מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

מתכון לעוגת קרם שניט

FavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יוני 20, 2013
Last modified:אוגוסט 18, 2015

Summary:

עוגת קרם שניט מבצק עלים קלה להכנה, טעימה ומרשימה

 

חלבי/ פרווה, תבנית אינגליש קייק292-389

מצרכים:

400 גרם בצק עלים מרודד (שהופשר כל הלילה במקרר או שעתיים בטמפ' החדר)

1 מיכל שמנת מתוקה (250 גרם)/ קצפת צמחית

1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)

1 כוס חלב/ חלב קוקוס

לקישוט: אבקת סוכר

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות.

-פורסים את בצק העלים על משטח עבודה, מרדדים דק ומחלקים ל-3 מלבנים שווים.

-מניחים את הבצקים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, מחוררים בעזרת מזלג את הבצק במספר מקומות שונים ואופים 40 דקות עד להזהבה ולאפיה מלאה. מוציאים ומצננים.

-מקציפים שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה.

-מניחים על מגש עלה של בצק עלים אפוי. מעליו מורחים מחצית מכמות הקרם. מניחים מעל עלה נוסף ולוחצים מעט. מורחים את המחצית השנייה של הקרם וסוגרים מעל עם עלה נוסף. מפזרים מעל אבקת סוכר.

-מאחסנים במקרר.

עוגת קרם שניט, קרם שניט מתכון, עוגה מבצק עלים






אהבתם? שתפו

18 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי אסנת,
      אם הכוונה לתבנית מלבנית בגודל 22X31 יש להכפיל את כל המרכיבים ב-2.
      אם הכוונה לתבנית מלבנית בגודל 32X25 יש להכפיל את כל המרכיבים ב-3.
      שבוע נפלא

  1. אני מכינה עוגה זו לשבועות והשנה זה ישר במוצאי שבת אז אפשר להכין ביום שישי את הקצפת ולהקפיא?

    1. היי בתאל,
      את יכולה להכין את כל העוגה מחר ולשמור במקרר עד מוצאי שבת (העוגה נשמרת 3-4 ימים במקרר).
      חג שמח :-)

    1. היי שר,
      תלוי מה הכמות של העלים המוכנים, אם זה עד 400 גרם זה אמור להספיק.
      בכל מקרה אני ממליצה להכין את כמות הקרם כפי שרשומה במתכון ואם במקרה לא יספיק, אפשר להכין כמות נוספת במידת הצורך (זה כמה דקות הכנה).
      המשך יום מעולה :-)

  2. בס"ד
    ראשית ישר כח וחזקו ואימצו על המתכונים הנפלאים שלכם, כמו כן מדוע שכשרוצים להדפיס ההדפסה לא ברורה מפני שהיא עולה על כיתובים אחרים, אנא נסו ובררו זאת בבקשה
    שתיהיה לכם שבת נעימה ומתוקה וחג שבועות שמח עם המון המון עליה ברוחניות.

    1. היי שני,
      מבחינת הטעם עדיף להמיר את החלב בחלב קוקוס או חלב סויה אבל אם אין ברירה אפשר לשים חצי כוס מים קרים.
      קודם תקציפי את הקצפת כחצי דקה ואז תוסיפי את המים הקרים ואינסטנט פודינג ותמשיכי להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme
Translate »