מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

צור קשר

צור קשר

ליצירת קשר אנא שלחו לכתובתנו:  [email protected]

 

להרשמה לניוזלטר לקבלת מתכונים חדשים למייל לחצו כאן.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

214 תגובות

הוסף תגובה
  1. שלום. רוצה להרשם לאתר אך לא לניוזלטר. האם אפשרי? אם כן לא מצאתי לינק. אשמח לתשובתך.

  2. תודה על האסתטיקה, נגישות החומרים והפשטות הבריאה. נרשמתי לאתר!!! תודה ובהצלחה

  3. שלום אפרת
    חיפשתי מתכון ללשון בקר ולא מצאתי. האם תוכלי להוסיף מתכון לתבשיל זה ?
    תודה ושבת שלום
    רותי

  4. ערב טוב שמי מרים,למיטב זכרוני נרשמתי לאתר שלך,ולצערי אני לא זוכרת את הסיסמא,כתבתי ששכחתי,קיבלתי הודעה שישלח אלי למייל,ולצערי עד עכשיו לא קיבלי.אשמח לקבל.תודה וערב טוב

  5. שלום אפרת, אני אמא צעירה ברוך ה ואני מאוד מרוצה מהמתכונים שלך הייתי שמחה אם תעשי באתר רעיונות לארוחות ערב קלות. האתר יפה נוח ונגישץ יישר כח

  6. הי אפרת,

    אני רוצה להציע לך בצק מאד מוצלח (ופשוט) לשילוב עם המילוי שלך ב"עוגת גבינה אפויה".

    אני מרפדת את התבנית בבצק, מוזגת מעליו את המילוי שלך ומפזרת פירורים מהבצק מעל.

    אופה לפי ההוראות שלך בלי הוצאת התבנית לציפוי כי אני מפזרת בתחילת האפיה.

    והנה הבצק:

    3 כוסות קמח
    חצי כוס סוכר
    1 ביצה
    1 א. אפיה
    1 ס. וניל
    שלוש רבעי כוס שמן
    לערבב הכל לבצק פירורים.

    לפי המתכון זה מספיק ל- 3 אינגליש קיק ארוכות או 4 קצרות, אבל לדעתי יכול להספיק ל- 2 פעמים במילוי שלך.

    הוא נשמר מעולה בהקפאה.

    בהנאה!!!

  7. לא מצליחה להכנס למחברת המתכונים שלי.
    כתוב ששולח לינק לאיפוס סיסמא, אך לא שולח, או מאוחר מידי כשכבר אל בתוקף.

    1. תודה רבה יעקב!
      כיף גדול לשמוע!
      וכן, יש לי ספר מתכונים, מצרפת לינק לפרטים על הספר – לחץ כאן.
      בהמשך אני מתכננת להוציא סדרה של חוברות שמרכזת את כל המתכונים הכי פופלאריים באתר, לפי קטגוריות.
      שוב תודה ויום נפלא 🙂

  8. שלום לך שפית אפרת
    רצינו להודות לך על אתר מדהים מיוחד ומאד טעים
    בשבועיים האחרונים התוועדנו אליו – ומאז אנו מכורים אליו !
    כל מתכון לסלט – תוספת – מנה עיקרית -פשטידה -ועוגה וכו'
    יוצא טעים במיוחד ! בוקר צהוריים וערב ה-כ-ל מהאתר !
    הכל ברור מסודר ומדויק – קל כייף ומאלף !
    תמשיכי לעשות דברים טובים לעם ישראל
    וברכה ושפע תמיד יהיו במעשייך

  9. היי אני מחפשת מתכון ששמרתי אצלי רק אופן ההכנה לא נמצא…
    זה חיתוכי ביסקויטים עם ציפוי מלמעלה אשמח לקבל מידע באיזה קטגוריה למצוא את מתכון זה

  10. שני דברים :

    1. מאוד אוהבת את האתר ואת הצורה המובנית של המתכונים – תמונה, מצרכים והוראות הכנה. גם את הכמויות אני שמה לב שניתנות גם בגרמים נוסף על כמויות גנריות (כף, כפית, כוס וכו'). כמו כן גם הכמויות לתבלון ניתנות שזה פשוט נהדר ולדעתי מה שהופך מתכון למוצלח כי התבלון יכול לעשות הבדלים של שמיים וארץ. ברוב המקומות רשום התבלון או "להוסיף לפי הטעם" שזה תמיד ערפילי.. ופה ממש כמויות אז שאפו גם על זה.זאת הסיבה אני חושבת שבאמת כל מתכון שאני עושה מהאתר יוצא לי ממש מוצלח ! ותמיד כמו בתמונה !

    2. לא מצאתי באתר מתכון לפולנטה/ ממליגה טעימה עם גבינות (?) אשמח אם תישקל הוספת מתכון נחמד לזה 🙂

  11. הכנתי את הפסטה ברוטב עגבניות , הרוטב יצא מווושללםםם!!!!
    פשוט הרוטב הכי טעים שיש בעולםם ….
    קל להכנה , לא לוקח כל כך הרבה זמן. אפילו פחות ממה שכתוב במתכון המוכן.
    כן יצא לי בחרוזים , נראה לי שאני אתחיל לכתוב שירים(:
    זהו תווודההה!
    אני אפזר תהפגנה!
    חחחחחחחח(:

    1. אהבתי את החמשיר 🙂
      שמחה שיצא טעים, תודה שחזרת לעדכן!
      שבוע נפלא וחג שמח:)

  12. היי,
    רציתי להתייעץ, אולי תוכלו לעזור לי ,
    כמה ימים מראש אפשר להכין פשטידת תירס ובצל ולשמור במקרר?
    אני פחות אוהבת להקפיא
    אודה לעזרתכם,
    תודה,
    מירב

    1. שלחתי שוב. אם לא קיבלת אני מציעה שתבדקי אולי זה בטעות הגיע לספאם.

  13. היי, רציתי לשאול אם יש מתכון לסלמון עם עצם?
    אם לא אז אולי את יודעת אם צריך לאפות את הסלמון בבישול קצר? (כי שמעתי שזה מתייבש בבישול ארוך)

    1. סלמון עם עצם (או סטייק סלמון) אפשר להכין כמו פילה סלמון רגיל.
      אפשר לטגן במחבת 4-5 דקות מכל צד (מומלץ לכסות את המחבת) או לאפות בתנור כמו פילה סלמון רגיל. ככל והסלמון עבה יש להאריך את משך האפיה בעוד כמה דקות.
      מצרפת מתכונים לסלמון שיכולים להתאים גם לסלמון עם עצם:
      סלמון ברוטב חרדל
      דג סלמון בתנור
      סלמון בטריאקי

  14. היי,סליחה על החפירה אבל עכשיו כתוב לי: להתחברות, ואני כותבת סיסמה והוא כותב הסיסמה שגויה בסה!!!!
    יש משהו שאפשר לעשות????

    1. היי,
      נכנסתי כרגע והצלחתי להתחבר.
      את צריכה להכנס ללינק ההתחברות ששלחתי אליך במייל ולהעתיק את שם המשתמש שרשמתי לך בשורת "שם המשתמש" ואת הסיסמה ששלחתי לך בשורת "הסיסמה". ממש תעשי copy-paste.
      עדכני אותי בבקשה אם הצלחת.

  15. היי, הבנתי מה עשתי, (בקשר לרישום למחברת מתכונים) פשוט הכנסתי את המתכונים למחברת ישירות בלי להרשם אבל איך אפשר להרשם??
    תודה על האתר המושלם!!!!!!!

  16. היי, יש לי קופס' אינסטנט פודינג ענקית שתוקפה יפוג בעוד חודש וקצת. האם יש לך מתכונים בהם ניתן להשתמש בפודינג מלבד קרם לעוגות.. תודה מראש.

    1. היי,
      רוב המתכונים הם קצפות לעוגות או עוגות ללא אפיה.
      מלבד זה יש את עוגת הוניל הבחושה.
      יש גם גלידות, מוסים וכו'. ממליצה רשום בשורת חיפוש "פודינג וניל".

    1. ממש מוזר. היית מתחברת עם המייל הזה ושומרת מתכונים?
      לאחר הרשמה אמור להשלח אליך מייל. יש לך במקרה את המייל הזה? תוכלי לשלוח לי אותו ל [email protected]? אני רוצה לבדוק.
      תודה.

  17. היי, אני רשמתי לך שאני לא מצליחה להכנס למחברת מתכונים. בעבר הייתי נכנסת בקלות ועכשיו כתוב לי שאני צריכה קוד ואין לי מושג במה מדובר, אשמח שתעזרי לי תודה!!

    1. היי,
      אני לא מוצאת אותך לפי המייל שרשמת. אולי נרשמת במייל אחר?

  18. היי אפרת,
    המתכונים מעולים וטעימים…
    אם את יכולה להעלות מתכונים עם כמות בגרם,
    יש חלק מהמתכונים בלי כמות בגרם ואני נורא מסתבכת
    תודה רבה

  19. הי אפרת
    יש לך מושג לגבי שמנת לבישול (10%) שעבר עליה התאריך, האם ניתן להשתמש אם מריחה טוב?
    תודה

    1. אם התאריך עבר בכמה ימים בודדים והטעם שלה אינו חמצמץ אז אפשר אבל אם חלפו יותר מכמה ימים בודדים לא הייתי לוקחת סיכון.

    1. היי יסמין,
      בספר יש מתכונים חדשים שאינם מופיעים באתר.
      בקרוב תצא סדרה של חוברות מתכונים מהאתר (אוספי מתכונים הכי פופלאריים). אעדכן כשזה ייצא לאור.
      המשך יום מקסים 🙂

  20. הי אפרת שבוע טוב!
    רציתי לדעת אם יש לך מושג לגבי כנפי הודו נקבה- האם הן מתנהגות כמו שוקי עוף נניח, מבחינת בישול/ אפיה?
    תודה על האתר המקסים והנוח! משתמשת בו הרבה…

    1. שבוע טוב מיכל 🙂
      אותו דבר רק כדאי להאריך ב-10 דקות את זמן האפיה או הבישול.

        1. כעקרון ככל שהכנפיים קטנות יותר הן יותר רכות ועסיסיות. כנפי ההודו הן יותר גדולות ולכן פחות רכות אבל עדיין הן טעימות.

  21. היי אפרת תודה על המתכונים המדהימים.
    בדיוק הזמנתי cast iron skillet מה קרה לקטגוריה של ארוחות בסיר אחד?
    תודה

  22. היי!
    ראשית אציין שהאתר מושלם ומלא במתכונים מדהימים!
    רציתי לשאול כי לא הצלחתי למצוא – מתכון לפשטידה טבעונית. הכנתי בעבר את הפשטידת הבצל מהאתר והיא נהדרת אך היא עם ביצים וגבינות…

    אשמח להתאמות על מנת להכין אותה טבעונית 🙂
    תודה!

    1. היי עדי,
      במדריך של תחליפי ביצים ניתן למצוא תחליפים לפי סוג המתכון.
      בפשטידת הבצל הייתי מנסה להמיר את הביצים בכוס גרגירי חומוס מקופסת שימורים מסוננים מנוזלים ומעוכים למחית. לוותר על הגבינות כמובן.
      עדיף להכין בתבניות מאפינס ולהניח לפשטידות להתקרר לגמרי לפני שאוכלים אותם כי רק לאחר קירור מוחלט הן מתייצבות.
      מניסיון שלי פשטידות ללא ביצים אף פעם לא יוצאות כמו פשטידות עם ביצים. הן יוצאות מעט דחוסות ופחות יציבות. צריך לקחת את זה מראש בחשבון.
      בהצלחה:-)

  23. שלום אפרת
    הייתי רוצה לדעת מה אפשר לעשות בקמח אורז
    קיבלתי 3 חבילות
    ואין לי מושג בזה
    כמו כן הכנתי את העוגת חמאות בוטנים רק שלא היה לי אז המרתי בשוקולד למריחה
    יצא מדהים בעלי אמר שסוף סוף למדתי להכין עוגת שוקולד שהיא לא יוצאת יבשה
    אז תודה רבה מראש על הכל
    דנית

    1. היי דנית,
      בקמח אורז בדר"כ משתמשים במתכונים שהם ללא גלוטן. לרוב לא מומלץ להשתמש בקמח אורז כשלעצמו ויש לשלב אותו עם קמחים נוספים כדי שתצא תוצאה טובה.
      אם תרצי אוכל לתת לך מתכונים שיש בהם קמח אורז אבל לרוב יש בהם גם קמח קונדיטור שהוא ללא גלוטן. בכל מקרה אם את לא רגישה לגלוטן עדיף מבחינת טעם ומרקם להכין עוגות, עוגיות ומאפים שהם עם גלוטן.

        1. לא ניסיתי אבל אני מאמינה שכן. בדר"כ בעוגות הבחושות. אפשר לעשות ניסיון על עוגה אחת ולהמיר רק שליש מכמות הקמח בקמח אורז. אם תנסי אשמח לשמוע איך יצא 🙂
          שבת שלום

  24. היי
    האם יש אפשרות להוסיף מתכונים לעוגיות או עוגה מחמאת שקדים פשוטה להכנה ללא קווקר אבל משודרגת בטעם….
    מה עושים בכלל עם חמאת שקדים.

    תודה רבה!!

    1. היי גלית,
      חמאת שקדים אפשר למרוח על הלחם כמו ממרח. אפשר להוסיף דבש כדי להמתיק את זה.
      אשתדל להעלות בהמשך מתכון לעוגה עם חמאת שקדים.

  25. היי אפרת, זו נתי. קמנו הבוקר, כל השבט היה בבית והתלבטנו מה להכין לארוחת הבוקר. ברגע שנפל הפור ומשה החליט לאפות פוקצות, הוא נכנס למחשב ומיד קפץ המתכון המהיר והנפלא שלך. רוצה להודות לך, היה מאוד טעים קל להכנה ובזמן קצר מאוד.

  26. היי אפרת מתכון מצויין לחלה ומוסבר היטב יצא לי מושלם לגבי שמרים טריים של שימרית כמה זמן הם יכולים להחזיק במקרר או לחילופין במקפיא ובכלל שמרים יבשים אפשר להחזחק במקפיא תודה רבה על תשובתך גילי

    1. היי גילי,
      שמרים טריים יכולים להחזיק במקרר בהתאם לתוקף שמצוין עליהם. צריך לקחת בחשבון שככל והם מתקרבים לתאריך התפוגה שלהם הם פחות טובים, לכן כדאי להשתמש בהם כמה שיותר מהר.
      אפשר להקפיא שמרים טריים למס' חודשים (אישית אני פחות ממליצה) אבל כדאי לבדוק אותם לפני השימוש אם יש תסיסה.
      לגבי שמרים יבשים, התוקף שלהם הוא להרבה זמן כך שאין בעיה. אם הם בשקית סגורה מומלץ לשמור אותם בארון קריר ומוצל מאשר במקפיא. אם פתחת אותם אז אפשר להקפיא.

  27. הי אפרת,
    איזה כייף הגיע לי היום הספר מתכונים שלך!!!
    תודה רבה כתוב ממש יפה – כרגיל 🙂
    המתכונים קלים ומתאימים לכל הזמנים,
    וכייף גדול שמצורפות גם תמונות (קשה לי לדמיין את האוכל שאני עומדת להכין בלי תמונה…)
    תודה רבה
    וחג שמח!!!

  28. שלום, אני עורכת עיתון לחניכות שלי ורציתי לשאול אם זה בסדר שאקח מכאן מתכון לעיתון. אשמח לתשובה! ואגב, המתכונים כאן מעולים:)

  29. מאחלת לך ולבני ביתך שנה טובה שנה מאושרת שנה בריאה. תודה רבה וחמה על כל מה שענקת לנו במשך השנה תבורכי .

    נ.ב האם אפשרי לרכוש ישירות בחנות שציינת את הספר האם נמצא במלאי שוטף שם.

    1. תודה יקירה, שנה טובה ומבורכת 🙂
      אפשרי לרכוש את הספר בחנות "מיסטרל". נותרו להם ספרים אבל גם שם המלאי מוגבל.

  30. היי אפרת, אני רוצה להירשם כדי שתהיה לי מחברת מתכונים. מילאתי את האימייל אבל שום אימייל לא נשלח אליי.
    תוכלי לעזור לי?

  31. אפרת יקרה,
    אני משתמשת באתר שלך מזה מספר חודשים ואצטרף למאות או אלפי המשבחים הגולשים המחמיאים ומשבחים אותך- זו פשוט הנאה צרופה. מעבר לזה שהמתכונים יוצאים טעימים להפליא הם כתובים באופן כל כך ידידותי, קליל ונעים שממש הופך את הבישול לחוויה אחרת עבורי.
    נראה שיש פה הרבה נשמה. אני ממש אוהבת את תשומת הלב שלך לכל גולש, את התגובות המהירות והאדיבות שלך. זה מרגיש כאילו יש לי ליווי צמוד במטבח, מה שמשרה תחושת ביטחון לאלו מאיתנו שצריכים אותה.
    מאחלת לך המשך עשייה פורה ומפרה.
    תודה רבה ויישר כוח,
    הדס לוי

  32. הצילו… התפוררה לנו לחלוטין עוגה משובחת ורכה – אגוזים ושוקולד (לא ב10 דקות…)
    יש לך רעיון למשהו משובח לעשות ממנה?
    תודה!

      1. כך אכן עשיתי – תודה רבה על המתכון, אך כיוון שזו לא סתם עוגת שוקולד – שמתי את העיסה בתבנית סיליקון לבבות, הקפאתי לחצי שעה, ואח"כ טבלתי בשוקולד מומס עם קצפת צמחית. כשקפא עיטרתי בזילוף שוקולד בהיר – ושמרתי להזדמנות חגיגית. יצא מעולה.

  33. כל בוקר בחופש מתחיל בחיפוש מתכון מוצלח להיום.
    בשבת – עוף וחזות
    אתמול – תפוחי אדמה משובחים
    היום – מרק קישואים ופנקייק….
    וגם עוגה!
    אתר מקסים, מתכונים נגישים משובחים ואהובים
    יותר מכל ספר מתכונים שנעזרתי בו אי פעם – ואני מבשלת ומחדשת הרבה!!
    אין מילים!!!

  34. שלום לך אפרת אני נהנית מאד מהמתכונים המושלמים שלך, אני פתאום מעזה להכנס למטבח, מה שעד עכשיו פחדתי להסתבך עם כל מיני מתכונים מסובכים וגוזלי זמן… , פתאום יוצאים לי מאכלים טעימים בכלום זמן תודה לך!
    רציתי שתכווני אותי למתכונים בשביל הבן שלי שהוא אלרגי לחלב, ובררן באופן מעצבן… ומתחיל להתגרות מדברים חלביים… אז משהו שיכול להיות טעים וגם משמין (הוא ירד 600 גר' והדיאטנית צעקה עלי)
    אוהבת, שירה

    1. היי שירה,
      ראשית כיף גדול לשמוע שאת נהנית מהאתר 🙂
      את יכולה להסתכל בקטגורית מתכונים טבעוניים. אם הוא אוכל פשטידות אז יש גם פשטידות שניתן להכין גם בגרסה פרווה.
      ממליצה להסתכל גם בתוספות.
      אלה מתכונים נוספים שחשבתי שיכולים להתאים:
      כיסונים במילוי פרווה כמו תפו"א או פטריות.
      שניצל תירס וחומוס
      קציצות טונה
      כדורי פירה ותירס
      מיני מאפים מהירים עם שמן זית וזעתר
      לביבות תפו"א וקישואים
      לביבות כרובית וגזר אפויות
      שניצל תירס ביתי
      פלאפל ביתי
      פלפל ממולא צמחוני
      בהצלחה 🙂

      1. וואי תודה רבה על השירות מכל הלב,
        אין לי מילים וכבר ניסיתי לעשות את השניצל תירס וחומוס וזה פשוט התחסל אפילו לי לא נשאר…
        שבת שלום והמון הצלחה וסיעתא דשמיא…

    1. היי שרה,
      בקרוב מאוד ייצא ספר מתכונים לרכישה באתר. אוציא הודעה על כך באתר.
      המשך יום מקסים 🙂

  35. רציתי להכין ארוחת ערב רומנטית לחברה שלי אבל אני ממש לא יודע איך להתעסק במטבח. מצאתי באתר שלך המון מתכונים מושלמים לרמה שלי שגם נראים ממש טעימים, תודה רבה רבה!

    1. היי,
      אפשר להכין את הלחמניות מבצק חלה במתכון המצורף – מתכון לחלה.
      את הקמח הרגיל להמיר בקמח כוסמין. אני אישית ממליצה לשלב לפחות כוס אחת של קמח רגיל או להוסיף משפר אפיה כדי שהלחמניות ייצאו אווריריות.

  36. תודה רבה על האתר הנפלא!
    רציתי לדעת איך אפשר לשמור על טריות של לחמניות שאני מכינה,שיהיה לי טרי כל השבוע, אני מכינה כמות גדולה. תודה!

    1. היי,
      אם אלה לחמניות שאת מכינה אז כדאי להקפיא אותן ולהפשיר כל פעם. כך זה יוצא הכי טרי.

  37. שבוע טוב,
    אף פעם לא הגבתי אבל חשוב שתדעי שבזכות הטיפים המתכונים והקלות שבהם את מציגה אותם גם אני הפכתי לאחת מיני רבים שנכנסו למטבח חזק יותר ☺
    שאלונת..
    יש לי עוגת שוקולד איך עושים ממנה כדורי שוקולד?
    תודה

  38. תודה על האתר הנפלא, אני מבשלת מכאן המון. רציתי להתייעץ – אני מחפשת מתכונים לארוחה חגיגית, שאפשר להכין יומיים מראש (מקסימום לעשות את השלב האחרון ברגע האחרון). לא קינוחים. יש מתכונים מהאתר שאת ממליצה עליהם לצורך זאת?

    1. היי נורית,
      אני צריכה שתתני לי כיוון איזה מתכונים את מחפשת. מתכונים לארוחה חלבית/צמחונית/בשרית?

  39. שלום
    כמי שמבשל הרבה ובדרך כלל ברמה גבוהה, אני רוצה לשבח ולהלל את האתר שלך.
    המתכונים שאת מפרסמת הינם מגוונים, בקטגוריות שונות, כתובים בצורה ברורה ונהירה וכיף לקרוא אותם ולהכינם.
    יישר כוח על המלאכה היפה מאד.
    תודה.

  40. תודה על המדור יש לך מתכונים קלילים ומוצלחים!!!
    רציתי לשאול לגבי מתכונים עם בשר בקר
    [לא טחון] כגון כתף-מס' 5 או לשון,
    כרגע אין באתר,
    יש מצב שיהיה?

  41. הי,חלות לשבת
    1 קג קמח
    1 כף מלח
    2 כפות שמרים
    9 כפות סוכר
    2.5 כוסות מים פושרים
    ללוש ולהוסיף חצי כוס שמן
    לאפות בחום 180 מעלות
    עד שנראה מוכן

    1. היי ציפי,
      את יכולה להכין אותה עם התיבול כמו במתכון של הדלורית. אפשר רק לחצות אותה לשניים (מבלי לקלף), לרוקן ממנה את הגרעינים, לתבל ולאפות אותה בשני חצאים עד לריכוך ואז לאכול אותה עם כפית. אפשר גם לפרוס לפרוסות ולאפות עיגולים.

  42. אני ואחי הקטן הכנו בבית את רוב המתכונים,גם יצא מעולה וגם היה מאד קל להכנה:)
    נ.ב-ממליצה במיוחד על החצילים הממולאים.

  43. אפרת שלום , נתקלתי באתר שלך רק לפני כמה ימים וכבר ניסיתי כמה וכמה מתכונים כולם מעולים ואני מפיצה לכל החברות.
    תודה רבה לך על ההשקעה הילדים אוהבים את כל מה שהכנתי מהתאר .

  44. במתכונים לארוחות בוקר הרוב זה קינוחים אפשר להוסיף עוד דברים שהם לא קינוחים (שחכתי שבקינוח אחרי ששמים את הקצפת והשוקלד שמים במקפיא רבע שעה אשלח סירטון)

  45. יש לי מתכון לקינוחים והייתי שמח שתצרפי אותו
    המצרכים: פחית שמנת מתוקה, כוס חלב (רגילה לא לאפייה), 200 גרם שוקולד מריר,
    אופן ההכנה: כדי ליצור קצפת שמים חצי מיכל קצפת וכוס חלב שמים במיקסר ומערבבים
    כדי להכין את השוקולד מפרקי לחתיכות שמים את חצי מיכל השמנת שנותר על האש עד שכל השוקולד והשמנת הופכים לתערובת אחידה
    אחר כך שמים את הקצפת בתחתית כוס ואת השוקולד בלמעלה של הכוס אשל קישור לתמונה בהקדם האפשרי

  46. תודה לך על המתכונים הנהדרים , אני משתמש הרבה באתר ונעזר במחברת המתכונים שמצורף .
    יישר כח .

    חג פסח כשר ושמח לך ולכל עם ישראל.

    חיים רזון

  47. אפשר שחלק ממתכוני העוגות יהיו מתאימים גם לתבנית מלבנית רגילה ולא רק לאינגליש קייק?
    דבר שני יש אפשרות להוסיף מנוי לRSS ולא רק ניוזלטר למייל?

    1. היי תמר,
      במתכוני עוגות שמתאימים לאינגליש קייק אפשר להכפיל את הכמויות ב-2 ואז זה יהיה מתאים לתבנית מלבנית בגודל 22X31. אם רוצים להכין בתבנית מלבנית גדולה יותר בגודל 32X25, יש להכפיל את הכמויות ב-3.
      לגבי אפשרות להיות מנוי לRSS, אטפל בזה ואוסיף בהמשך.
      חג חנוכה שמח 🙂

  48. האתר הזה גאוני
    אני חושבת שזה נהדר שיש אתר שעושה סדר בבישולים לשבת..
    הכל נראה מעולה ואני ממש מחכה לנסות את המתכונים

    1. תודה רבה טליה!
      אני שמחה שאת נהנת מהאתר ובקרוב גם מהמתכונים 🙂
      שיהיה סופשבוע רגוע ונעים.

    1. היי דור,
      לא שכחתי לגבי מתכון למוסקה. בקרוב אכין ואשלח לך את המתכון.
      מצורף מתכון לאורז עם שקדים וצימוקים – לחץ כאן למתכון.
      ערב נעים 🙂

      1. אם אפשר שהמוסקה תהיה בוריאציה של לזניה כי ראיתי מתכון כזה באתר מאקו והוא נראה טוב אבל אני מעדיף את היד שלך בנושא

        1. כן, כך אני מתכוונת להכין 🙂
          אני מקווה השבוע להכין. גם אם לא אספיק לפרסם באתר אשלח לך את המתכון למייל.
          שבוע טוב!

  49. בקטגוריית הטיפים, לגבי החומציות של רוטב גבניות הכוונה שלא יהיה חמצמץ? אם כן כמה זמן לשים את הגזר אחר בישול הרוטב?

    1. היי דור,
      כן הכוונה שהרוטב לא יהיה חמצמץ. הדרך הקלה והפשוטה לפתור את זה היא להוסיף לרוטב חצי כפית עד כפית סוכר או סילאן או דבש ומי שרוצה להמנע מתוספות אלה יכול לשים גזר בתוך הרוטב,לאחר שמוסיפים רסק ומים חמים (אם הוא גדול מידי ניתן לחתוך אותו ל2-3 חלקים) ולהוציא אותו כשהרוטב מוכן.

    1. היי יפה,
      בדקתי וראיתי שלא אימתת את המייל שלך. לאחר שנרשמת לא קיבלת למייל אישור או אימות הרשמה? אולי זה נכנס בטעות לספאם?
      בכל מקרה אישרתי אותך כך שמעכשיו תוכלי לקבל מתכונים למייל.

  50. אתר מדהים. מתכונים קלי הכנה וטעימים מאד.
    כל שאלה נענית במהירות הבזק.
    יהיה מאד נחמד אם אפשר יהיה לציין את כמות התבלינים ומספר המנות.

  51. אני ממש אוהבת את האתר שלכם אבל חיפשתי מתכון לוואפל בלגי וכנראה שאין או שלא מצאתי, יש מצב שתעלו בקרוב??

  52. היי,
    תודה על מתכונים מקסימים!!!
    האם אפשר לקבל מתכון לדיסת קוואקר?
    בתודה מראש!
    רונית

    1. בשמחה רונית!
      לדייסת קוואקר- מבשלים על אש בינונית-נמוכה כוס קוואקר עם 2 כוסות חלב במשך כ-10 דקות ומערבבים כל הזמן. מוסיפים כף סוכר ומעט קינמון אם אוהבים. מערבבים ומגישים.
      ניתן להוסיף שקדים , אגוזים קצוצים, צימוקים.
      בהצלחה 😉

  53. כל הכבוד וישר כח לאתר הזה…על כל המתכונים המקסימים והקלים והכל כך יפים וטעימים שיש כאן. מאוד שמחה שמצאתי את האתר הזה.

  54. היי אני רוצה להגיד המון המון תודות על האתר המקסים הזה,כחדשה במיטבח אני לומדת המון המון מפה וגם כשאני שואלת שאלות אני מקבלת מענה מאוד מהר,אז המון תודות

  55. אני זקוקה לעזרה כדי ליצור את מחברת המתכונים.
    לחצתי על הכתוב "הוסף למחברת התכונים" ומקבלת אישור שאכן המתכון עבר למחברת.
    ברגע שאני פותחת את המחברת מופיעה ההודעה שמחברת המתכונים ריקה
    מה עושים?
    תודה

  56. מתכונים קלילים וטובים, אך קיימת בעיית הדפסה (לא תמיד יש מיחשוב)
    יש לכם גם ספרים לקניה?

  57. תודה על התשובה אך עדין אני לא יכולה להדפיס, כשאני לוחצת על הדפס בקובץ PDF מופיע לי המתכון אך יש עליו מסך שחור ורק כשאני עושה עליו לחצן ימני ובוחרת בהדפס ואז מופיע לי הדפים כשהם בהירים מאוד מאוד. מה עושים???

    1. הי שושנה,
      מה קורה כשאת מנסה לסמן את כל המתכון ולהעתיק לקובץ word?
      ואגב ניסית להדפיס מדפדפן אחר?

      1. לא יכולה לסמן, זה לא נותן לי כשהמסך שחור אין מה לעשות חוץ מלחצן ימני ובחירת "הדפס" שאז המסך בהיר מאוד מאוד ב2/3 שלו, ואז ג"כ א"א לבחור אלא רק "הדפס" או "ביטול".
        מה פירוש דפדפן אחר?

  58. אני כ"כ נהנית מהמתכונים אך חבל שאי אפשר להדפיס את זה כמו שצריך.
    ניסיתי דרך ה-PDF אבל זה מוציא לי חוץ מהמתכון עוד כ-7 דפים לא רלוונטים.
    אין אפשרות לאופציה של סימון המתכון ולבחור ב"העתק" "הדבק"?

    1. היי ריקי,
      אני מקווה שבקרוב תהיה אופציה יותר טובה להדפסה אבל בינתיים תראי שברגע שאת לוחצת על "הדפס בקובץ PDF" נפתח לך עמוד עם המתכון שבו את כן יכולה לסמן את המתכון ולבחור בהעתק-הדבק.
      אפשרות נוספת כדי להמנע מהדפסת דפים מיותרים היא לאחר שאת לוחצת על "הדפס בקובץ PDF" ולאחר מכן על "PRINT" אמור להפתח תפריט בעמודה ימנית שניתן לסמן שם את הדפים שאותם רוצים להדפיס (ברירת המחדל המסומנת היא "הכל"). שם את יכולה לרשום ידנית איזה דפים את רוצה להדפיס כאשר בדר"כ כל מתכון הוא 2 עמודים אז רושמים "1-2".
      בהצלחה ומקווה שתסתדרי 🙂

  59. מתכונים מצוינים, האם אפשר להוסיף ערך קלורי במתכונים הדיאטטים? חלקם נראים כ"כ טעימים שקשה להאמין שהם לא משמינים…

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme