מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

קרפצ'יו חציל

קרפצ'יו חצילFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

קרפצ'יו חציל / מסעדת טאבולה

קרפצ'יו חציל של מסעדת טאבולה

קרפצ'יו חציל של מסעדת טאבולה

מצרכים:

100-150 גרם חציל בלאדי
30 גרם גבינת ריקוטה
מלח גס
פלפל
שמן זית
שום קונפי
עלי אורגנו טרי
אופן ההכנה:
צולים את החציל על האש היטב. מנקים את החציל מהקליפה ומסדרים על צלחת את ליבת החציל.
מפזרים על החציל שמן זית בנדיבות, מעט פלפל ומלח גס ועלי אורגנו טרי. בוצעים מהגבינה על החציל ובתאבון!
*ניתן כמובן להכין את החציל בגרסה טבעונית ללא הגבינה ועדיין מדובר במעדן!

 

המתכון באדיבות מסעדת "טאבולה", רח' הנשיא יצחק 75, הרצליה פיתוח.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

3 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי דבורי,
      חציל בלאדי זה זן מסוים של חציל שהוא קצר ושמן והמראה שלו דומה למניפה והטעם שלו קצת יותר חזק. הוא חציל שיותר אידיאלי לקלייה על אש גלויה.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר