מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

קונפי שום ועגבניות שרי

קונפי שום ועגבניות שריFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On מרץ 3, 2014
Last modified:פברואר 19, 2017

Summary:

גרסה קלה ומהירה להכנת קונפי : עגבניות שרי צלויות בתנור עם שום, בצל ופלפלים.

קונפי שום ועגבניות שרי

מצרכים:

10-12 עגבניות שרי חצויות

8 שיני שום שלמות וקלופות

1 בצל בינוני חתוך לרבעים

1/2 גמבה גדולה חתוכה לרצועות

עלי תימין

שמן זית

מלח, פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

-מניחים את העגבניות, שיני השום, הבצל והגמבה בתבנית (רצוי על נייר אפייה). מתבלים במלח ופלפל גרוס ומפזרים מעל עלי תימין. מזליפים מעל שמן זית בנדיבות וצולים בתנור שחומם מראש ל190 מעלות כ- 40 דקות.

*ניתן להגיש את המנה כתוספת למנה עיקרית או להוסיפה לפסטה או ניוקי מבושלים.

הערה: יש לשים לב שהירקות אינם נשרפים. בתנורים חזקים יש לצלות ב180 מעלות.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

10 תגובות

הוסף תגובה
  1. שלום בוקר טוב. פעם הצליח לי מעולה עם עגבניות שרי אבל הפעם אין לי, אז שואלת אם אפשר עם עגבניות רגילות?!

    1. היי נורית,
      אפשר להכין יום לפני ולשמור במקרר בקופסה סגורה.
      ניתן להגיש פושר או חם.
      שבת שלום 🙂

    1. היי אביאל,
      אפשר לשים בזיליקום קצוץ ואם אין לך אפשר גם להכין בלי.
      שבת שלום 🙂

  2. עשיתי משהו דומה וכעת אני רואה את המתכון הזה , שמתי פלפל אדום, עג' שרי ובצל חצוי בטוסטר לחצי שעה 40 דק' אחכ ערבבתי עם בלנדר מוט והוספתי שמן זית, קצת סוכר, פפריקה סומק ו2 כפות טחינה גולמית – את לא מבינה אילו תגובות !
    יש לך מתכונים מעולים !
    שבת שלום ותודה שני

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר