מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

קינוח שכבות קרם גבינה

FavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יוני 8, 2016
Last modified:ספטמבר 28, 2016

Summary:

קינוח שכבות בכוס עם קרם גבינה, פירורי ביסקוויטים, מקופלת וגנאש שוקולד חלב -שילוב טעמים מושלם

קינוח שכבות קרם גבינה

מצרכים (כמות כ-10 כוסות אישיות קטנות):

2 מיכלי שמנת מתוקה (סה"כ 500 מ"ל)

שליש כוס חלב קר

3 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל

4 כפות מלאות גבינה לבנה

60 גרם שוקולד חלב

50 גרם מקופלת מפוררת גס

80 גרם ביסקוויטים מפוררים מסוג פתי בר (כ-10 ביסקוויטים קטנים)

אופן הכנה:

-הכנת גנאש שוקולד חלב: מניחים בקערה קוביות שוקולד חלב (60 גרם) עם רבע כוס שמנת מתוקה (60 מ"ל) וממיסים במיקרוגל במשך כמה שניות בודדות. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומניחים את התערובת בצד לקירור.

-הכנת קרם גבינה: מקציפים בקערה את יתרת השמנת המתוקה (1+3/4 מיכל) במשך כדקה. מוסיפים חלב ואינסטנט פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים גבינה לבנה ומערבבים בעזרת כף עד לאיחוד החומרים (הערה: להקצפה מוצלחת מומלץ להכניס את השמנת המתוקה למקפיא כ10 דקות לפני ההקצפה).

-מניחים בתחתית כל כוס פירורי ביסקוויטים. מעל מניחים שכבת קרם גבינה (את הקרם ניתן להניח בעזרת כף או לזלף בעזרת שקית זילוף או שקית אוכל רגילה שגזרנו לה את הקצה). מעל מפזרים פירורי מקופלת. מעל מניחים שכבה שניה של קרם גבינה ובעזרת כף שופכים מעל גנאש שוקולד.

-עוטפים את הכוסות בניילון נצמד ושומרים במקרר כשעתיים לפחות לפני ההגשה.

קינוח שכבות קרם גבינה

 קינוח שכבות בכוס







אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה :-)

אהבתם? שתפו

35 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי נטלי,
      אפשר להכין יום-יומיים לפני ההגשה ולשמור במקרר. אם זה יותר מיומיים מומלץ להקפיא.
      שבת שלום :-)

    1. היי נעמי,
      כעת את רשומה לניוזלטר בהצלחה ותוכלי לקבל מיילים מידי שבוע למייל.
      המשך יום מקסים :-)

  1. בס"ד

    וואוו! קינוח טעים מאוד ומרשים מאוד
    לקח לי המון זמן אך היה שווה
    הכנתי לכבוד שבת קודש וזה היה מפנק…
    תודה רבה :)

  2. בסד
    היי יש לי כמה שאלות:
    1.האם אפשר להמיס את השוקולד והשמנת על הגז באידוי עם מים מתחת?
    2.כמה זה שליש חלב?
    3.כמה אחוז גבינה?
    תודה רבה

    1. היי עופרה,
      מצורף המתכון בגרסת הפרווה:
      2 מיכלי קצפת צמחית (סה"כ 500 מ"ל)
      2/3 כוס חלב סויה או חלב קוקוס
      3 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל
      50 גרם שוקולד מריר
      50 גרם מקופלת פרווה (משוקולד מריר) מפוררת גס – לא חובה
      80 גרם ביסקוויטים מפוררים מסוג פתי בר (כ-10 ביסקוויטים קטנים)

      בהצלחה ;-)

    1. היי הודיה,
      שמחה שאת אוהבת את האתר :-)
      צירפתי את המייל שלך לרשימת התפוצה כך שתוכלי לקבל עדכוני מתכונים חדשים למייל.
      המשך יום נפלא!

  3. שלום,
    בחיפוש אחר מתכונים לשבועות הגעתי למתכון הזה..
    ואני רוצה להגיד לך שהמתכון יצא מדהים קל וטעים (אני שונאת מתכונים מורכבים…)
    ומאז אני מכורה לאתר
    הכיף שזה קל (10ד' ממש כך…) פשוט וטעים…
    תודה רבה – תמשכי לעדכן – את אלופה !!

  4. אוהבת את האתר, הוא עדכני, מדויק במתכוניו ונאה.
    תודה.
    אשמח לקבל עדכונים נוספים עם אפשרות הדפסה ישירה במדפסת המחשב , זה נוח ומתאים לי.
    דאגו שההדפסה תופיע באותיות גדולות ונוחות לקריאה גם בהדפסה.
    תודה ,
    חנה יקיר

  5. הי אפרת!

    אולי יש לך פתרון בשבילי.

    הקצפנו שמנת מתוקה והוספנו גבינת טוב טעם 3 אחוז כי שמעתי רעיון כזה.

    וזה מאד סמיך ולא ככ טעים יש לך רעיון או לזרוק?

    תודה רבה שב"ש וח"ש

    1. את יכולה להקציף לקצפת יציבה: מיכל שמנת מתוקה נוסף עם 2-3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל + רבע כוס חלב קר ולערבב עם זה. זה אמור לדלל את המרקם ולאזן את הטעם ה"כבד".
      כמה שמת? 250 מ"ל שמנת מתוקה עם 250 גרם טוב טעם?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme
Translate »