מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

קינוח קדאיף אישי

קינוח קדאיף אישיFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On ספטמבר 24, 2013
Last modified:אוקטובר 11, 2019

Summary:

סלסלת קדאיף אישית עם קרם וניל

קדאיף

מצרכים (10 מנות):

שערות קדאיף:

100 גרם אטריות קדאיף

50 גרם חמאה או מרגרינה

קרם וניל:

1 מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (250 גרם)

2 כפיות אבקת סוכר

2.5 כפות אינסטנט פודינג וניל

סירופ סוכר:

חצי כוס מים

חצי כוס סוכר

אופן הכנה:

שערות קדאיף:

-מניחים חמאה בקערה וממיסים במיקרוגל. מערבבים את שערות הקדאיף עם החמאה ומפרידים תוך כדי בעזרת האצבעות. מניחים בתחתית תבנית שקעים/ רינגים.

-אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ- 15 דקות עד שהאטריות מזהיבות מעט ומוציאים החוצה.

קרם וניל:

מקציפים את כל החומרים במיקסר עד לקבלת קצפת יציבה.

סירופ סוכר:

-מחממים על הגז את הסוכר והמים ומערבבים עד שהסוכר נמס.

-שופכים על כל קדאיף כף סירופ ומעל יוצקים את הקרם (רצוי בעזרת שקית זילוף במידה ויש).

*ניתן לפזר מעל פיסטוקים קצוצים גס.


אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

38 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי ליאת,
      שמחה שיצא טעים 🙂
      אולי התמונה היא מעל 8MB ולכן היא לא עולה.

  1. לאפרת שלום רב,ראשית תודה על המתכונים הנפלאים,שנית נשמח אם תוכלי לכתוב לנו מתכון של מנה עיקרית בשרית בקדאיף מטוגן ולא בתנור,תודה וחג שמח!!

    1. היי ריקה,
      אין לי מתכון כזה אבל אני מקווה להעלות בהמשך.
      חג שמח 🌺

  2. היי, אין לי אפשרות להרכיב את המנה ב"לייב" האם אפשר לשמור יום-יומיים את הקינוח "מורכב" במקרר? (שהקרם מזולף על האיטריות)

  3. היי אפרת!!
    שנה טובה…
    רציתי לשאול אם אפשר להכין רק את הקדאיף מראש ולשמור במקפיא ואז בערב חג (יום רביעי בצהרים) אני יכין את הקצפת ויזלף מעל
    תודה רבה רבה רבה!!!!!!!!
    אחלה של אתר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. היי,
      לדעתי לא אמורה להיות בעיה להקפיא את הקדאיף לאחר אפיה וצינון.
      ביום רביעי אפשר להפשיר, לשים סירופ וקצפת.
      שנה טובה וחג שמח🌺

  4. היי,תודה על המתכונים המקסימים באתר המושלם!!
    שאלה:קניתי שערות קדאיף לפני מס' חדשים,לא עשיתי בהם שימוש,איכסנתי זמן קצר במזווה ואז העברתי להקפאה עמוקה.'נזכרתי' עכשיו להכין את המתכון. האם,לדעתך,אפשר להפשיר ולהשתמש או שהמוצר התקלקל? באופן כללי, כשקונים שערות קדאיף לא לשימוש מיידי,איך מאכסנים?
    תודה מראש.

    1. היי מלי,
      בדר"כ אמור להיות רשום על גבי האריזה איך כדאי לאחסן. יש שערות קדאיף שקונים כשהן במצב קפוא ויש לשמור אותן במקפיא.
      אם קנית שערות קדאיף בטמפ' החדר והן היו זמן קצר במזווה ואח"כ העברת למקפיא, זה נראה לי בסדר לשימוש גם אם תאריך התפוגה חלף.
      שבוע טוב 🙂

  5. היי, אתר פצצה וכל הכבוד על היחס הסבלני שלך, שאלתי: אני יכולה לאפות בתבנית תנור ללא תבנית שקעים ואח"כ להפריד? אני רוצה לשים בכוסות אישיות???

  6. הי. רוצה להכין סלסלאות קדאיף עם מוס פיסטוק. אני מתארחת ולכן לא יכולה להרכיב את המנה אצלי בבית. אפשר להכין יום קודם ולמחרת לקחת? (. גם שם לא ישר אוכלים את זה ואני רוצה שישאר קריספי וטעים. )
    או שעדיף להכין את הסלסלאות עצמן יום קודם ( איך שומרים? ) ולקחת איתי את המוס ולזלף לפני ההגשה?
    תודה

    1. הי ירדן,
      בכדי להבטיח את פריכות הקדאיף, מומלץ יהיה להכין את סלסלות הקדאיף יום קודם ולשמור אותן בקופסא אטומה (במקרר או בטמפ' החדר) ואת סירופ הסוכר והמוס לקחת בנפרד ולזלף לפני ההגשה.

    1. כן, אפשר להקפיא את זה, השאלה היא כמה זמן עובר מרגע שאת אורזת את זה ועד שזה מגיע למקרר של מי שמקבל את זה?

  7. היי , אם אני רוצה לארוז את סלסלות הקדאיף למשלוח מנות של עוגות ועוגיות , זה יכול להישמר ?

    1. הי ספיר, סלסלות הקדאיף יכולות להישמר אך הקרם לא יכול להיות בטמפ' החדר יותר מידי זמן.

    1. היי ליטל, ניתן להשיג בכל סופר. בדר"כ זה נמצא במקררים. שבת שלום:)

  8. עכשיו סיימתי להכין את זה וכבר זה מתחיל להתחסל. זה טעים בטירוף ולא נראה לי שיישאר כלום עד החג מחר בערב.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר