ' ממסעדת "באבא יאגה", ממשתתפי רויאל שף ב- yes, בחרה להכין עבורנו מתכון חורפי ומיוחד מהמטבח הרוסי – תבשיל קדירה של חזה הודו, תפוחי אדמה ופטריות פשוט וקל להכנה ב-10 דקות עבודה.

מריה פיסנץ', צילום: ישי בוטבול, באדיבות YES

מריה פיסנץ', צילום: ישי בוטבול, באדיבות YES

תבשיל קדרה של מריה פיסנץ' 

מצרכים:

5-6 חתיכות של חזה הודו בגודל 3-4 ס"מ ( לפני זה להמליח ולפלפל את הבשר)

1/2 בצל חתוך לחצאי עיגולים

פטריות שמפניון חתוכות

2 יחידות של תפו"א בינוניים חתוכים בגודל של 3X4 ס"מ (לפלפל ולהמליח)

מיונז

אופן ההכנה:

לוקחים כלי חרסינה (או כל כלי המתאים לאפייה), ומכניסים לתוכו לפי הסדר הבא :

בשר

פטריות

בצל

תפו"א

מיונז

זהו, הכל מוכן. כל מה שנשאר זה  להכניס לתנור ל 40 דקות ב- 200 מעלות. (בהתחלה מכניסים בלי מכסה ואחרי 7-8 דקות מכסים את הכלי עם מכסה ומחזירים לתנור).

תבשיל קדרה

תבשיל קדרה של מריה פיסנץ'

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

4 תגובות

הוסף תגובה
  1. הי יפעת, הבנתי שזה לא מתכון שלך אבל אולי את בכל זאת יודעת למה שמים מיונז? מה מטרת המיונז

    תודה

    1. הי עינב,
      לדעתי שמים בין כף לשתי כפות מיונז (זה לא מתכון של האתר אלא מתכון באדיבות מריה).
      חג שמח 🙂

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר