מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

רוטב רוזה

FavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יולי 8, 2013
Last modified:אפריל 28, 2014

Summary:

רוטב רוזה לפסטה- רוטב שמנת עגבניות

רוטב רוזה

מצרכים:

מיכל שמנת מתוקה (250 גרם)

2 שיני שום כתושות

חבילת רסק עגבניות קטנה (100 גרם)

רבע כוס מים

גבינת פרמזן מגורדת לפי הטעם

אופן הכנה:

-מחממים מחבת עם כף שמן זית ומטגנים כדקה את השום עד שמזהיב (יש להקפיד שלא ישרף).

-מוסיפים את הרסק והמים ומערבבים.

-שופכים את השמנת ומיד את גבינת הפרמזן ומערבבים עד להסמכת הרוטב וקבלת גוון ורוד.

 







אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה :-)

אהבתם? שתפו

61 תגובות

הוסף תגובה
  1. היי!! תודה על כל המתכונים המצוינים!
    שמתי שמנת בישול במקום מתוקה ויצא לי רוטב חמצמץ..הוספתי כפית וחצי סוכר ועדיין החמיצות נשארה ובמקביל נהיה מתוק מידי.יש לך מושג למה?

  2. שלום
    לאיזה כמות רביולי בגרמים זה יספיק?
    וגם אם תוכלי להגיד לי בקשר לרוטב שמנת פטריות..

    תודה רבה :)

  3. ואי זה יצא הורס!! !!
    הוספתי גם מעט אורגנו ואגוז מוסקט לקראת סוף הבישול ויצא פשוט נדיר
    תודה רבה רבה

    1. היי נעמי,
      הפרמזן מסמיך את הרוטב ומוסיף לטעם אבל אפשר להכין גם בלי ואפשר להוסיף במקום קצת גבינה צהובה מגורדת.
      המשך יום נפלא :-)

    1. היי מעיין,
      אני מניחה שאפשר אבל יש לבשל אותן לפני במחבת עד שהן מתרככות לגמרי והופכות למין רוטב ורק אז יש להוסיף את השמנת.
      בהצלחה ;-)

    1. היי דורית,
      מלח תשימי ממש מעט (קמצוץ עם המלחייה).
      לא מומלץ להקפיא רטבים המבוססים על שמנת. אם נשאר- אפשר לשמור במקרר ולחמם במיקרוגל יום למחרת. לא מומלץ לשמור במקרר מעבר לזה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme
Translate »