מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

קרמבו ביתי

קרמבו ביתיFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On מאי 12, 2014
Last modified:יוני 11, 2014

Summary:

קרמבו ביתי

מצרכים (כ-15 יחידות):

עוגיות אוראו מופרדות (ניתן להשתמש בכל עוגיה אחרת שהיא עגולה ומתוקה)

מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (250 מ"ל)

חבילת שוקולד מריר / חלב / לבן  (100 גרם)

חבילת אינסטנט פודינג וניל/ שוקולד (80 גרם)

כף שמן קנולה

אופן הכנה:

-מסדרים את עוגיות האוראו המופרדות על משטח עבודה. מקציפים בקערה שמנת עם אינסטנט עד לקבלת קצפת יציבה. ממלאים בשקית זילוף ומזליפים לגובה על תחתית העוגיות (למי שאין שקית זילוף- ניתן להניח את הקרם על העוגיה בעזרת כף). מעבירים למקפיא להתייצבות למשך כ-10 דקות.

-מניחים את קוביות השוקולד עם כף השמן בקערת זכוכית וממיסים במיקרוגל (זהירות לא לשרוף את השוקולד). מוציאים ומערבבים עד לתערובת שוקולד חלקה.

אפשרויות לציפוי:

*שופכים עם כף את השוקולד על הקצפת עד לציפוי מלא.

*מזליפים את השוקולד בעזרת שקית זילוף על הקצפת עד לציפוי מלא.

*טובלים את הקרמבו בקערת השוקולד (יש לוודא שהקצפת יציבה כדי שלא תיפול).

קרמבו ביתי, מתכון לקרמבו, קרמבו מתכון

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

61 תגובות

הוסף תגובה
    1. אפשר להמיר בכ-4 כפות שמן קוקוס במצבו המוצק. אם השמן נוזלי יש להכניס אותו למקרר שיתקשה.

    2. הכנתי את העוגיות חמאה עם שמן קוקוס ואיתם הכנתי את הקרמבו ויצא פשוט מווושלםם!! התחסל בשניות… תודה !!!!!

  1. היי, אני השתמשתי בעוגיית לוטוס לבסיס,ובמקום להמיס שוקולד לציפוי המסתי צנצנת ממרח לוטוס. יצא ממש טעים,ולא מתוק מידי.. יצא לי כ20 חתיכות ממליץ לנסות:)

  2. שקר וכזב! זה פחות מ-10 דקות !!:)))))))))
    מתכון מנצח – זה זה! אנשים עפים על זה , אני עושה את זה בכל הזדמנות ותמיד ים של מחמאות, עד ששואלים איך עשיתי ואני מתבאסת להגיד שזה כזה פשוט, שיחשבו שהשקעתי חחחח

  3. היי אפרת תודה רבה על העזרה יצא פשוט מושלם עשיתי עם המתכון של עוגיות סנדוויץ בציפוי של שוקולד חלבי ויצא מרשים וטעים
    תודה לך על הכל!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. היי אני עומדת להכין את הקרמבו ואין לי עוגיות לבסיס האים העוגיות קפה שלך מתאימות לזה (בדיוק הכנתי)ואם לא האם יש לך מתכון קל שיכול לשמש כבסיס לקרמבו ביתי??
    תודה רבה!

  5. יצא ממש טעים.. הכנתי לשבועות וזה נחטף! אני עכשיו מכינה את זה שוב, מאוד טעים! תודה רבה.. אחלה מתכון!

    1. הי קרין,
      כן, את יכולה להכין חצי מהכמות עם ציפוי שוקולד לבן וחצי עם ציפוי שוקולד מריר.
      אם יש לך אינסטנט פודינג וניל בטעם ריבת חלב זה הכי טוב, כי זה תורם ליציבות הקצפת ואם לא, אז תנסי להוסיף כף מלאה של ממרח ריבת חלב לקצפת (קודם תקציפי את השמנת עם האינסטנט פודינג וניל כ-2 דקות ואז תוסיפי כף מלאה ריבת חלב ותמשיכי להקציף עד שהקצפת הופכת ליציבה)
      לגבי המרת השמן בחמאה- לא נראה לי שצריכה להיות בעיה.
      בהצלחה 😉

  6. נראה מעולה!!
    אפשר לשים 50 ג' שוקולד חלב ו- 50 ג' שוקולד מריר? (נשארה לי חצי חבילת שוקולד חלב).
    לגבי קרמבו בטעמים – חשבתי להוסיף ריבת חלב לקצפת, לדעתך זה יהיה מספיק יציב?

    תודה.

  7. הכנתי ויצא מדהים!!!!!
    שינויים קלים שעשיתי כדי שיהיה פרווה ונטול גלוטן:
    השתמשתי בקצפת צימחית
    את התחתית החלפתי והשתמשתי במתכון של קינוחי הקצפת. פיצפוצי אורז טחונים ומעורבבים עם שוקולד השחר פרווה. יצא כמו טעמי. מתוק
    ונחטף…אפילו לא הספקתי לטעום בעצמי חחחח
    מעולה

  8. אני מאוד אוהבת קרמבו אבל לא כדאי להגזים בזה יותר מידי 1 יספיק ולא יותר נכון שזה טעים וכולם אוהבים לאכול את זה אבל מומלץ 1 ולא להגזים גם אני מאוד אוהבת קרמבו אבל אני אוכלת תמיד רק אחד

    1. הי שלומית,
      1. את הקרמבו ניתן לשמור בקופסה סגורה במקרר.
      2. חשוב לצנן מעט את השוקולד לפני ששופכים אותו על הקצפת ואז לא אמורה להיות בעיה.
      *לגבי הדפסת המתכונים- יש קישור בצבע ירוק מעל המתכון של "הדפס בקובץ PDF". כשאת לוחצת עליו אמור להיפתח דף עם המתכון ועם אפשרות הדפסה (בתוך הדף שנפתח אפשר גם להעתיק את המתכון ולהדביק אותו בקובץ word).
      אם עדיין את נתקלת בבעיה בהדפסה תעדכני אותי.

  9. אחלה מתכונים !!
    אני רוצה להכין את הקרמבו ולשמור יומיים – שלושה…
    איך לשמור עד להגשה ?

    למה לא ניתן להדפיס את המתכונים? אני יושבת ומעתיקה אותם….)-:

  10. יצא לי משום מה נמוך במיוחד וקרמי.. כנראה פשוט הקצפתי יותר מדי..
    לא נורא, בכל מקרה יצא טעים מאוד. כמו עוגיית אוראו מורחבת

    1. הי סיגל,
      יכול להיות שהקרם התחמם מעט בטמפ' החדר ולכן היה קרמי ונמוך. בפעם הבאה לאחר שתמלאי את שקית הזילוף בקרם, תכניסי את השקית למקרר להתייצבות למשך חצי שעה לפחות ואז ההזלפה תהיה גבוהה יותר (כי הקרם יהיה קשה ויציב יותר).
      אני שמחה שיצא טעים בכל זאת 😉 ותודה שחזרת לעדכן.

  11. היי, אני רוצה להכין את הקרמבו היום בכמה שפחות זמן ויש לי כמה שאלות:

    1. להשתמש באבקת הפודינג כמו שהיא או להכין אותה?
    2. צריך להקציף במיקסר או שאפשר ביד? וכמה זמן בערך?
    3. איך מקשים אח"כ את הציפוי? במקרר או במקפיא? וכמה זמן צריך?
    4. אפשר לעטוף אותם בנייר כסף או שזה יתפרק?

    1. היי סיגל,
      1. כן, להשתמש באבקת אינסטנט פודינג קנויה מוכנה.
      2. צריך להקציף במיקסר עד לקבלת קצפת יציבה (זה לוקח בערך 3-5 דקות הקצפה).
      3. הציפוי מתקשה תוך 1-2 דקות במקפיא.
      4. עדיף לא לעטוף אותם בנייר כסף מאחר והם מאוד עדינים.
      לאחר מכן יש לשמור במקרר לפחות כשעה (אם רוצים שיחזיקו יותר מעמד בטמפ' החדר, יש לשמור במקפיא).
      שבוע מקסים 🙂

  12. אני רוצה להכין קרמבו ליום הולדת של הבן שלי איזה העוד קצפת לקרמבו אני יכולה להכין שיחזיק לי מעמד בחוץ לפחות ל3 שעות

    1. הי אלינור,
      לצערי אני לא מכירה מתכון לקצפת שיכולה להשמר יציבה בטמפ' החדר מספר שעות.
      יום נפלא 🙂

    1. הי יעל,
      1. יש מתכונים שבהם מוסיפים חלב כדי שהקצפת תהיה רכה יותר אך במתכון הזה אין להוסיף חלב כי אנחנו רוצים לקבל קצפת סמיכה שמתאימה למילוי של קרמבו.
      2. שמנת פרווה הכוונה לקצפת צמחית או ריץ', אותו דבר.
      סופשבוע נעים 🙂

    1. האם כשמקציפים את השמנת עם האינסטנט וניל, לא צריך להוסיף כוס חלב כמו שתמיד אנחנו עושים? זה לא יוצא יבש מידי סמיך?

  13. נשמע מתכון מעולה! כל הכבוד על המקוריות. בהחלט אשמור לי לנסות אותו.
    רציתי לשאול רק האם חייב לשמור את הקרמבואים בהקפאה לאחר מכן או שהם יכולים לעמוד במקום יבש בקופסא ולאכול אותם לא קרים.
    תודה מראש וכל הכבוד 🙂

    1. הי, במקרה הזה מאחר והקרמבו עשוי משמנת, יש לשמור את הקרמבואים בתוך קופסא סגורה במקרר ולהוציא רק לפני ההגשה.
      תודה ויום נפלא 😉

    2. איך לא קרים? אם לא שמת לב המילוי עשוי מקצפת. אחרי שעה בחוץ זה מתקלקל. דניה

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר