מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

dontate-top-banner

פשטידת פצפוצי אורז

פשטידת פצפוצי אורזFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On אפריל 7, 2019
Last modified:אפריל 7, 2019

Summary:

פשטידה אישית של פצפוצי אורז וגבינות, ללא גלוטן

פשטידת פצפוצי אורז

מצרכים (8 מאפינס):

2 ביצים

בצל בינוני קצוץ

2 כוסות אורז תפוח (פצפוצי אורז)

250 גרם גבינת קוטג'

רבע כוס גבינת פרמז'ן או בולגרית מפוררת 

כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור

אפשרויות גיוון: זיתים ירוקים קצוצים, גרגירי תירס, פטריות קצוצות מטוגנות (אפשר לשלב. מומלץ לשים סה"כ כמות של 3/4 כוס)

לפיזור מעל: שליש כוס גבינה צהובה מגורדת

אופן הכנה:

-מחממים מחבת קטנה עם כף שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. 

-מוסיפים את הבצל המטוגן לקערה ומערבבים יחד עם כל החומרים עד לתערובת אחידה.

-יוצקים לתבנית מאפינס משומנת, מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 22-25 דקות, עד להזהבה.

donate-mob-banner
אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

7 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי מיכל,
      הגבינה הבולגרית מוסיפה טעם.
      לא ניסיתי לשים ירק כך שאני לא יודעת איך זה ייצא. אם את מוותרת על הבולגרית כדאי לפחות להוסיף תוספות כמו זיתים ירוקים קצוצים, גרגירי תירס או פטריות קצוצות מטוגנות.

    2. במקום בולגרית מציעה לך לשים גבינה אחרת או כוס יוגורט ו2 כפות שיבולת שועל עבה. את צריכה להחליף בחלבון/תחליף חלבון כדי "להדביק" את העיסה

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר