מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

קינואה עם פלפל ותירס

קינואה עם פלפל ותירסFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יולי 8, 2019
Last modified:יולי 8, 2019

Summary:

תבשיל קינואה עם פלפל, עגבניה, תירס ושמיר.

קינואה עם פלפל ותירס

מצרכים (4 מנות):

כוס קינואה (200 גרם) שטופה היטב ומסוננת

בצל בינוני קצוץ

פלפל אדום (גמבה) קצוץ (*אפשר לשלב חצי פלפל צהוב/כתום)

חצי עגבניה קצוצה

חצי כוס תירס מקופסת שימורים (מסונן מנוזלים)

שליש כוס עלי שמיר קצוצים דק

2 כוסות מים רותחים

תיבול: חצי כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית כמון, כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים פלפל ועגבניה, ממליחים מעט, מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית במשך כ-8 דקות (יש לערבב מידי פעם).

-מוסיפים תירס, קינואה, ועלי שמיר ומתבלים בפפריקה, כמון, מלח ופלפל שחור. מוזגים מים רותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 20 דקות. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה 10 דקות.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

6 תגובות

הוסף תגובה
חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר