מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

קרואסון ממלוואח

קרואסון ממלוואחFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
4
On יולי 9, 2013
Last modified:ספטמבר 3, 2018

Summary:

את המתכון הזה מכינים מבצק מלוואח (במקום להכין בצק של קרואסון שהכנתו אורכת זמן) מבלי להרגיש הבדל בטעם.

קרואסון ממלוואח

מצרכים:

מלוואח

ממרח שוקולד/ חלבה

לקישוט: סוכריות קטנות חומות

אופן הכנה:

-חתכו מלוואח ל-4 חלקים.

-מרחו במרכז כל חלק ממרח שוקולד/חלבה.

-גלגלו מהצד הרחב לקצה והפכו.

-רססו מעט תרסיס שמן ופזרו סוכריות. הכניסו לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 20-25 דקות.


אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

29 תגובות

הוסף תגובה
  1. היי
    אפשר לחתוך את המלאווח ל-6 חלקים, או שזה יצא מידי קטן? יש לי רק חצי חבילה ואני לא רוצה שיצא קצת.

  2. איך שומרים את זה טרי למסיבה מחר בערב? והאם כדאי להכין טראפלס שוקולד זה לא ימס על הבר?

    1. אפשר לשמור בקופסה סגורה מחוץ למקרר ולחמם קצת בתנור לפני ההגשה.
      יכול להיות שהטראפלס יימס.

  3. איך הכרי טוב לשמור, רשמת שמחזיק 4 ימים במקרר, איך הוא נראה אחכ? האם בלתי אכיל? או רק פחות אטרקטיבי?….
    תודה על הסבלנות וגם על אתר מדהים

    1. אם את רוצה לשמור יותר מ-4 ימים אז עדיף להקפיא.
      אחרי 4 ימים במקרר הטעם מתחיל להפגע.

    1. אין צורך להמתיק, הבצק כבר מתקתק.
      לגבי ממרח, עדיף להשתמש בממרח שוקולד מוכן ואם לא אז אפשר להמיס 50 גרם שוקולד מריר עם כף מים ו25 גרם חמאה.

    1. היי רפי,
      להפשיר ממש מעט רק עד שהוא נעשה גמיש אך עדיין קר. שלא יהיה מופשר מידי ואז הבצק יהיה רך ודביק ויהיה קשה לעבוד איתו.

    1. היי אפרת,
      אפשר אבל קחי בחשבון שברגע שהמאפה מתקרר השוקולד חוזר להיות קשה (להבדיל מממרח) לכן מומלץ לאכול חם או לפחות לחמם לפני ההגשה.

    1. כן, אפשר.
      כדי שהמאפה יקבל צבע יפה מומלץ למרוח ביצה טרופה או לרסס שמן לפני האפיה.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר