מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

צור קשר

צור קשר

ליצירת קשר אנא שלחו לכתובתנו: [email protected] או מלאו את הטופס המצורף.

*שם

*דואר אלקטרוני

נושא

תוכן ההודעה

להרשמה לניוזלטר לקבלת מתכונים חדשים למייל לחצו כאן.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

126 תגובות

הוסף תגובה
  1. היי אפרת מתכון מצויין לחלה ומוסבר היטב יצא לי מושלם לגבי שמרים טריים של שימרית כמה זמן הם יכולים להחזיק במקרר או לחילופין במקפיא ובכלל שמרים יבשים אפשר להחזחק במקפיא תודה רבה על תשובתך גילי

    1. היי גילי,
      שמרים טריים יכולים להחזיק במקרר בהתאם לתוקף שמצוין עליהם. צריך לקחת בחשבון שככל והם מתקרבים לתאריך התפוגה שלהם הם פחות טובים, לכן כדאי להשתמש בהם כמה שיותר מהר.
      אפשר להקפיא שמרים טריים למס' חודשים (אישית אני פחות ממליצה) אבל כדאי לבדוק אותם לפני השימוש אם יש תסיסה.
      לגבי שמרים יבשים, התוקף שלהם הוא להרבה זמן כך שאין בעיה. אם הם בשקית סגורה מומלץ לשמור אותם בארון קריר ומוצל מאשר במקפיא. אם פתחת אותם אז אפשר להקפיא.

  2. הי אפרת,
    איזה כייף הגיע לי היום הספר מתכונים שלך!!!
    תודה רבה כתוב ממש יפה – כרגיל 🙂
    המתכונים קלים ומתאימים לכל הזמנים,
    וכייף גדול שמצורפות גם תמונות (קשה לי לדמיין את האוכל שאני עומדת להכין בלי תמונה…)
    תודה רבה
    וחג שמח!!!

  3. שלום, אני עורכת עיתון לחניכות שלי ורציתי לשאול אם זה בסדר שאקח מכאן מתכון לעיתון. אשמח לתשובה! ואגב, המתכונים כאן מעולים:)

  4. מאחלת לך ולבני ביתך שנה טובה שנה מאושרת שנה בריאה. תודה רבה וחמה על כל מה שענקת לנו במשך השנה תבורכי .

    נ.ב האם אפשרי לרכוש ישירות בחנות שציינת את הספר האם נמצא במלאי שוטף שם.

    1. תודה יקירה, שנה טובה ומבורכת 🙂
      אפשרי לרכוש את הספר בחנות "מיסטרל". נותרו להם ספרים אבל גם שם המלאי מוגבל.

  5. היי אפרת, אני רוצה להירשם כדי שתהיה לי מחברת מתכונים. מילאתי את האימייל אבל שום אימייל לא נשלח אליי.
    תוכלי לעזור לי?

  6. אפרת יקרה,
    אני משתמשת באתר שלך מזה מספר חודשים ואצטרף למאות או אלפי המשבחים הגולשים המחמיאים ומשבחים אותך- זו פשוט הנאה צרופה. מעבר לזה שהמתכונים יוצאים טעימים להפליא הם כתובים באופן כל כך ידידותי, קליל ונעים שממש הופך את הבישול לחוויה אחרת עבורי.
    נראה שיש פה הרבה נשמה. אני ממש אוהבת את תשומת הלב שלך לכל גולש, את התגובות המהירות והאדיבות שלך. זה מרגיש כאילו יש לי ליווי צמוד במטבח, מה שמשרה תחושת ביטחון לאלו מאיתנו שצריכים אותה.
    מאחלת לך המשך עשייה פורה ומפרה.
    תודה רבה ויישר כוח,
    הדס לוי

  7. הצילו… התפוררה לנו לחלוטין עוגה משובחת ורכה – אגוזים ושוקולד (לא ב10 דקות…)
    יש לך רעיון למשהו משובח לעשות ממנה?
    תודה!

      1. כך אכן עשיתי – תודה רבה על המתכון, אך כיוון שזו לא סתם עוגת שוקולד – שמתי את העיסה בתבנית סיליקון לבבות, הקפאתי לחצי שעה, ואח"כ טבלתי בשוקולד מומס עם קצפת צמחית. כשקפא עיטרתי בזילוף שוקולד בהיר – ושמרתי להזדמנות חגיגית. יצא מעולה.

  8. כל בוקר בחופש מתחיל בחיפוש מתכון מוצלח להיום.
    בשבת – עוף וחזות
    אתמול – תפוחי אדמה משובחים
    היום – מרק קישואים ופנקייק….
    וגם עוגה!
    אתר מקסים, מתכונים נגישים משובחים ואהובים
    יותר מכל ספר מתכונים שנעזרתי בו אי פעם – ואני מבשלת ומחדשת הרבה!!
    אין מילים!!!

  9. שלום לך אפרת אני נהנית מאד מהמתכונים המושלמים שלך, אני פתאום מעזה להכנס למטבח, מה שעד עכשיו פחדתי להסתבך עם כל מיני מתכונים מסובכים וגוזלי זמן… , פתאום יוצאים לי מאכלים טעימים בכלום זמן תודה לך!
    רציתי שתכווני אותי למתכונים בשביל הבן שלי שהוא אלרגי לחלב, ובררן באופן מעצבן… ומתחיל להתגרות מדברים חלביים… אז משהו שיכול להיות טעים וגם משמין (הוא ירד 600 גר' והדיאטנית צעקה עלי)
    אוהבת, שירה

    1. היי שירה,
      ראשית כיף גדול לשמוע שאת נהנית מהאתר 🙂
      את יכולה להסתכל בקטגורית מתכונים טבעוניים. אם הוא אוכל פשטידות אז יש גם פשטידות שניתן להכין גם בגרסה פרווה.
      ממליצה להסתכל גם בתוספות.
      אלה מתכונים נוספים שחשבתי שיכולים להתאים:
      כיסונים במילוי פרווה כמו תפו"א או פטריות.
      שניצל תירס וחומוס
      קציצות טונה
      כדורי פירה ותירס
      מיני מאפים מהירים עם שמן זית וזעתר
      לביבות תפו"א וקישואים
      לביבות כרובית וגזר אפויות
      שניצל תירס ביתי
      פלאפל ביתי
      פלפל ממולא צמחוני
      בהצלחה 🙂

      1. וואי תודה רבה על השירות מכל הלב,
        אין לי מילים וכבר ניסיתי לעשות את השניצל תירס וחומוס וזה פשוט התחסל אפילו לי לא נשאר…
        שבת שלום והמון הצלחה וסיעתא דשמיא…

    1. היי שרה,
      בקרוב מאוד ייצא ספר מתכונים לרכישה באתר. אוציא הודעה על כך באתר.
      המשך יום מקסים 🙂

  10. רציתי להכין ארוחת ערב רומנטית לחברה שלי אבל אני ממש לא יודע איך להתעסק במטבח. מצאתי באתר שלך המון מתכונים מושלמים לרמה שלי שגם נראים ממש טעימים, תודה רבה רבה!

    1. היי,
      אפשר להכין את הלחמניות מבצק חלה במתכון המצורף – מתכון לחלה.
      את הקמח הרגיל להמיר בקמח כוסמין. אני אישית ממליצה לשלב לפחות כוס אחת של קמח רגיל או להוסיף משפר אפיה כדי שהלחמניות ייצאו אווריריות.

  11. תודה רבה על האתר הנפלא!
    רציתי לדעת איך אפשר לשמור על טריות של לחמניות שאני מכינה,שיהיה לי טרי כל השבוע, אני מכינה כמות גדולה. תודה!

    1. היי,
      אם אלה לחמניות שאת מכינה אז כדאי להקפיא אותן ולהפשיר כל פעם. כך זה יוצא הכי טרי.

  12. שבוע טוב,
    אף פעם לא הגבתי אבל חשוב שתדעי שבזכות הטיפים המתכונים והקלות שבהם את מציגה אותם גם אני הפכתי לאחת מיני רבים שנכנסו למטבח חזק יותר ☺
    שאלונת..
    יש לי עוגת שוקולד איך עושים ממנה כדורי שוקולד?
    תודה

  13. תודה על האתר הנפלא, אני מבשלת מכאן המון. רציתי להתייעץ – אני מחפשת מתכונים לארוחה חגיגית, שאפשר להכין יומיים מראש (מקסימום לעשות את השלב האחרון ברגע האחרון). לא קינוחים. יש מתכונים מהאתר שאת ממליצה עליהם לצורך זאת?

    1. היי נורית,
      אני צריכה שתתני לי כיוון איזה מתכונים את מחפשת. מתכונים לארוחה חלבית/צמחונית/בשרית?

  14. שלום
    כמי שמבשל הרבה ובדרך כלל ברמה גבוהה, אני רוצה לשבח ולהלל את האתר שלך.
    המתכונים שאת מפרסמת הינם מגוונים, בקטגוריות שונות, כתובים בצורה ברורה ונהירה וכיף לקרוא אותם ולהכינם.
    יישר כוח על המלאכה היפה מאד.
    תודה.

  15. תודה על המדור יש לך מתכונים קלילים ומוצלחים!!!
    רציתי לשאול לגבי מתכונים עם בשר בקר
    [לא טחון] כגון כתף-מס' 5 או לשון,
    כרגע אין באתר,
    יש מצב שיהיה?

  16. הי,חלות לשבת
    1 קג קמח
    1 כף מלח
    2 כפות שמרים
    9 כפות סוכר
    2.5 כוסות מים פושרים
    ללוש ולהוסיף חצי כוס שמן
    לאפות בחום 180 מעלות
    עד שנראה מוכן

    1. היי ציפי,
      את יכולה להכין אותה עם התיבול כמו במתכון של הדלורית. אפשר רק לחצות אותה לשניים (מבלי לקלף), לרוקן ממנה את הגרעינים, לתבל ולאפות אותה בשני חצאים עד לריכוך ואז לאכול אותה עם כפית. אפשר גם לפרוס לפרוסות ולאפות עיגולים.

  17. אני ואחי הקטן הכנו בבית את רוב המתכונים,גם יצא מעולה וגם היה מאד קל להכנה:)
    נ.ב-ממליצה במיוחד על החצילים הממולאים.

  18. אפרת שלום , נתקלתי באתר שלך רק לפני כמה ימים וכבר ניסיתי כמה וכמה מתכונים כולם מעולים ואני מפיצה לכל החברות.
    תודה רבה לך על ההשקעה הילדים אוהבים את כל מה שהכנתי מהתאר .

  19. במתכונים לארוחות בוקר הרוב זה קינוחים אפשר להוסיף עוד דברים שהם לא קינוחים (שחכתי שבקינוח אחרי ששמים את הקצפת והשוקלד שמים במקפיא רבע שעה אשלח סירטון)

  20. יש לי מתכון לקינוחים והייתי שמח שתצרפי אותו
    המצרכים: פחית שמנת מתוקה, כוס חלב (רגילה לא לאפייה), 200 גרם שוקולד מריר,
    אופן ההכנה: כדי ליצור קצפת שמים חצי מיכל קצפת וכוס חלב שמים במיקסר ומערבבים
    כדי להכין את השוקולד מפרקי לחתיכות שמים את חצי מיכל השמנת שנותר על האש עד שכל השוקולד והשמנת הופכים לתערובת אחידה
    אחר כך שמים את הקצפת בתחתית כוס ואת השוקולד בלמעלה של הכוס אשל קישור לתמונה בהקדם האפשרי

  21. תודה לך על המתכונים הנהדרים , אני משתמש הרבה באתר ונעזר במחברת המתכונים שמצורף .
    יישר כח .

    חג פסח כשר ושמח לך ולכל עם ישראל.

    חיים רזון

  22. אפשר שחלק ממתכוני העוגות יהיו מתאימים גם לתבנית מלבנית רגילה ולא רק לאינגליש קייק?
    דבר שני יש אפשרות להוסיף מנוי לRSS ולא רק ניוזלטר למייל?

    1. היי תמר,
      במתכוני עוגות שמתאימים לאינגליש קייק אפשר להכפיל את הכמויות ב-2 ואז זה יהיה מתאים לתבנית מלבנית בגודל 22X31. אם רוצים להכין בתבנית מלבנית גדולה יותר בגודל 32X25, יש להכפיל את הכמויות ב-3.
      לגבי אפשרות להיות מנוי לRSS, אטפל בזה ואוסיף בהמשך.
      חג חנוכה שמח 🙂

  23. האתר הזה גאוני
    אני חושבת שזה נהדר שיש אתר שעושה סדר בבישולים לשבת..
    הכל נראה מעולה ואני ממש מחכה לנסות את המתכונים

    1. תודה רבה טליה!
      אני שמחה שאת נהנת מהאתר ובקרוב גם מהמתכונים 🙂
      שיהיה סופשבוע רגוע ונעים.

    1. היי דור,
      לא שכחתי לגבי מתכון למוסקה. בקרוב אכין ואשלח לך את המתכון.
      מצורף מתכון לאורז עם שקדים וצימוקים – לחץ כאן למתכון.
      ערב נעים 🙂

      1. אם אפשר שהמוסקה תהיה בוריאציה של לזניה כי ראיתי מתכון כזה באתר מאקו והוא נראה טוב אבל אני מעדיף את היד שלך בנושא

        1. כן, כך אני מתכוונת להכין 🙂
          אני מקווה השבוע להכין. גם אם לא אספיק לפרסם באתר אשלח לך את המתכון למייל.
          שבוע טוב!

  24. בקטגוריית הטיפים, לגבי החומציות של רוטב גבניות הכוונה שלא יהיה חמצמץ? אם כן כמה זמן לשים את הגזר אחר בישול הרוטב?

    1. היי דור,
      כן הכוונה שהרוטב לא יהיה חמצמץ. הדרך הקלה והפשוטה לפתור את זה היא להוסיף לרוטב חצי כפית עד כפית סוכר או סילאן או דבש ומי שרוצה להמנע מתוספות אלה יכול לשים גזר בתוך הרוטב,לאחר שמוסיפים רסק ומים חמים (אם הוא גדול מידי ניתן לחתוך אותו ל2-3 חלקים) ולהוציא אותו כשהרוטב מוכן.

    1. היי יפה,
      בדקתי וראיתי שלא אימתת את המייל שלך. לאחר שנרשמת לא קיבלת למייל אישור או אימות הרשמה? אולי זה נכנס בטעות לספאם?
      בכל מקרה אישרתי אותך כך שמעכשיו תוכלי לקבל מתכונים למייל.

  25. אתר מדהים. מתכונים קלי הכנה וטעימים מאד.
    כל שאלה נענית במהירות הבזק.
    יהיה מאד נחמד אם אפשר יהיה לציין את כמות התבלינים ומספר המנות.

  26. אני ממש אוהבת את האתר שלכם אבל חיפשתי מתכון לוואפל בלגי וכנראה שאין או שלא מצאתי, יש מצב שתעלו בקרוב??

  27. היי,
    תודה על מתכונים מקסימים!!!
    האם אפשר לקבל מתכון לדיסת קוואקר?
    בתודה מראש!
    רונית

    1. בשמחה רונית!
      לדייסת קוואקר- מבשלים על אש בינונית-נמוכה כוס קוואקר עם 2 כוסות חלב במשך כ-10 דקות ומערבבים כל הזמן. מוסיפים כף סוכר ומעט קינמון אם אוהבים. מערבבים ומגישים.
      ניתן להוסיף שקדים , אגוזים קצוצים, צימוקים.
      בהצלחה 😉

  28. כל הכבוד וישר כח לאתר הזה…על כל המתכונים המקסימים והקלים והכל כך יפים וטעימים שיש כאן. מאוד שמחה שמצאתי את האתר הזה.

  29. היי אני רוצה להגיד המון המון תודות על האתר המקסים הזה,כחדשה במיטבח אני לומדת המון המון מפה וגם כשאני שואלת שאלות אני מקבלת מענה מאוד מהר,אז המון תודות

  30. אני זקוקה לעזרה כדי ליצור את מחברת המתכונים.
    לחצתי על הכתוב "הוסף למחברת התכונים" ומקבלת אישור שאכן המתכון עבר למחברת.
    ברגע שאני פותחת את המחברת מופיעה ההודעה שמחברת המתכונים ריקה
    מה עושים?
    תודה

  31. מתכונים קלילים וטובים, אך קיימת בעיית הדפסה (לא תמיד יש מיחשוב)
    יש לכם גם ספרים לקניה?

  32. תודה על התשובה אך עדין אני לא יכולה להדפיס, כשאני לוחצת על הדפס בקובץ PDF מופיע לי המתכון אך יש עליו מסך שחור ורק כשאני עושה עליו לחצן ימני ובוחרת בהדפס ואז מופיע לי הדפים כשהם בהירים מאוד מאוד. מה עושים???

    1. הי שושנה,
      מה קורה כשאת מנסה לסמן את כל המתכון ולהעתיק לקובץ word?
      ואגב ניסית להדפיס מדפדפן אחר?

      1. לא יכולה לסמן, זה לא נותן לי כשהמסך שחור אין מה לעשות חוץ מלחצן ימני ובחירת "הדפס" שאז המסך בהיר מאוד מאוד ב2/3 שלו, ואז ג"כ א"א לבחור אלא רק "הדפס" או "ביטול".
        מה פירוש דפדפן אחר?

  33. אני כ"כ נהנית מהמתכונים אך חבל שאי אפשר להדפיס את זה כמו שצריך.
    ניסיתי דרך ה-PDF אבל זה מוציא לי חוץ מהמתכון עוד כ-7 דפים לא רלוונטים.
    אין אפשרות לאופציה של סימון המתכון ולבחור ב"העתק" "הדבק"?

    1. היי ריקי,
      אני מקווה שבקרוב תהיה אופציה יותר טובה להדפסה אבל בינתיים תראי שברגע שאת לוחצת על "הדפס בקובץ PDF" נפתח לך עמוד עם המתכון שבו את כן יכולה לסמן את המתכון ולבחור בהעתק-הדבק.
      אפשרות נוספת כדי להמנע מהדפסת דפים מיותרים היא לאחר שאת לוחצת על "הדפס בקובץ PDF" ולאחר מכן על "PRINT" אמור להפתח תפריט בעמודה ימנית שניתן לסמן שם את הדפים שאותם רוצים להדפיס (ברירת המחדל המסומנת היא "הכל"). שם את יכולה לרשום ידנית איזה דפים את רוצה להדפיס כאשר בדר"כ כל מתכון הוא 2 עמודים אז רושמים "1-2".
      בהצלחה ומקווה שתסתדרי 🙂

  34. מתכונים מצוינים, האם אפשר להוסיף ערך קלורי במתכונים הדיאטטים? חלקם נראים כ"כ טעימים שקשה להאמין שהם לא משמינים…

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme
Translate »