מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

צור קשר

צור קשר

ליצירת קשר אנא שלחו לכתובתנו:  [email protected]

 

להרשמה לניוזלטר לקבלת מתכונים חדשים למייל לחצו כאן.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

448 תגובות

הוסף תגובה
    1. אם את קונה אז שזה יהיה שמן קוקוס אורגני בכבישה קרה.
      זה תחליף טוב למרגרינה.

  1. היי אפרת..
    אני קראתי פה בתגובות על שהמלצת על "שמן קוקוס"
    אני שוקלת האם כדי לי להכניס אותו למטבח שלי..
    ובגלל שאת ה"שפית" היחידה שאפשר להתכתב איתה (וזה מאוד כיף ונחמד אז תודה!!)
    אז רציתי להתייעץ איתך..
    קראתי על זה וראיתי מלא יתרונות ומלא חסרונות..
    אשמח לדעת מה היא המלצתך..
    (אני מעוניינת שזה יהיה כתחליף לחמאה ומרגרינה)
    תודה רבה רבה רבה רבה!!! מעריכה אותך!!!

    1. היי מיכל,
      לפני כמה זמן התפרסם מחקר של איגוד הלב האמריקאי שטען ששמן קוקוס לא בריא.
      הסתבר שזה לא רלוונטי לשמן קוקוס אורגני בכבישה קרה, שעדיף לצריכה ממרגרינה.
      חשוב לשים לב ששמן הקוקוס הופך לנוזלי ביום חם. אם לא, הוא כנראה שמן קוקוס שעבר הידרוגנציה ויש להימנע משימוש בו.

  2. יש מצב לשים אינסטנט שיבולת שועל? חושבת שכך קוראים לזה.. הזו הדקה יותר..
    והאם אפשר במתכון של העוגיות שיבולת שועל הטבעוניות לשים במקום סודה לשתיה א.אפיה??
    תודה!
    והמשך יום טוב…!!

    1. אפשר אבל העוגיות ייצאו במרקם פחות פריך.
      אפשר לשים רבע כפית אבקת אפיה במקום הסודה לשתיה.

  3. היי..
    הכנתי את העוגיות קינמון..
    הבצק יצא מעט פירורי ולא היה ניתן לעשות צורות אז עשיתי כדורים והשתחתי….
    על הציפוי ויתרתי..
    אבל הטעם..-פיצוץץץץץ!!!
    ממש ממש טעים!! והעיקר פשוט! פשוט! פשוט!
    הערה: אם תוכלי להוסיף מתכון לעוגיות שיבולת שועל ללא חמאה.. אשמח.. (פשוט יש לי כמויות של שיבולת שועל בבית..חחח..)
    תודה רבה ולילה טוב!!

  4. היי אפרת…
    ואומרת כבר מראש "תודה רבה על האתר הנפלא!!!"
    יש לך מתכונים לעוגה או עוגיות "ללא חמאה!!"
    עם 3 חלמונים? בעצם גם 2 בסדר… עדיף 3……..
    תודה!!!!!!!

    1. תבחרי מתכון לעוגיות שהן על בסיס שמן ושיש בהן ביצה ובמקום הביצה שימי 2 חלמונים.

  5. מתכונים מצויינים, אין יום שישי שאני לא מכינה דברים מהאתר שלך!
    קליל להכנה, נגיש,מהיר, מצרכים שיש בכל בית והכי חשוב טעים.
    זו כבר שורת החיפוש הקבועה שלי:"X בעשר דקות" 🙂
    תודה לך!

  6. היי אפרת
    אני סטודנטית ומכינה בדכ אוכל בתחילת השבוע לכל השבוע כדי לחסוך זמן.
    המתכונים באתר לפעמים בנויים בכמויות גדולות מדי בשבילי.
    איך ניתן לדעת כשמשנים מתכון מה הכמויות שמתאימות לי?
    לדוגמא בתבשילים גדולים

    1. היי ענבל,
      בדר"כ אפשר להכין מחצית מכל הכמויות הרשומות. צריך רק לקחת בחשבון שלרוב זמן הבישול לא משתנה.

  7. היי, אני לא יודעת איך מכינים אורז מאודה אני לא בשלנית גדולה 🙂
    תוכלי להביא לי מתכון לאורז מאודה?

    1. מה הכוונה מאודה? בלי שמן בכלל? מבושל חלקית ואז מאודה?

  8. תודה רבה לך אהובה!!
    רק עוד שאלה במקום מיץ תפוזים אפשרי מיץ תפוחים טבעי??
    לילה טוב נשמה!!!!

  9. היי, ערב טוב!
    יש לך מתכונים לעוגות בחושות מקמח כוסמין?
    (לגודל של תבנית אינגלישקייק)
    אני מאוד אשמח…
    תודה רבה…!!

  10. שלום אפרת..
    הכנתי את הפוקצות שלך מאתר xnet.
    והם יצאו ממש טעים!!!
    מתכון מוצלח וקליל!!
    עליהן שמתי שמן זית, פטריות ואבקת שום.
    ויצא מוצלח!!!
    זה וירקות זה פשוט ארוחת בוקר מוצלחת!!!!
    (גם החברה התלהבה…..!!!!!) אז- תודה!!

  11. ועוד שאלה…
    קמח לבן לא מזיק בהקשר להנ"ל לעומת קמח כוסמין. נכון?
    תודה רבה וערב טוב!!

  12. היי..
    תודה על התגובה!
    אשמח לדעת אם סוכר חום נחשב לתחליף לסוכר לבן במקרה הזה..
    ואשמח לדעת אם יש לך מתכונים לעוגות או עוגיות שכמה שיותר מופחתים בשמן.
    תודה ושוב תודה על כל העזרה…!!!!!

    1. אפשר להמיר סוכר לבן בסוכר חום.
      אין לי מתכון ספציפי לעוגות מופחתות בשמן אבל המינימום שכדאי לשים זה רבע כוס שמן לעוגה בתבנית אינגליש קייק.
      קמח כוסמין עדיף מקמח לבן.

  13. היי..
    אני שומרת על בריאות מסיבה מסויימת….
    אשמח לדעת אם יש לך מתכון לעוגה או עוגיות עם קמח כוסמין סוכר חום וללא שמן.

    ואשמח לדעת אם את יודעת על מאכלים מסויימים שמומלצים או אסורים למי שיש פצעי בגרות…
    וגם כמובן אשמח למתכונים בהתאם…
    תודה רבה, לילה טוב והמשך הצלחה בכל!!

    1. היי,
      בלי שמן בכלל אין לי אבל אפשר להמיר בשמן קוקוס אם זה בא בחשבון מבחינתך.
      במקרה של פצעי בגרות (אקנה) מומלץ להפחית בצריכת סוכר ומאכלים המכילים סוכר, לחם לבן, משקאות ממותקים, פיצוחים וחלב.

  14. אפרת היקרה תודה על כל הטוב
    מבקשת את עזרתך עם מתכון לסטייק סלמון?
    אשמח לתשובה במייל
    כל הברכות 🙂

  15. תודה אפרת על המתכונים הקלים והטעימים
    יש אולי מתכון לפשטידה (עדיף חלבית) עם בטטה וקישוא?
    אשמח לקישור
    תודה

  16. היי אפרת יקירה,
    ברצוני להודות לך על האתר המופלא!!
    ובעיקר על המענה של השאלות שאנו שולחים לך את לא מתארת לעצמך כמה שאת עוזרת!!!
    תודה תודה ושוב תודה!!!!!
    נ.ב
    אשמח לדעת איך עושים אמוגים (אני ממחשב ולא מפלאפון…)
    תודה לך אהובה!!

    1. בשמחה 🙂
      לגבי האמוג'ים- אם את גולשת מהמחשב אז יש תוסף שנקרא Emoji for Google Chrome שמתקינים אותו בדפדפן כרום.
      אפשר גם לרשום Emoji בגוגל וזה יציג אתרים שניתן להעתיק מהם את האייקונים ולהדביק היכן שרוצים.

    1. היי דבי,
      חזרתי! בהחלט היה מוזר לא לענות לשאלות. לא רגילה להיות במצב כזה 😀
      אחרי שהשבתי לכל מאות השאלות שהמתינו לי אני צריכה חופשה נוספת 😉

  17. דבר ראשון אפרת אין על האתר שלך! לא משנה מה אני אחפש תמיד כאן יהיה משהו טוב קליל וטעים!
    דבר שני, יש לך אולי המלצה לבשר ראש של בקר?
    אשמח מאד!

    1. סורי, אין לי מתכון ספציפי לבשר ראש.
      יום נפלא וחג שבועות שמח 💕

    1. היי שרי,
      בקרוב תצא סדרה של 5 ספרי מתכונים, מחולקת לקטגוריות, עם המתכונים שבאתר.
      אעדכן באתר כשזה ייצא לאור.

  18. היי ותודה על אתר מעולה!
    רציתי הכוונה למתכון של פרגיות שיכול להתאים גם לאכול יום אחרי שמכינים אותו (אילוצים). על מה היית ממליצה? שלא יהיה יבש מידי.
    תודה!

  19. שלום אפרת
    קוראים לי שולי, אמא לארבעה וסבתא ל 11 שיהיו בריאים, אני חייבת להודות לך על המתכונים הקלים והטעימים שאת מפרסמת.
    אני מאוד נעזרת במתכונים שלך.
    שוב תודה ויישר כח
    שולי

  20. היי אפרת,
    קודם כל המון המון תודה על המתכונים המדהימים שלך !!! האתר שלך הוא היחידי שאני מבשלת ממנו !!!
    בעלי ביקש שאכין לו גיבץ ואני לא מוצאת באתר.
    תוכלי להפנות אותי
    מירי,

  21. היי,
    רק רציתי להגיד שהמתכונים מצוינים. אני לא מגיבה למתכון ספציפי כי הכנו מדי פעם מתכון כזה או אחר ואני לא יכולה לשחזר אילו.
    אז המון תודה!

  22. היי אפרת,
    אני צריכה לקשט עוגה עם קצפת ואני רוצה לעשות לה ציפוי שוקולד פרווה. העוגה כבר הוכנה ביום שישי ושמתי במקרר בשל החום הכבד. האם זה בסדר להכין את הגנאש שוקולד פרווה עם קצפת צמחית השף הלבן או ריץ ולמרוח אותה על עוגה קרה?

    אח"כ אני צריכה לצלף ציור עם קצפת.

    זה בסדר?

    תודה רבה ויום נפלא

  23. הי אפרת
    במתכון של מאפינס מה אני יכולה להחליף קוקוס?
    דחוף אני באמצע להכין
    תודה רבה רבה

  24. אחד הדברים שיש אצלך ולא נמצא בשום אתר זה המענה שאת נותנת לכל שאלה
    בכלל לא מובן מאליו!
    אני לומדת הרבה מהתגובות נוסף על המתכונים השווים והטעימים
    אז תודה על המתכונים הקלים לביצוע ועל הסבלנות הרבה בתגובות!

  25. שלום רב,

    אני לא מגיבה על כל מתכון ומתכון, אבל כמעט באופן בלעדי כל מה שאני עושה לקוח מהאתר עשר דקות. הכל מדהים, מצליח וטעים. קל להכנה ופשוט כמו שאני אוהבת והטעמים מדהימים. תודה על כל המתכונים הנפלאים.

  26. היי אפרת , חוזר כרגע ממפגש חברים והכנתי את הגולש בקר שלך ואני חייב להודות שיצא מושלם החברים ליקקו אצבעות ואני עצמי לא האמנתי שכך יצא לי בפעם הראשונה שהתעסקתי בבשר , תודה תודה תודה ושוב תודה 🙏

    1. שמחה שיצא טעים!
      נראה מעולה 🙂
      תודה לך שחזרת לעדכן.

  27. ערב טוב אני אמורה להכין לליל הסדר תבשיל מבקר ללא בצל וללא שום . האם ניתן להכין את צלי הבקר עם פטריות ללא הנ"ל ? האם יש לך המלצה אחרת ?

    תודה

  28. הכנתי את הפוקצות ..מדהים הבצק קצת טפל אבל בסופו של דבר המלח גס חיפה עליו …ממש תודה!

    1. היי יהודית,
      אין לי מתכון כזה אבל אשתדל להכין ולפרסם בהמשך.

  29. שבוע טוב!
    רציתי לדעת מה הזמן הכי ארוך שאפשר לשמור
    תפוחי אדמה מקולפים ואיך.
    וגם עם בישלתי אותם עם או בלי קליפה
    כמה זמן אפשר לשמור אותם עד שאעשה מיהם תבשיל?
    תודה על החביבות!
    אשרייך!

    1. שבוע טוב מרים,
      תפוחי אדמה קלופים אפשר לשמור בתוך קערה עם מים במקרר במשך כ-3 ימים. מומלץ להוסיף למים כמה טיפות של חומץ.
      תפוחי אדמה מבושלים עם קליפה אפשר לשמור במקרר, בתוך כלי סגור במשך 3-4 ימים, מבושלים בלי קליפה במשך 2-3 ימים (אין צורך לשים במים).

  30. בוקר טוב,רציתי לדעת איזה מס' בשר כדאי להכין לשמחות שייצא רך
    והאם כדאי מעובד או רולדה או נקי.
    חצילים לסלט האם אפשר בתנור ואיך או רק לטגן
    המון תודה

    1. היי מרים,
      מספרי בשר מומלצים לבישול ארוך: נתחים מס' 2, 4, 6, 8, 9, 10
      יש לבשל אותם כ-3 שעות לפחות, עד לריכוך.
      חצילים לסלט אפשר להכין בתנור. ראי כמו במתכון הזה- סלט חצילים בתנור.

  31. שלום אפרת,
    יש לי מתכון מצוין לעוגת תפוחים עם בצק פריך.
    הבעיה היא שאני לא רוצה את המרגרינה, והעוגה צריכה להיות פרווה.
    האם יש לך בצק פריך מוצלח (שלא מתפורר בקלות, אבל פריך וטעים), עם שמן במקום המרגרינה?
    תודה מראש.

    1. היי יעל,
      בצק פריך שהוא על בסיס שמן הוא פחות מוצלח כי הוא מתפורר אבל זה תלוי באיזה מתכון מדובר.
      מדובר בפאי תפוחים? עם תחתית בצק פריך ומעל תערובת תפוחים?

  32. בוקר טוב,
    אני רוצה מתכון מוצלח לעוגת תפוחים למשלוח מנות, יש לך? על מה את ממליצה?

  33. שלום לך אפרת,
    לא יודעת איך, אבל צדו עיניי את האתר שלך והוא פשוט מדהים! נעים לקריאה! התגובות שלך מפורטות וסבלניות! ממש התלהבתי. מאמצת בחום.
    המתכונים מעניינים ומגוונים וקלים. ואני לא בשלנית טרייה… יש פה הרבה דברים שאני לא הכרתי.

  34. היי אפרת
    היה לפני כמה שבועות מתכון של חזה עוף שלם לא פרוס ממולא בבטטה ואני פשוט לא מצליחה למצוא אותו..! ממש בטוחה שהיה שמרתי אותו כמה זמן פתוח הפלאפון, יכולה לעזור לי בבקשה?

  35. שלום אפרת,
    רצתי לדעת מתי יחזור הספר (לרכישה) למלאי?

    ודרך אגב, ניסיתי מלא סוגים של עוגיות שוקולד צ'יפס אבל רק המתכון שלך הוא המנצח ובעלי מבקש שאכין לו כל שבוע:)

    יישר כוח!!

    1. היי,
      בעוד כשבוע נקבל מלאי חדש. אשלח לך עדכון למייל.
      ולגבי העוגיות, אני שמחה לשמוע 🙂

  36. אפרת כל הכבוד לך
    כל פם שיש לי שאלה שקשורה למטבח בעלי אומר לי מה"10דקות" אומרת לעשות
    תודה רבה לך
    יש לי עוד שאלה כמה שניצלים צריך ל40? אם יש גם בשר

    1. אהבתי 😃
      קילו שניצלים בדר"כ מספיק ל-8 מנות אבל בגלל שמוגשות עם זה מנות נוספות הייתי מכינה 3 ק"ג. אם את חושבת שיהיה ביקוש גדול לשניצלים אז 4 ק"ג.

  37. הי אפרת
    שבוע טוב
    יש לי שאלה אני צריכה להכין צלי בשר לכמות של בערך 40 אנשים חוץ מזה יש מנה ראשונה ועוד עיקרית אחת וכמובן כמה תוספות
    כמה קג בשר בערך אני צריכה?
    תודה רבה רבה על כל התשובות והעזרה שלך לכולם

    1. שבוע טוב מלי 🙂
      בדר"כ מספיק להכין 3-4 קילו כי יש מנות נוספות אבל אם לדעתך כולם יאכלו מהבשר אז כדאי יהיה להכין 5-6 קילו.

  38. בוקר טוב
    יופי. תודה רבה. את זה לא ניסיתי, אנסה כניראה עוד היום. שוב תודה רבה. תמיד את פה כשצריכים אותך וזה עוזר ומעודד.
    יום נעים

  39. שלום וברכה
    אולי תוכלי לעזור לי בעצה: יש סוג עוגיות איטלקיות בשם: sfogliatine glassat, אינני מכירה את שמן בעיברית, והן העוגיות שהכי אהבתי אי פעם. עשויות מתחתית רצועות של בצק עלים שמורחים עליהם זיגוג לבן שעושים מחלבון ואבקת סוכר, ועל זה מזלפים בצורת שתי וערב פסים דקים של ריבה. אציין שאת עלה בצק העלים אני חותכת לרצועות אך אינני מפרידה. מסיימת כך להכין ואופה כאשר זה ניראה כמו עוגה שלמה, וחותחת שוב לרצועות אחרי אפיה וצינון.
    חיפשתי המון זמן את המתכון, הוא נימצא רק באתרים איטלקיים, עד שפעם ראיתי הצעה לתרגום המתכון לאנגלית, ואז תירגמתי לבד לעיברית.
    העוגיות די פשוטות להכנה ואני באופן כללי אופה המון עם בצק עלים. תמיד יוצא לי תפוח יפה ומוצלח. דווקא העוגיות האלה שאני כל כך אוהבת, מיתפספסות לי פעם אחר פעם תמיד מאותה סיבה – בצק העלים למטה לא נאפה כמעט בכלל ולא תופח. החלק העליון יוצא מאוד יפה, אך העוגיות אינן אכילות כיוון שכאמור, הבצק עלים למטה נישאר ממש חי. המתכון אומר אפיה על 200 מעלות וכך אני עושה. מוציאה מהתנור כאשר החלק העליון אפוי יפה.
    יש לך אולי עיצה, מה אני יכולה לעשות אחרת כדי שתחתית בצק העלים תאפה ותיתפח?
    תודה רבה ולילה טוב

    1. היי,
      ניסית לאפות את התחתית קודם בנפרד כ-10 דקות? ואז להוציא, לצנן ולהמשיך במתכון כרגיל.

  40. היי אפרת, כמו כולם אני רוצה תחילה להודות לך!!
    לאחרונה התחלתי להיכנס לבישול והאתר שלך נותן כלים מדהימים ללמידה מהירה.
    אני מאד רוצה לארח את אמא שלי לארוחת ערב אבל היא בדיאטה קפדנית – תזונה טבעונית וללא שמן. גם ללא קמחים לבנים או סוכר.
    אני ממש אבודה…האם יש לך מתכונים או עצות?
    תודה מראש ושבת שלום 🙂

  41. היי אפרת. אני מחפשת מתכון לסביח עם בשר,רוצה לגוון במקום כבד בשבת בבוקר להכין את הסביח אבל עם בשר. מוכנה להשקיע גם יותר מעשר דקות (:
    אם יש לך מתכון בשבילי אשמח מאוווד לקבל.מה שאני מכינה מהאתר שלך, וזה מכל הקטגוריות אני ממש קוצרת מחמאות!!!תודה!!!

  42. שלום אפרת
    נכדתי בת ה 16 מתלקקת מהמתכונים שלך וגם נהנית לבשל בעצמה מתוך ספר המתכונים שלך שקניתי לה.אבל היא לא אוהבת רוטב סויה מכל סוג שהוא. מה את מציעה במקומו? אודה לך מאד אם תעני על שאלתי במייל שלי [email protected]
    כמובן שגם שאר בני הבית נהנים מתבשילי בהדרכתך.
    תודה על הכל
    הדסה

  43. אפרת את אלופה !!!!!!

    כל סופש כשאני מבשלת לשבת ורוצה לגוון מדי פעם יש לכל דבר "ים" של מתכונים מגוונים בקלי קלות וזה פשוט תענוג !
    בהצלחה בכל מה שאת עושה !

  44. הי אפרת
    יכולה להמליץ לי על עוגה בחושה שניתן להכין מקמח מלא ולהקפיא?
    אשמח לכמות של כ10 תבניות אינגליש קייק
    לחלוקה לחיילים…
    תודה
    אורית

    1. היי אורית,
      יש עוגת תפוזים מקמח כוסמין מלא. דרך אגב את יכולה להשתמש גם במיץ תפוזים מבקבוק לשתיה קלה.
      עוגות נוספות שניתן להכין עם קמח כוסמין מלא:
      עוגת שוקולד צ'יפס
      עוגת דבש ושוקולד
      עוגת שיש
      תגידי לי איזה עוגה נראית לך וארשום לך כמויות.

  45. ערב טוב אפרת!

    אני לא מצליחה לשלוח את מתכון הסופגניות.

    הכי פשוט לי לשלוח מייל, אך לאיזה כתובת לשלוח?

    תודה!

  46. בס'ד
    היי אפרת,
    יש לי במקפיא עלי סיגר שבדכ אני מכינה בוריקה.
    הייתי רוצה להכין משהו חלבי ללא טיגון אלא אפיה. יש לך מתונים לעלי סיגר.
    תודה

  47. איך לאחסן מרק עוף עם ירקות אחרי בישול ,לא מעוניינת להקפיא אלא לשמור במקרר ולא בסיר.

    1. היי ליאת,
      שימי את המרק בקופסה (רצוי מזכוכית) ושמרי במקרר.

  48. הי אפרתי בוקר אור!
    יש לנו היום יום נישואים אני רציתי מאוד להכין פרגיות ביבשים אך לצערי זה יקר מדי..
    יש לי רק חזה עוף אני אווווד רוצה לעשות משו מושקע. על מה את ממליצה לי?

    אם תוכלי לענות במייל אני אשמח!

  49. היי אפרת יקרה, יש לך אולי מתכון לפריקסה? אם כן אשמח שתשלחי לי למייל כי באתר לא מצאתי. תודה ויום נפלא 🙂

  50. היי אפרת ,
    רציתי להגיד שאני מאודדדד מרוצה מהמתכונים שלך
    ומאודדדד אוהב לבשל בזכותך ! תודה על הכל וכן יירבו 🙂

    רציתי לשאול , ראיתי שאין לך מתכון לגבי עשיית סטייקים
    האם ידוע לך אולי מתכון/מרינדה מנצח/מנצחת לצליית סטייקים במחבת זמנים וכדומה ?

  51. אין לי בקשה או משהו כזה אבל הייתי חייבת לספר. אמא שלי נפטרה לא מזמן, ובזמנים שהיא הייתה בחיים לא נגעתי במטבח בכלל. וכשמצאתי את עצמי לבד וצריכה לדאוג לעצמי גם לאוכל,הסתכלתי במתכונים באינטרנט ודבר אחרי דבר לא יצא מספיק טוב. עד שהגעתי לאתר שלך ומאז אני פשוט יכולה להכין לעצמי כל דבר שאני רק רוצה, הכל מוסבר בפשטות ובצורה מובנת. אז תודה רבה רבה האתר הזה מציל אותי כל פעם מחדש❤

    1. היי שיר,
      קודם כל אני מצטערת לשמוע לגבי אמך.
      שנית, אני שמחה שאת מכינה מתכונים מהאתר בהצלחה.
      תודה רבה לך על השיתוף ❤️

  52. אפרת שלום,
    אני מחפשת מתכון לעוגיות פריכות שהילדים שלי יוכלו ליצור מהן צורות בכיף אבל בלי מרגרינה/מחמאה/חמאה וכד'
    יש כזה דבר.
    אגב אני מכירה הרבה מתכונים טובים עם בצק פריך אבל הכל מרגרינה.
    מה עושים?
    אם אפשר לקבל תשובה גם למייל

    אשמח לתשובתך.
    נהנית מאד מהאת
    הילה

  53. שלום אפרת,
    הגבתי בשאלה במתכון של עוף בחרדל ודבש בתנור, והשאלה נעלמה משום מה…
    אולי תוכלי לענות לי בהקדם, זה ממש דחוף לי
    אני מכינה 70 מנות עוף לארוע
    האם יש צורך לכסות את התבנית ע"מ שיאפה טוב בגלל הכמות הגדולה.
    וכן, האם יש לך עוד טיפ להכנת כמות כזו.

    תודה על האתר המקסים

  54. היי אפרת,
    אני לקראת לידה ורוצה להביא משהו טעים למיילדות.
    חשבתי להכין עוגה / עוגיות ולהקפיא, משהו שאפשר לשלוף לפני היציאה לבית חולים.

    יש לך המלצות?
    חשבתי להכין את העוגת שוקולד בננה שתמיד מקבלת מחמאות, היא תצא טוב אחרי הפשרה?
    כמה זמן הפרשה מומלץ?

    תודה ענקית

    1. היי דניאלה,
      את יכולה לבחור כל עוגה/עוגיות שנראות לך. כמעט כל עוגה/עוגיות את יכולה להקפיא (חשוב רק לעטוף היטב את העוגה בניילון נצמד ועוגיות לשים בקופסה אטומה).
      יש להוציא את העוגה מחוץ למקפיא ולהניח לה להפשיר עם הניילון הנצמד עד שהיא מופשרת לגמרי.
      יום מקסים ולידה קלה ובריאה 🙂

  55. אפרת יקרה,
    תודה על המתכונים הנפלאים באתר.
    אשמח לעזרתך. אמנם יש זמן, אבל אני מנסה לקבל רעיונות וכיוונים כבר מעכשיו – אני אמורה ללדת קצת לפני פסח.
    רוצה לבשל ולהקפיא אוכל לפני הלידה. בגלל שהלידה אמורה להיות סמוכה לפסח, האוכל שאבשל צריך לא להכיל חמץ…
    אני מתחילה לעבור על מתכונים לפסח מהאתר.
    1. יש לך אולי כלל אצבע, איזה אוכל שורד הקפאה ואיזה פחות?
    2. את יודעת לכמה זמן זה בסדר שהאוכל ישכב במקפיא?
    3. יש לך כלל אצבע להכשרת מתכונים לפסח? (למשל פשטידות שמכילות קמח, או קציצות שמכילות לחם וכו')
    4. אם יש רעיונות ספציפיים או תובנות נוספות, אשמח מאד 🙂
    תודה רבה!

    1. היי רחלי,
      ממליצה לקרוא את המדריך הזה- הקפאת מזון.
      אני לא ממליצה להקפיא מעכשיו שום מאכל. כחודש לפני פסח את יכולה להתחיל להכין ולהקפיא.
      יש פשטידות וקציצות שאפשר להמיר בהן את הקמח בקמח מצה אבל זה משתנה בין מתכון למתכון כך שקשה לי לומר. בכל מקרה תוכלי למצוא באתר מתכונים כשרים לפסח.
      מאחלת לך הריון קל ולידה בריאה וקלה ❤️

    2. כן כן, לא התכוונתי לבשל עכשיו אלא סמוך יותר ללידה 🙂
      סתם מנסה להתאפס על עצמי בינתיים, שלא אמצא את עצמי חסרת מושג ברגע האחרון. תודה רבה!

  56. שלום
    אני מבקשת מתכון ממש טוב ומוצלח לבסיס טורט( לבן  או בטעם וניל) שיכול לשמש לכל עוגת שכבות.

    ידוע לי שיש קנוי ומוכן ואני לא רוצה קנוי.

    מתכון לבסיס טורט לא גבוה וכבד מידי שיכול להספיק ל 2 שכבות בלבד ולא יותר, ואם ניתן אז 2 גרסאות גם מתכון לטורט שניתן לחצות ל2 לאחר האפייה וגם מתכון לטורט יחיד שמכיל שכבה אחת בלבד ושניתן פשוט לאפות פעמיים ב 2 תבניות.

    יש ברשת מתכונים אבל הם כוללים 4 ביצים או אפילו יותר וזה מתכון לטורט כבד מידי שמתאים
    ל 4 שכבות ואפילו יותר.

    דבר נוסף חשוב שהוא לא יהיה יבש אלא טעים ומתנמס בפה כך שישתלב טוב עם קצפות או מילויים שונים, אבל מצד שני גם שיהיה יציב מספיק על מנת לחצות אותו לשכבות.

    ממש ממזמן היה לי מתכון ממש טוב של מיקי שמו ואני לא זוכרת אותו, ולמיטב ידיעתי צריך להיות גם סירופ של מים וסוכר ששופכים על הטורט לאחר האפייה ולאחר שחוצים לשכבות.

    תודה מראש לכל העוזרים

  57. הי אפרת יקרה
    שכחתי את הסיסמה לאתר (למחברת) והקלקתי כמה פעמים לשחזור סיסמה ולא נשלחה אלי.. גם לא לספאם.
    האם ידוע לך על איזשהי בעיה טכנית שיש כרגע או הצעה מה לעשות?

    תודה ושבוע נפלא 🙂

    1. היי תמר,
      אמור להשלח אליך מייל בדקות הקרובות. תבדקי אם קיבלת ואם לא, עדכני אותי 🙂

  58. היי, הכנתי עוגת שוקולד פשוטה (שמיועדת להיות בצורת כדורסל עם הפתעה של כדורי סל קטנים משוקולד בפנים) ואני רוצה לפרוס אותה לרוחב ולמלא אותה בגנאש שתהיה קצת יותר מעניינת ועסיסית, חשוב לציין כי העוגה מיועדת להיות בציפוי של בצק סוכר ולכן לא יכולה להיות במקרר.
    1. האם זה בסדר לשמור גנאש בחוץ? אם כן כמה זמן?
    רוצה לתזמן את ההכנה וחוששת שאולי קפצתי גבוה מידי חחח כמו כן
    2. אשמח לדעת מה היחס של שוקולד מריר לשמנת שמתאים למילוי ומריחה בשכבה שבין העוגה לבצק הסוכר
    3. והאם להכין מראש את הגנאש ושיתקרר ואז להקציף לפני המריחה/המילוי?
    תודה מראש!!!

    1. היי אורטל,
      1. אפשר לשמור עוגה עם גנאש בחוץ כ-12 שעות. אח"כ כבר מומלץ לשמור במקרר.
      2. למריחה בין השכבות: 100 גרם שוקולד מריר + 5 כפות שמנת מתוקה. ממליצה לצנן חצי שעה במקרר ואז למרוח בין השכבות.
      לציפוי: 100 גרם שוקולד מריר + רבע כוס שמנת מתוקה. ממליצה לצנן חצי שעה במקרר ואז למרוח על העוגה.
      3. אפשר אבל קחי בחשבון שתצטרכי לקרר היטב במקרר כדי שזה יוקצף. לפחות 8 שעות להקצפה טובה. אם את מקציפה היחסים משתנים ל100 גרם שוקולד מריר + חצי כוס שמנת מתוקה.
      בהצלחה 🙂

  59. תודה על האתר המושקע. יש לי שאלה: איך את מנקה סירים (נירוסטה, אלומיניום ואחרים ) במהירות וביעילות
    האם יש חומר שעליו תוכלי להמליץ ?

    1. היי גילה,
      אני משתמשת בפלמוליב. אם במקרה התחתית שחורה/נשרפה וזה לא יורד עם הסקוטש אז יש 2 שיטות:
      דרך אחת, למלא את הסיר בכוס מים. להוסיף כוס חומץ ולהביא לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. לאחר מכן לכבות את האש, להוסיף כפית מלאה אבקת סודה לשתיה ולהמתין כמה דקות. לשפוך את הנוזלים ולהבריש עם הסקוטש. זה אמור לרדת בקלות.
      דרך שניה, למלא את הסיר ב-2 כוסות מים, להוסיף 2 כפות אבקת כביסה ולהביא לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. לאחר מכן לכבות את האש, לשפוך את הנוזלים ולהבריש עם הסקוטש.

    2. קודם כל תודה על תגובתך המהירה. אני מכירה את הפטנטים האלו, אבל התכוונתי לניקוי חיצוני של הסירים(דפנות מבחוץ ותחתית שנוגעת בכיריים)

  60. היי אפרת
    רשום לי במתכון 1 כף קמח תופח או כוסמין עם אבקת אפייה .

    אני רוצה במקום קמח תופח לשים קמח רגיל עם אבקת אפייה

    שאלה: האם אפשרי בקמח כוסמין מלא להשתמש או עדיף 70 אחוז כוסמין
    טכמה אבקת אפייה עליי לשים ל1 כף קמח כוסמין או 1 כף קמח רגיל .

    פעם אחרונה שעשיתי כך המתכון יצא לא טוב (פשטידה בקלחת) מדוע?
    תודות
    עינת

    1. עדיף קמח כוסמין 70%. יש להוסיף לזה רבע כפית שטוחה אבקת אפיה.
      איזה קמח שמת וכמה אבקת אפיה? הפשטידה יצאה לא טוב מבחינת טעם, מרקם?

  61. היי

    רציתי לשאול הוספתי מתכונים למחברת וכשאני נכנסת למחברת מתכונים לא רואה שנשמר, מה עלי לעשות שישמר כל הזמן? אשמח לעזרה. האתר שלך מקסים ואת מדהימה עם המון סובלנות ותשובות מפורטות.

    שנה טובה מאושרת ומוצלחת.
    תודה שרה

  62. אפרת יקרה
    רציתי להודות לך על האתר.
    המתכונים הפשוטים, הטעימים- אין לך מושג כמה זה עוזר לי.
    לא אוהבת לבשל, אבל כשאני יודעת שכמעט תמיד יש לי פתרון פשוט ונגיש ב10 דקות זה מקל עלי מאוד.
    ראש השנה הוא יום הדין ואת מגיעה עם כל כך הרבה זכויות של חסד ועזרה לעם ישראל.
    והכל בחן, בענווה בפשטות.

    שנה טובה ומבורכת.

    1. בשבילי זו זכות גדולה.
      תודה רבה מרים יקרה.
      חג שמח ושנה טובה ומבורכת 💕

  63. היי אפרת

    אני מעוניינת במקום קמח תופח תמיד בכל המתכונים לשים קמח רגיל פלוס אבקת אפייה .

    כמה אבקת אפייה להוסיף ל3/4 כוס קמח? רשון לי במתכון מאפינס 3/4 כוס קמח תופח אז במקום לשים 3/4 כוס קמח רגיל פלוס כמה אבקת אפייה?
    תודה מראש.

    1. היי עינת,
      היחס הוא שעל כל כוס קמח תופח שמים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.
      זאת אומרת שבמקום 3/4 כוס קמח תופח אפשר לשים 3/4 כוס קמח רגיל + 3/4 כפית אבקת אפיה.

  64. היי אפרת
    המטבח שלנו השתנה בגללך אין על האתר שלך !!!
    אכלתי השבוע באירוע מאפה פילו ממולה בעוף עם צימוקים קינמון, וזה הכיוון פחות או יותר, יש לך מתכון לזה?

  65. היי אפרת
    ראשית כל, מה הכוונה להיות מנויה לאתר? מה זה מאפשר? האם אם נרשמתי לניוזלטר זה אומר שאני מנויה לאתר?
    שנית, אני ביקשתי ממך אתמול המרה של רוטב סויה וצילי מתוק (שלא אוהבים אצלי) לטריאקי או משהו אחר במתכון של החזה עוף חמוץ מתוק, ושלחת לי, ממש ממש תודה .
    רציתי לשאול, האם יש איזו המרה קבועה שאני יכולה לאמץ, כדי שלא אצטרך לנדנד לך על כל מתכון (ואני מכינה הרבה מתכונים שלך…) או שאין כלל קבוע וזה תלוי בשאר הרכיבים במכון?
    עכשיו לדוגמא אני רוצה להמיר את הסויה במתכון של החזה עוף ברוטב והחזה עוף באננס ואת הצילי בחזה עוף עם פלפלים ברוטב פיקנטי.
    ממש תודה. משבחים אותך כל ארוחה!

    1. היי חיה,
      להיות מנויה לאתר הכוונה להיות רשומה לאתר. זה כמובן בחינם וזה מאפשר לשמור מתכונים במחברת המתכונים בלי חשש שהמתכונים ימחקו.
      לגבי ההמרה, זה תלוי ביתר המרכיבים במתכון אבל את יכולה להרגיש חופשי לשאול אותי 🙂
      במתכון של חזה עוף ברוטב אפשר לשים 1-2 כפות טריאקי במקום 2 כפות סויה (תתחילי בכף אחת ותטעמי).
      במתכון של חזה עוף באננס אפשר לשים 3 כפות רוטב טריאקי במקום הסויה והסילאן.
      במתכון חזה עוף עם פלפלים – את מתכוונת במקום הצ'ילי המתוק? כי זה מה שנותן את הפיקנטיות למנה. אם אין לך צ'ילי מתוק אפשר לתבל ב 5-6 כפות רוטב טריאקי ולוותר על הסילאן אבל המנה לא תצא פיקנטית.
      ערב נעים 🌷

  66. היי אפרת,
    יש לך טיפ או חברה מסויימת לעלי פילו . קשה לי להפריד אותם גם לאחר הפשרה יוצאים לי 2 יחד
    תודה מראש, דורית.

    1. היי דורית,
      אני כל פעם משתמשת בחברה אחרת. זה קורה שהעלים נדבקים זה לזה. מה שקובע זה הפשרה נכונה. את מפשירה את העלים כל הלילה במקרר?

    1. השיטה המהירה ביותר שאני מכירה היא לשים את חזה העוף בתוך קערה ולכסות במי ברז.

    1. צ'ונגו הכוונה לרצועות חזה עוף בציפוי. מאוד מזכיר שניצלונים. בדר"כ זה מגיע מעובד בשקיות מוכנות.
      בכל מקרה, אין לי מתכון ספציפי לזה. יש לי מתכון לשניצלונים רגילים.
      שבוע נפלא 🙂

  67. היי אפרת , אני רוצה לאפות את העוגה של המיץ תפוזים וקוקוס בתבנית חד פעמי ענקית , עם 6 ביצים. אשמח שתכתבי לי את הכמויות המתאימות לתבנית ענקית .תודה רבה חופית

    1. היי חופית,
      כמויות לתבנית ענקית 32X40
      5 ביצים (*לדעתי 5 ביצים מספיקות בהחלט אבל אם את רוצה את יכולה להוסיף ביצה נוספת).
      כוס ושני שליש סוכר
      כוס שמן
      2 כוסות מיץ תפוזים
      כפית תמצית וניל
      4 כוסות קמח תופח
      כוס קוקוס

    1. היי חדוה,
      אין לי מתכון לפריקסה.
      אשתדל להעלות בהמשך 🙂

  68. היי אפרת. האתר מדהים! המון מתכונים מוצלחים יוצאים מכאן.
    שאלה- אני מחפש להכין אוכל לעבודה לכל השבוע- להכין כמות, לשים בקופסא וכל יום לחמם קצת.
    מקריאה של אתרים בחו"ל אני מבין שהדבר הזה מכונה Meal Prep.
    אני אשמח אם תוכלי להוסיף כמה מתכונים כאלה לאתר. הם בטח מתאימים לנושא של מתכונים ב-10 דקות 🙂

    1. יש הרבה מתכונים שאפשר להכין מראש, לחלק לקופסאות ולשמור במקרר כמה ימים. אשתדל לפתוח קטגוריה חדשה כזו אבל בינתיים אני בעיקר מציעה לך להסתכל על קטגורית – ארוחה בסיר אחד.

  69. שלום אפרת היקרה,
    אני מאוד נהנית מהאתר של המתכונים.
    רציתי לשאול אולי יש לך מתכונים לדג טונה (פילה)
    יש לי מלא טונה בבית ואני מחפשת מתכונים, וגם כדי לגוון.
    תודה מראש!
    שרי

    1. ניסיתי כמה פעמים לצלות על מחבת פסים עם מלח ופלפל שחור גרוס, כמו סטייק, יוצא לא רע, רק צריך להיזהר שלא לייבש את הדג, הוא די רגיש בקטע הזה.

  70. אני לא מוצאת את המתכון של טבעות התפוחי עץ בתנור עם הקינמון
    אפשר בבקשה את שם המתכון?
    אשמח לקבלו

    1. זה לא זה,
      זה היה טבעות בתנור ולא בטיגון.
      כמו חטיף של תפוחים מיובשים
      את מבינה אולי למה התכונתי?

    2. אני מבינה למה את מתכוונת אבל אין לי מתכון כזה באתר. אולי ראית את זה באתר אחר.

  71. שלום אפרת.
    מה אפשר לעשות עם הודו אדום מעובד? זה לא נראה טחון.
    תודה רבה
    אני מאווווד נהנית מהאתר שלך.

  72. היי אפרת שלחתי לך מיייל ב07.05,ולצערי לא קיבלתי תשובה,שכחתי את הסיסמא ובקשתי לשחזר קבלתי הודעה שאקבל למייל אך לא קיבלתי עד עכשיו.אשמח לקבל.תודה ושבת שלום

    1. היי מרים,
      שלחתי לך מייל ב 9.5 עם כל פרטי ההתחברות. שלחתי עכשיו שוב.
      שבת שלום

  73. שלום. רוצה להרשם לאתר אך לא לניוזלטר. האם אפשרי? אם כן לא מצאתי לינק. אשמח לתשובתך.

  74. תודה על האסתטיקה, נגישות החומרים והפשטות הבריאה. נרשמתי לאתר!!! תודה ובהצלחה

  75. שלום אפרת
    חיפשתי מתכון ללשון בקר ולא מצאתי. האם תוכלי להוסיף מתכון לתבשיל זה ?
    תודה ושבת שלום
    רותי

  76. ערב טוב שמי מרים,למיטב זכרוני נרשמתי לאתר שלך,ולצערי אני לא זוכרת את הסיסמא,כתבתי ששכחתי,קיבלתי הודעה שישלח אלי למייל,ולצערי עד עכשיו לא קיבלי.אשמח לקבל.תודה וערב טוב

  77. שלום אפרת, אני אמא צעירה ברוך ה ואני מאוד מרוצה מהמתכונים שלך הייתי שמחה אם תעשי באתר רעיונות לארוחות ערב קלות. האתר יפה נוח ונגישץ יישר כח

  78. הי אפרת,

    אני רוצה להציע לך בצק מאד מוצלח (ופשוט) לשילוב עם המילוי שלך ב"עוגת גבינה אפויה".

    אני מרפדת את התבנית בבצק, מוזגת מעליו את המילוי שלך ומפזרת פירורים מהבצק מעל.

    אופה לפי ההוראות שלך בלי הוצאת התבנית לציפוי כי אני מפזרת בתחילת האפיה.

    והנה הבצק:

    3 כוסות קמח
    חצי כוס סוכר
    1 ביצה
    1 א. אפיה
    1 ס. וניל
    שלוש רבעי כוס שמן
    לערבב הכל לבצק פירורים.

    לפי המתכון זה מספיק ל- 3 אינגליש קיק ארוכות או 4 קצרות, אבל לדעתי יכול להספיק ל- 2 פעמים במילוי שלך.

    הוא נשמר מעולה בהקפאה.

    בהנאה!!!

    1. נשמע מעולה. אנסה בפעם הבאה שאכין עוגת גבינה 🙂
      תודה רבה

  79. לא מצליחה להכנס למחברת המתכונים שלי.
    כתוב ששולח לינק לאיפוס סיסמא, אך לא שולח, או מאוחר מידי כשכבר אל בתוקף.

    1. תודה רבה יעקב!
      כיף גדול לשמוע!
      וכן, יש לי ספר מתכונים, מצרפת לינק לפרטים על הספר – לחץ כאן.
      בהמשך אני מתכננת להוציא סדרה של חוברות שמרכזת את כל המתכונים הכי פופלאריים באתר, לפי קטגוריות.
      שוב תודה ויום נפלא 🙂

  80. שלום לך שפית אפרת
    רצינו להודות לך על אתר מדהים מיוחד ומאד טעים
    בשבועיים האחרונים התוועדנו אליו – ומאז אנו מכורים אליו !
    כל מתכון לסלט – תוספת – מנה עיקרית -פשטידה -ועוגה וכו'
    יוצא טעים במיוחד ! בוקר צהוריים וערב ה-כ-ל מהאתר !
    הכל ברור מסודר ומדויק – קל כייף ומאלף !
    תמשיכי לעשות דברים טובים לעם ישראל
    וברכה ושפע תמיד יהיו במעשייך

  81. היי אני מחפשת מתכון ששמרתי אצלי רק אופן ההכנה לא נמצא…
    זה חיתוכי ביסקויטים עם ציפוי מלמעלה אשמח לקבל מידע באיזה קטגוריה למצוא את מתכון זה

    1. היי רוזה,
      אין לי מתכון, מקווה להעלות בקרוב 🙂
      סופשבוע נפלא!

  82. שני דברים :

    1. מאוד אוהבת את האתר ואת הצורה המובנית של המתכונים – תמונה, מצרכים והוראות הכנה. גם את הכמויות אני שמה לב שניתנות גם בגרמים נוסף על כמויות גנריות (כף, כפית, כוס וכו'). כמו כן גם הכמויות לתבלון ניתנות שזה פשוט נהדר ולדעתי מה שהופך מתכון למוצלח כי התבלון יכול לעשות הבדלים של שמיים וארץ. ברוב המקומות רשום התבלון או "להוסיף לפי הטעם" שזה תמיד ערפילי.. ופה ממש כמויות אז שאפו גם על זה.זאת הסיבה אני חושבת שבאמת כל מתכון שאני עושה מהאתר יוצא לי ממש מוצלח ! ותמיד כמו בתמונה !

    2. לא מצאתי באתר מתכון לפולנטה/ ממליגה טעימה עם גבינות (?) אשמח אם תישקל הוספת מתכון נחמד לזה 🙂

    1. 1. תודה רבה יקירה!
      2. נכון, אין מתכון אבל אשתדל להעלות בהמשך 🙂

  83. הכנתי את הפסטה ברוטב עגבניות , הרוטב יצא מווושללםםם!!!!
    פשוט הרוטב הכי טעים שיש בעולםם ….
    קל להכנה , לא לוקח כל כך הרבה זמן. אפילו פחות ממה שכתוב במתכון המוכן.
    כן יצא לי בחרוזים , נראה לי שאני אתחיל לכתוב שירים(:
    זהו תווודההה!
    אני אפזר תהפגנה!
    חחחחחחחח(:

    1. אהבתי את החמשיר 🙂
      שמחה שיצא טעים, תודה שחזרת לעדכן!
      שבוע נפלא וחג שמח:)

  84. היי,
    רציתי להתייעץ, אולי תוכלו לעזור לי ,
    כמה ימים מראש אפשר להכין פשטידת תירס ובצל ולשמור במקרר?
    אני פחות אוהבת להקפיא
    אודה לעזרתכם,
    תודה,
    מירב

    1. היי מירב,
      אפשר להכין יום-יומיים מראש ולשמור במקרר.

    1. שלחתי שוב. אם לא קיבלת אני מציעה שתבדקי אולי זה בטעות הגיע לספאם.

  85. היי, רציתי לשאול אם יש מתכון לסלמון עם עצם?
    אם לא אז אולי את יודעת אם צריך לאפות את הסלמון בבישול קצר? (כי שמעתי שזה מתייבש בבישול ארוך)

    1. סלמון עם עצם (או סטייק סלמון) אפשר להכין כמו פילה סלמון רגיל.
      אפשר לטגן במחבת 4-5 דקות מכל צד (מומלץ לכסות את המחבת) או לאפות בתנור כמו פילה סלמון רגיל. ככל והסלמון עבה יש להאריך את משך האפיה בעוד כמה דקות.
      מצרפת מתכונים לסלמון שיכולים להתאים גם לסלמון עם עצם:
      סלמון ברוטב חרדל
      דג סלמון בתנור
      סלמון בטריאקי

  86. היי,סליחה על החפירה אבל עכשיו כתוב לי: להתחברות, ואני כותבת סיסמה והוא כותב הסיסמה שגויה בסה!!!!
    יש משהו שאפשר לעשות????

    1. היי,
      נכנסתי כרגע והצלחתי להתחבר.
      את צריכה להכנס ללינק ההתחברות ששלחתי אליך במייל ולהעתיק את שם המשתמש שרשמתי לך בשורת "שם המשתמש" ואת הסיסמה ששלחתי לך בשורת "הסיסמה". ממש תעשי copy-paste.
      עדכני אותי בבקשה אם הצלחת.

  87. היי, הבנתי מה עשתי, (בקשר לרישום למחברת מתכונים) פשוט הכנסתי את המתכונים למחברת ישירות בלי להרשם אבל איך אפשר להרשם??
    תודה על האתר המושלם!!!!!!!

    1. היי,
      נשלח אליך מייל עם פרטי התחברות.
      ערב נעים 🙂

  88. היי, יש לי קופס' אינסטנט פודינג ענקית שתוקפה יפוג בעוד חודש וקצת. האם יש לך מתכונים בהם ניתן להשתמש בפודינג מלבד קרם לעוגות.. תודה מראש.

    1. היי,
      רוב המתכונים הם קצפות לעוגות או עוגות ללא אפיה.
      מלבד זה יש את עוגת הוניל הבחושה.
      יש גם גלידות, מוסים וכו'. ממליצה רשום בשורת חיפוש "פודינג וניל".

    1. ממש מוזר. היית מתחברת עם המייל הזה ושומרת מתכונים?
      לאחר הרשמה אמור להשלח אליך מייל. יש לך במקרה את המייל הזה? תוכלי לשלוח לי אותו ל [email protected]? אני רוצה לבדוק.
      תודה.

  89. היי, אני רשמתי לך שאני לא מצליחה להכנס למחברת מתכונים. בעבר הייתי נכנסת בקלות ועכשיו כתוב לי שאני צריכה קוד ואין לי מושג במה מדובר, אשמח שתעזרי לי תודה!!

    1. היי,
      אני לא מוצאת אותך לפי המייל שרשמת. אולי נרשמת במייל אחר?

  90. היי אפרת,
    המתכונים מעולים וטעימים…
    אם את יכולה להעלות מתכונים עם כמות בגרם,
    יש חלק מהמתכונים בלי כמות בגרם ואני נורא מסתבכת
    תודה רבה

  91. הי אפרת
    יש לך מושג לגבי שמנת לבישול (10%) שעבר עליה התאריך, האם ניתן להשתמש אם מריחה טוב?
    תודה

    1. אם התאריך עבר בכמה ימים בודדים והטעם שלה אינו חמצמץ אז אפשר אבל אם חלפו יותר מכמה ימים בודדים לא הייתי לוקחת סיכון.

    1. היי יסמין,
      בספר יש מתכונים חדשים שאינם מופיעים באתר.
      בקרוב תצא סדרה של חוברות מתכונים מהאתר (אוספי מתכונים הכי פופלאריים). אעדכן כשזה ייצא לאור.
      המשך יום מקסים 🙂

  92. הי אפרת שבוע טוב!
    רציתי לדעת אם יש לך מושג לגבי כנפי הודו נקבה- האם הן מתנהגות כמו שוקי עוף נניח, מבחינת בישול/ אפיה?
    תודה על האתר המקסים והנוח! משתמשת בו הרבה…

    1. שבוע טוב מיכל 🙂
      אותו דבר רק כדאי להאריך ב-10 דקות את זמן האפיה או הבישול.

    2. כעקרון ככל שהכנפיים קטנות יותר הן יותר רכות ועסיסיות. כנפי ההודו הן יותר גדולות ולכן פחות רכות אבל עדיין הן טעימות.

  93. היי אפרת תודה על המתכונים המדהימים.
    בדיוק הזמנתי cast iron skillet מה קרה לקטגוריה של ארוחות בסיר אחד?
    תודה

  94. היי!
    ראשית אציין שהאתר מושלם ומלא במתכונים מדהימים!
    רציתי לשאול כי לא הצלחתי למצוא – מתכון לפשטידה טבעונית. הכנתי בעבר את הפשטידת הבצל מהאתר והיא נהדרת אך היא עם ביצים וגבינות…

    אשמח להתאמות על מנת להכין אותה טבעונית 🙂
    תודה!

    1. היי עדי,
      במדריך של תחליפי ביצים ניתן למצוא תחליפים לפי סוג המתכון.
      בפשטידת הבצל הייתי מנסה להמיר את הביצים בכוס גרגירי חומוס מקופסת שימורים מסוננים מנוזלים ומעוכים למחית. לוותר על הגבינות כמובן.
      עדיף להכין בתבניות מאפינס ולהניח לפשטידות להתקרר לגמרי לפני שאוכלים אותם כי רק לאחר קירור מוחלט הן מתייצבות.
      מניסיון שלי פשטידות ללא ביצים אף פעם לא יוצאות כמו פשטידות עם ביצים. הן יוצאות מעט דחוסות ופחות יציבות. צריך לקחת את זה מראש בחשבון.
      בהצלחה:-)

  95. שלום אפרת
    הייתי רוצה לדעת מה אפשר לעשות בקמח אורז
    קיבלתי 3 חבילות
    ואין לי מושג בזה
    כמו כן הכנתי את העוגת חמאות בוטנים רק שלא היה לי אז המרתי בשוקולד למריחה
    יצא מדהים בעלי אמר שסוף סוף למדתי להכין עוגת שוקולד שהיא לא יוצאת יבשה
    אז תודה רבה מראש על הכל
    דנית

    1. היי דנית,
      בקמח אורז בדר"כ משתמשים במתכונים שהם ללא גלוטן. לרוב לא מומלץ להשתמש בקמח אורז כשלעצמו ויש לשלב אותו עם קמחים נוספים כדי שתצא תוצאה טובה.
      אם תרצי אוכל לתת לך מתכונים שיש בהם קמח אורז אבל לרוב יש בהם גם קמח קונדיטור שהוא ללא גלוטן. בכל מקרה אם את לא רגישה לגלוטן עדיף מבחינת טעם ומרקם להכין עוגות, עוגיות ומאפים שהם עם גלוטן.

    2. תודה רבה אפרת
      בעיקרון ניתן לשלב גם עם קמח רגיל נכון ?
      באיזה מאפים עוגות ?
      תודה ושבת שלום

    3. לא ניסיתי אבל אני מאמינה שכן. בדר"כ בעוגות הבחושות. אפשר לעשות ניסיון על עוגה אחת ולהמיר רק שליש מכמות הקמח בקמח אורז. אם תנסי אשמח לשמוע איך יצא 🙂
      שבת שלום

  96. היי
    האם יש אפשרות להוסיף מתכונים לעוגיות או עוגה מחמאת שקדים פשוטה להכנה ללא קווקר אבל משודרגת בטעם….
    מה עושים בכלל עם חמאת שקדים.

    תודה רבה!!

    1. היי גלית,
      חמאת שקדים אפשר למרוח על הלחם כמו ממרח. אפשר להוסיף דבש כדי להמתיק את זה.
      אשתדל להעלות בהמשך מתכון לעוגה עם חמאת שקדים.

  97. היי אפרת, זו נתי. קמנו הבוקר, כל השבט היה בבית והתלבטנו מה להכין לארוחת הבוקר. ברגע שנפל הפור ומשה החליט לאפות פוקצות, הוא נכנס למחשב ומיד קפץ המתכון המהיר והנפלא שלך. רוצה להודות לך, היה מאוד טעים קל להכנה ובזמן קצר מאוד.

  98. היי אפרת מתכון מצויין לחלה ומוסבר היטב יצא לי מושלם לגבי שמרים טריים של שימרית כמה זמן הם יכולים להחזיק במקרר או לחילופין במקפיא ובכלל שמרים יבשים אפשר להחזחק במקפיא תודה רבה על תשובתך גילי

    1. היי גילי,
      שמרים טריים יכולים להחזיק במקרר בהתאם לתוקף שמצוין עליהם. צריך לקחת בחשבון שככל והם מתקרבים לתאריך התפוגה שלהם הם פחות טובים, לכן כדאי להשתמש בהם כמה שיותר מהר.
      אפשר להקפיא שמרים טריים למס' חודשים (אישית אני פחות ממליצה) אבל כדאי לבדוק אותם לפני השימוש אם יש תסיסה.
      לגבי שמרים יבשים, התוקף שלהם הוא להרבה זמן כך שאין בעיה. אם הם בשקית סגורה מומלץ לשמור אותם בארון קריר ומוצל מאשר במקפיא. אם פתחת אותם אז אפשר להקפיא.

  99. הי אפרת,
    איזה כייף הגיע לי היום הספר מתכונים שלך!!!
    תודה רבה כתוב ממש יפה – כרגיל 🙂
    המתכונים קלים ומתאימים לכל הזמנים,
    וכייף גדול שמצורפות גם תמונות (קשה לי לדמיין את האוכל שאני עומדת להכין בלי תמונה…)
    תודה רבה
    וחג שמח!!!

  100. שלום, אני עורכת עיתון לחניכות שלי ורציתי לשאול אם זה בסדר שאקח מכאן מתכון לעיתון. אשמח לתשובה! ואגב, המתכונים כאן מעולים:)

  101. מאחלת לך ולבני ביתך שנה טובה שנה מאושרת שנה בריאה. תודה רבה וחמה על כל מה שענקת לנו במשך השנה תבורכי .

    נ.ב האם אפשרי לרכוש ישירות בחנות שציינת את הספר האם נמצא במלאי שוטף שם.

    1. תודה יקירה, שנה טובה ומבורכת 🙂
      אפשרי לרכוש את הספר בחנות "מיסטרל". נותרו להם ספרים אבל גם שם המלאי מוגבל.

  102. היי אפרת, אני רוצה להירשם כדי שתהיה לי מחברת מתכונים. מילאתי את האימייל אבל שום אימייל לא נשלח אליי.
    תוכלי לעזור לי?

  103. אפרת יקרה,
    אני משתמשת באתר שלך מזה מספר חודשים ואצטרף למאות או אלפי המשבחים הגולשים המחמיאים ומשבחים אותך- זו פשוט הנאה צרופה. מעבר לזה שהמתכונים יוצאים טעימים להפליא הם כתובים באופן כל כך ידידותי, קליל ונעים שממש הופך את הבישול לחוויה אחרת עבורי.
    נראה שיש פה הרבה נשמה. אני ממש אוהבת את תשומת הלב שלך לכל גולש, את התגובות המהירות והאדיבות שלך. זה מרגיש כאילו יש לי ליווי צמוד במטבח, מה שמשרה תחושת ביטחון לאלו מאיתנו שצריכים אותה.
    מאחלת לך המשך עשייה פורה ומפרה.
    תודה רבה ויישר כוח,
    הדס לוי

    1. הי אפרת רכשתי ספר מתכונים לפני שבועיים בדואר רשום-טרם התקבל אשמח אם יצרו עימי קשר תודה

  104. הצילו… התפוררה לנו לחלוטין עוגה משובחת ורכה – אגוזים ושוקולד (לא ב10 דקות…)
    יש לך רעיון למשהו משובח לעשות ממנה?
    תודה!

    1. כך אכן עשיתי – תודה רבה על המתכון, אך כיוון שזו לא סתם עוגת שוקולד – שמתי את העיסה בתבנית סיליקון לבבות, הקפאתי לחצי שעה, ואח"כ טבלתי בשוקולד מומס עם קצפת צמחית. כשקפא עיטרתי בזילוף שוקולד בהיר – ושמרתי להזדמנות חגיגית. יצא מעולה.

  105. כל בוקר בחופש מתחיל בחיפוש מתכון מוצלח להיום.
    בשבת – עוף וחזות
    אתמול – תפוחי אדמה משובחים
    היום – מרק קישואים ופנקייק….
    וגם עוגה!
    אתר מקסים, מתכונים נגישים משובחים ואהובים
    יותר מכל ספר מתכונים שנעזרתי בו אי פעם – ואני מבשלת ומחדשת הרבה!!
    אין מילים!!!

  106. שלום לך אפרת אני נהנית מאד מהמתכונים המושלמים שלך, אני פתאום מעזה להכנס למטבח, מה שעד עכשיו פחדתי להסתבך עם כל מיני מתכונים מסובכים וגוזלי זמן… , פתאום יוצאים לי מאכלים טעימים בכלום זמן תודה לך!
    רציתי שתכווני אותי למתכונים בשביל הבן שלי שהוא אלרגי לחלב, ובררן באופן מעצבן… ומתחיל להתגרות מדברים חלביים… אז משהו שיכול להיות טעים וגם משמין (הוא ירד 600 גר' והדיאטנית צעקה עלי)
    אוהבת, שירה

    1. היי שירה,
      ראשית כיף גדול לשמוע שאת נהנית מהאתר 🙂
      את יכולה להסתכל בקטגורית מתכונים טבעוניים. אם הוא אוכל פשטידות אז יש גם פשטידות שניתן להכין גם בגרסה פרווה.
      ממליצה להסתכל גם בתוספות.
      אלה מתכונים נוספים שחשבתי שיכולים להתאים:
      כיסונים במילוי פרווה כמו תפו"א או פטריות.
      שניצל תירס וחומוס
      קציצות טונה
      כדורי פירה ותירס
      מיני מאפים מהירים עם שמן זית וזעתר
      לביבות תפו"א וקישואים
      לביבות כרובית וגזר אפויות
      שניצל תירס ביתי
      פלאפל ביתי
      פלפל ממולא צמחוני
      בהצלחה 🙂

    2. וואי תודה רבה על השירות מכל הלב,
      אין לי מילים וכבר ניסיתי לעשות את השניצל תירס וחומוס וזה פשוט התחסל אפילו לי לא נשאר…
      שבת שלום והמון הצלחה וסיעתא דשמיא…

    1. היי שרה,
      בקרוב מאוד ייצא ספר מתכונים לרכישה באתר. אוציא הודעה על כך באתר.
      המשך יום מקסים 🙂

  107. רציתי להכין ארוחת ערב רומנטית לחברה שלי אבל אני ממש לא יודע איך להתעסק במטבח. מצאתי באתר שלך המון מתכונים מושלמים לרמה שלי שגם נראים ממש טעימים, תודה רבה רבה!

    1. היי,
      אפשר להכין את הלחמניות מבצק חלה במתכון המצורף – מתכון לחלה.
      את הקמח הרגיל להמיר בקמח כוסמין. אני אישית ממליצה לשלב לפחות כוס אחת של קמח רגיל או להוסיף משפר אפיה כדי שהלחמניות ייצאו אווריריות.

  108. תודה רבה על האתר הנפלא!
    רציתי לדעת איך אפשר לשמור על טריות של לחמניות שאני מכינה,שיהיה לי טרי כל השבוע, אני מכינה כמות גדולה. תודה!

    1. היי,
      אם אלה לחמניות שאת מכינה אז כדאי להקפיא אותן ולהפשיר כל פעם. כך זה יוצא הכי טרי.

  109. שבוע טוב,
    אף פעם לא הגבתי אבל חשוב שתדעי שבזכות הטיפים המתכונים והקלות שבהם את מציגה אותם גם אני הפכתי לאחת מיני רבים שנכנסו למטבח חזק יותר ☺
    שאלונת..
    יש לי עוגת שוקולד איך עושים ממנה כדורי שוקולד?
    תודה

  110. תודה על האתר הנפלא, אני מבשלת מכאן המון. רציתי להתייעץ – אני מחפשת מתכונים לארוחה חגיגית, שאפשר להכין יומיים מראש (מקסימום לעשות את השלב האחרון ברגע האחרון). לא קינוחים. יש מתכונים מהאתר שאת ממליצה עליהם לצורך זאת?

    1. היי נורית,
      אני צריכה שתתני לי כיוון איזה מתכונים את מחפשת. מתכונים לארוחה חלבית/צמחונית/בשרית?

    2. פשטידות אפשר להכין יומיים מראש ולשמור במקרר.
      אני אצרף לך לינק למתכונים חלביים. אני ממליצה שתעברי על זה ואם יש מתכונים שאת רוצה להכין ומתלבטת אם אפשר להכין מראש תשאלי אותי לגביהם.

  111. שלום
    כמי שמבשל הרבה ובדרך כלל ברמה גבוהה, אני רוצה לשבח ולהלל את האתר שלך.
    המתכונים שאת מפרסמת הינם מגוונים, בקטגוריות שונות, כתובים בצורה ברורה ונהירה וכיף לקרוא אותם ולהכינם.
    יישר כוח על המלאכה היפה מאד.
    תודה.

  112. תודה על המדור יש לך מתכונים קלילים ומוצלחים!!!
    רציתי לשאול לגבי מתכונים עם בשר בקר
    [לא טחון] כגון כתף-מס' 5 או לשון,
    כרגע אין באתר,
    יש מצב שיהיה?

  113. הי,חלות לשבת
    1 קג קמח
    1 כף מלח
    2 כפות שמרים
    9 כפות סוכר
    2.5 כוסות מים פושרים
    ללוש ולהוסיף חצי כוס שמן
    לאפות בחום 180 מעלות
    עד שנראה מוכן

    1. אין באתר במתכון לביסלי אבל זה נשמע רעיון מעולה, מקווה לפרסם בהמשך 🙂

    1. היי ציפי,
      את יכולה להכין אותה עם התיבול כמו במתכון של הדלורית. אפשר רק לחצות אותה לשניים (מבלי לקלף), לרוקן ממנה את הגרעינים, לתבל ולאפות אותה בשני חצאים עד לריכוך ואז לאכול אותה עם כפית. אפשר גם לפרוס לפרוסות ולאפות עיגולים.

  114. אני ואחי הקטן הכנו בבית את רוב המתכונים,גם יצא מעולה וגם היה מאד קל להכנה:)
    נ.ב-ממליצה במיוחד על החצילים הממולאים.

  115. אפרת שלום , נתקלתי באתר שלך רק לפני כמה ימים וכבר ניסיתי כמה וכמה מתכונים כולם מעולים ואני מפיצה לכל החברות.
    תודה רבה לך על ההשקעה הילדים אוהבים את כל מה שהכנתי מהתאר .

  116. במתכונים לארוחות בוקר הרוב זה קינוחים אפשר להוסיף עוד דברים שהם לא קינוחים (שחכתי שבקינוח אחרי ששמים את הקצפת והשוקלד שמים במקפיא רבע שעה אשלח סירטון)

  117. יש לי מתכון לקינוחים והייתי שמח שתצרפי אותו
    המצרכים: פחית שמנת מתוקה, כוס חלב (רגילה לא לאפייה), 200 גרם שוקולד מריר,
    אופן ההכנה: כדי ליצור קצפת שמים חצי מיכל קצפת וכוס חלב שמים במיקסר ומערבבים
    כדי להכין את השוקולד מפרקי לחתיכות שמים את חצי מיכל השמנת שנותר על האש עד שכל השוקולד והשמנת הופכים לתערובת אחידה
    אחר כך שמים את הקצפת בתחתית כוס ואת השוקולד בלמעלה של הכוס אשל קישור לתמונה בהקדם האפשרי

  118. תודה לך על המתכונים הנהדרים , אני משתמש הרבה באתר ונעזר במחברת המתכונים שמצורף .
    יישר כח .

    חג פסח כשר ושמח לך ולכל עם ישראל.

    חיים רזון

  119. אפשר שחלק ממתכוני העוגות יהיו מתאימים גם לתבנית מלבנית רגילה ולא רק לאינגליש קייק?
    דבר שני יש אפשרות להוסיף מנוי לRSS ולא רק ניוזלטר למייל?

    1. היי תמר,
      במתכוני עוגות שמתאימים לאינגליש קייק אפשר להכפיל את הכמויות ב-2 ואז זה יהיה מתאים לתבנית מלבנית בגודל 22X31. אם רוצים להכין בתבנית מלבנית גדולה יותר בגודל 32X25, יש להכפיל את הכמויות ב-3.
      לגבי אפשרות להיות מנוי לRSS, אטפל בזה ואוסיף בהמשך.
      חג חנוכה שמח 🙂

  120. האתר הזה גאוני
    אני חושבת שזה נהדר שיש אתר שעושה סדר בבישולים לשבת..
    הכל נראה מעולה ואני ממש מחכה לנסות את המתכונים

    1. תודה רבה טליה!
      אני שמחה שאת נהנת מהאתר ובקרוב גם מהמתכונים 🙂
      שיהיה סופשבוע רגוע ונעים.

    1. היי דור,
      לא שכחתי לגבי מתכון למוסקה. בקרוב אכין ואשלח לך את המתכון.
      מצורף מתכון לאורז עם שקדים וצימוקים – לחץ כאן למתכון.
      ערב נעים 🙂

    2. אם אפשר שהמוסקה תהיה בוריאציה של לזניה כי ראיתי מתכון כזה באתר מאקו והוא נראה טוב אבל אני מעדיף את היד שלך בנושא

    3. כן, כך אני מתכוונת להכין 🙂
      אני מקווה השבוע להכין. גם אם לא אספיק לפרסם באתר אשלח לך את המתכון למייל.
      שבוע טוב!

  121. בקטגוריית הטיפים, לגבי החומציות של רוטב גבניות הכוונה שלא יהיה חמצמץ? אם כן כמה זמן לשים את הגזר אחר בישול הרוטב?

    1. היי דור,
      כן הכוונה שהרוטב לא יהיה חמצמץ. הדרך הקלה והפשוטה לפתור את זה היא להוסיף לרוטב חצי כפית עד כפית סוכר או סילאן או דבש ומי שרוצה להמנע מתוספות אלה יכול לשים גזר בתוך הרוטב,לאחר שמוסיפים רסק ומים חמים (אם הוא גדול מידי ניתן לחתוך אותו ל2-3 חלקים) ולהוציא אותו כשהרוטב מוכן.

    1. היי יפה,
      בדקתי וראיתי שלא אימתת את המייל שלך. לאחר שנרשמת לא קיבלת למייל אישור או אימות הרשמה? אולי זה נכנס בטעות לספאם?
      בכל מקרה אישרתי אותך כך שמעכשיו תוכלי לקבל מתכונים למייל.

  122. אתר מדהים. מתכונים קלי הכנה וטעימים מאד.
    כל שאלה נענית במהירות הבזק.
    יהיה מאד נחמד אם אפשר יהיה לציין את כמות התבלינים ומספר המנות.

  123. אני ממש אוהבת את האתר שלכם אבל חיפשתי מתכון לוואפל בלגי וכנראה שאין או שלא מצאתי, יש מצב שתעלו בקרוב??

    1. היי מורן,
      נכון אין מתכון לוופל בלגי. מקווה להעלות בקרוב 🙂

  124. היי,
    תודה על מתכונים מקסימים!!!
    האם אפשר לקבל מתכון לדיסת קוואקר?
    בתודה מראש!
    רונית

    1. בשמחה רונית!
      לדייסת קוואקר- מבשלים על אש בינונית-נמוכה כוס קוואקר עם 2 כוסות חלב במשך כ-10 דקות ומערבבים כל הזמן. מוסיפים כף סוכר ומעט קינמון אם אוהבים. מערבבים ומגישים.
      ניתן להוסיף שקדים , אגוזים קצוצים, צימוקים.
      בהצלחה 😉

  125. כל הכבוד וישר כח לאתר הזה…על כל המתכונים המקסימים והקלים והכל כך יפים וטעימים שיש כאן. מאוד שמחה שמצאתי את האתר הזה.

  126. היי אני רוצה להגיד המון המון תודות על האתר המקסים הזה,כחדשה במיטבח אני לומדת המון המון מפה וגם כשאני שואלת שאלות אני מקבלת מענה מאוד מהר,אז המון תודות

  127. אני זקוקה לעזרה כדי ליצור את מחברת המתכונים.
    לחצתי על הכתוב "הוסף למחברת התכונים" ומקבלת אישור שאכן המתכון עבר למחברת.
    ברגע שאני פותחת את המחברת מופיעה ההודעה שמחברת המתכונים ריקה
    מה עושים?
    תודה

    1. הי רחל,
      תנסי לבדוק יותר מאוחר אם זה התעדכן, לפעמים לוקח לזה זמן.

  128. מתכונים קלילים וטובים, אך קיימת בעיית הדפסה (לא תמיד יש מיחשוב)
    יש לכם גם ספרים לקניה?

  129. תודה על התשובה אך עדין אני לא יכולה להדפיס, כשאני לוחצת על הדפס בקובץ PDF מופיע לי המתכון אך יש עליו מסך שחור ורק כשאני עושה עליו לחצן ימני ובוחרת בהדפס ואז מופיע לי הדפים כשהם בהירים מאוד מאוד. מה עושים???

    1. הי שושנה,
      מה קורה כשאת מנסה לסמן את כל המתכון ולהעתיק לקובץ word?
      ואגב ניסית להדפיס מדפדפן אחר?

    2. לא יכולה לסמן, זה לא נותן לי כשהמסך שחור אין מה לעשות חוץ מלחצן ימני ובחירת "הדפס" שאז המסך בהיר מאוד מאוד ב2/3 שלו, ואז ג"כ א"א לבחור אלא רק "הדפס" או "ביטול".
      מה פירוש דפדפן אחר?

  130. אני כ"כ נהנית מהמתכונים אך חבל שאי אפשר להדפיס את זה כמו שצריך.
    ניסיתי דרך ה-PDF אבל זה מוציא לי חוץ מהמתכון עוד כ-7 דפים לא רלוונטים.
    אין אפשרות לאופציה של סימון המתכון ולבחור ב"העתק" "הדבק"?

    1. היי ריקי,
      אני מקווה שבקרוב תהיה אופציה יותר טובה להדפסה אבל בינתיים תראי שברגע שאת לוחצת על "הדפס בקובץ PDF" נפתח לך עמוד עם המתכון שבו את כן יכולה לסמן את המתכון ולבחור בהעתק-הדבק.
      אפשרות נוספת כדי להמנע מהדפסת דפים מיותרים היא לאחר שאת לוחצת על "הדפס בקובץ PDF" ולאחר מכן על "PRINT" אמור להפתח תפריט בעמודה ימנית שניתן לסמן שם את הדפים שאותם רוצים להדפיס (ברירת המחדל המסומנת היא "הכל"). שם את יכולה לרשום ידנית איזה דפים את רוצה להדפיס כאשר בדר"כ כל מתכון הוא 2 עמודים אז רושמים "1-2".
      בהצלחה ומקווה שתסתדרי 🙂

  131. מתכונים מצוינים, האם אפשר להוסיף ערך קלורי במתכונים הדיאטטים? חלקם נראים כ"כ טעימים שקשה להאמין שהם לא משמינים…

    1. הי מיקה,
      זה לא מתאפשר כרגע אבל בהחלט נשקול להוסיף בהמשך.
      שבוע טוב 😉

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר