מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

קדאיף תותים

קדאיף תותיםFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

קדאיף תותים / מסעדת FISH

קדאיף פירות יער של מסעדת FISH, צילום: גליה אבירם

קדאיף פירות יער של מסעדת FISH, צילום: גליה אבירם

 

מצרכים (מנה אישית):

שערות קדאיף

חמאה מזוקקת לרמת לחות (לא להרטיב)

1/2 כוס + 1/2 כפית שטוחה אבקת סוכר

100 מ"ל שמנת מתוקה

חופן תותים טריים נקיים

רוטב תותים (גורסים יחד 100 גרם תותים עם רבע כוס סוכר ו-1 שוט של קסיס)

נענע לקישוט

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל180 מעלות.
  2. מסדרים את שערות הקדאיף בתבנית עגולה קטנה/ רינג בצורת לעיגול.
  3. מברישים קלות את שערות הקדאיף עם חמאה מזוקקת. מפזרים 1/2 כפית שטוחה אבקת סוכר על השערות ומכניסים לתנור למשך 6 דקות, עד להזהבה.
  4. מקציפים 100 מ"ל שמנת מתוקה עם 1/2 כוס אבקת סוכר.
  5. חותכים תותים טריים, מערבבים עם סוכר. משרים לשעה. מניחים על הקצפת. מוסיפים מעל התותים את רוטב התותים. מוסיפי עלה נענע לקישוט.

הערה: לקצפת סמיכה ניתן להוסיף מסקרפונה של גד (40%). אם אין תותים בעונה ניתן להשתמש בפירות יער.

המתכון באדיבות מסעדת FISH, רח' פרופ' בני חבוט 7 ראשון-לציון.

*הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ואינו נבדק על ידי האתר.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר