מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

קולורבי ופטריות בתנור

קולורבי ופטריות בתנורFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On נובמבר 20, 2016
Last modified:דצמבר 20, 2017

Summary:

קולורבי בתנור עם פטריות בתיבול עדין

קולורבי ופטריות בתנור

מצרכים (כ-3 מנות):

3 קולורבי בינוניים קלופים וחתוכים לרבעים בעובי כ1 ס"מ

סלסלת פטריות חתוכות גס

4 כפות שמן זית

חצי כפית שטוחה מלח

קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מתבלים את פלחי הקולורבי והפטריות עם שמן זית, מלח ופלפל שחור ואופים בתנור ב190 מעלות במשך כ-30 דקות, עד שהקולורבי מתרכך (מומלץ לערבב את התערובת כ-5 דקות לפני סיום האפיה).

 

איך לבחור קולורבי? כדאי לבחור קולורבי קטן או בינוני (הגדולים פחות טעימים). הקולורבי צריך להיות בצבע ירקרק (אם הוא בצבע לבן הוא כבר לא טוב).  הקולורבי צריך להיות במרקם קשה (לא קשה כמו אבן אבל גם לא רך וגמיש).

קולורבי

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

6 תגובות

הוסף תגובה
  1. היוש, ערב טוב ותודה על אתר נהדר ומתכונים מעלפים (אפשר להגיד שכל מה שהכנתי מהאתר פשוט מתחסל).
    רציתי לדעת אם יש אופציה להפוך את המתכון לחלבי, ואם כן – איזו גבינה להוסיף (נגיד, למשל: טוב טעם/ כנען/ חלומי/ צפתית)?

    1. היי 🙂 לאחר האפיה אפשר לפזר גבינות כמו צפתית, בולגרית, פטה.
      אפשרות אחרת היא לטגן קוביות חלומי ולהוסיף.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר