מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

קינוח קרם קפה וגבינה

קינוח קרם קפה וגבינהFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יוני 20, 2018
Last modified:יוני 20, 2018

Summary:

קינוח בכוס של קרם קפה וגבינה, ללא אפיה – שילוב טעמים מעולה.

קינוח קרם קפה וגבינה

מצרכים (10 כוסות קטנות):

לתחתית:

80 גרם ביסקוויטים מסוג "פתי בר" מפוררים (לרגישים לגלוטן- ניתן להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן)

שליש כפית אבקת נס קפה

25 גרם חמאה מומסת

קרם קפה:

מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

2 כפיות אבקת נס קפה

כפית אבקת קקאו

2 כפות מלאות אבקת פודינג וניל

2-3 כפות אבקת סוכר (לפי הטעם)

קרם גבינה:

מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

רבע כוס חלב קר

4 כפות אבקת פודינג וניל

1-2 כפות אבקת סוכר (לפי הטעם)

125 גרם גבינה לבנה (*אפשר להוסיף יותר לפי הטעם)

לפיזור מעל: 5-6 קוביות שוקולד מריר או חלב מגורד

אופן הכנה:

תחתית:

-מערבבים את פירורי הביסקוויטים עם אבקת נס קפה וחמאה מומסת, עד לתערובת פירורית אחידה.

-מניחים בתחתית כל כוס בסביבות כף מתערובת הפירורים.

קרם קפה:

-מקציפים את השמנת במשך כדקה. מוסיפים אבקת נס קפה, קקאו, פודינג וניל ואבקת סוכר לפי הטעם. מקציפים עד לקבלת קרם יציב.

-יוצקים או מזלפים את הקרם מעל לשכבת הפירורים.

קרם גבינה:

-מקציפים את השמנת במשך כדקה. מוסיפים חלב, פודינג וניל ואבקת סוכר לפי הטעם ומקציפים עד לקבלת קרם יציב. מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבבים בתנועות קיפול עדינות.

-יוצקים או מזלפים את הקרם מעל לקרם הקפה.

-מפזרים מעל שוקולד מריר או חלבי מגורד, עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר כשעתיים לפחות לפני ההגשה.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

24 תגובות

הוסף תגובה
חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר