מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

קינוח קרם קפה וגבינה

קינוח קרם קפה וגבינהFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יוני 20, 2018
Last modified:יוני 20, 2018

Summary:

קינוח בכוס של קרם קפה וגבינה, ללא אפיה – שילוב טעמים מעולה.

קינוח קרם קפה וגבינה

מצרכים (10 כוסות קטנות):

לתחתית:

80 גרם ביסקוויטים מסוג "פתי בר" מפוררים (לרגישים לגלוטן- ניתן להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן)

שליש כפית אבקת נס קפה

25 גרם חמאה מומסת

קרם קפה:

מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

2 כפיות אבקת נס קפה

כפית אבקת קקאו

2 כפות מלאות אבקת פודינג וניל

2-3 כפות אבקת סוכר (לפי הטעם)

קרם גבינה:

מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

רבע כוס חלב קר

4 כפות אבקת פודינג וניל

1-2 כפות אבקת סוכר (לפי הטעם)

125 גרם גבינה לבנה (*אפשר להוסיף יותר לפי הטעם)

לפיזור מעל: 5-6 קוביות שוקולד מריר או חלב מגורד

אופן הכנה:

תחתית:

-מערבבים את פירורי הביסקוויטים עם אבקת נס קפה וחמאה מומסת, עד לתערובת פירורית אחידה.

-מניחים בתחתית כל כוס בסביבות כף מתערובת הפירורים.

קרם קפה:

-מקציפים את השמנת במשך כדקה. מוסיפים אבקת נס קפה, קקאו, פודינג וניל ואבקת סוכר לפי הטעם. מקציפים עד לקבלת קרם יציב.

-יוצקים או מזלפים את הקרם מעל לשכבת הפירורים.

קרם גבינה:

-מקציפים את השמנת במשך כדקה. מוסיפים חלב, פודינג וניל ואבקת סוכר לפי הטעם ומקציפים עד לקבלת קרם יציב. מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבבים בתנועות קיפול עדינות.

-יוצקים או מזלפים את הקרם מעל לקרם הקפה.

-מפזרים מעל שוקולד מריר או חלבי מגורד, עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר כשעתיים לפחות לפני ההגשה.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

22 תגובות

הוסף תגובה
    1. אפשר להכין 3-4 ימים מראש ולשמור במקרר.
      אפשר להכין גם שבוע וחצי לפני ולהקפיא.

  1. הכנתי את הקינוח בפעילות סיום שנה בכיתה ו לקויות למידה, היה מהנה, טעים וקוצר מחמאות. גם קל להכנה,גם טעים מאוד וגם אסטטי, תודה

  2. שלום אפרת. אני חדשה ואני מאוד נהנת מהמתכונים הטובים קלים ומוצלחים אני מאד רוצה מתכונים של עוגות שמרים עם כמו סוכר
    תודה.אהובה

    1. היי אהובה,
      את יכולה להכין את המתכון של עוגת שמרים ושוקולד (תגללי למטה יותר בעמוד, יש מתכון לבצק שמרים). במקום שליש כוס סוכר את יכולה לשים שליש כוס "כמו סוכר".
      המשך יום מקסים 🙂

    1. היי צילה,
      אפשר לערבב בעזרת כף רק גבינה לבנה, 1-2 כפות פודינג וניל ולהמתיק באבקת סוכר לפי הטעם אבל זה יהיה טועם פחות כמו קרם ויותר כמו גבינה לבנה מתוקה.

  3. מה שלומך אפרת?
    תודה רבה על המתכון.
    סליחה על השאלה, איך ממיסים חמאה?
    תודה מראש
    יום נעים
    רותי

    1. היי רותי,
      אפשר להמיס חמאה בקערה קטנה במיקרוגל (15-20 שניות) או במחבת קטנה על אש הכי נמוכה.
      יום מקסים 🙂

  4. 1. אני מניחה שאפשר להחליף את ביסקויט הפתי בר בביסקויט לוטוס.
    2. האם אפשר להחליף את אבקת הסוכר בממתיק מלאכותי? אם כן, איזה ממתיק מומלץ ובאיזה מינון.

    בתודה מראש על תשובתך ועל האתר הנהדר שלך.
    חיה

    1. 1. נכון.
      2. אפשר באבקת "כמו סוכר" של סוכרזית ולשים 1-2 כפות בכל קרם (לפי הטעם).

  5. האם אפשר בלי הקפה, שיהיה יותר ידידותי לילדים קטנים?
    במידה וכן, האם צריך לשנות כמות קקאו?

    תודה על המתכונים המדהימים! כל כך אוהבים אותך אצלנו בבית

    1. היי לילי,
      אפשר להכין בלי הקפה ולהשאיר את כמות הקקאו כמו שהיא. אם יש לך אינסטנט פודינג בטעם שוקולד מומלץ לשים במקום הוניל (רק בשכבה השוקולדית).
      יום מקסים 🙂

    1. הקינוח מתאים לכוסות מאחר והוא במרקם של קרם. אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק אבל אז יהיה כדאי להקפיא את זה כדי שזה יהיה ניתן לחיתוך. זה יהיה מין עוגת גלידה.
      יום נפלא 🙂

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר