מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

פשטידת כרובית דיאטטית

פשטידת כרובית דיאטטיתFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
4
On אוגוסט 6, 2013
Last modified:ספטמבר 3, 2018

Summary:

פשטידת כרובית דיאטטית

(פרווה, תבנית מרובעת קטנה/ 2 תבניות אינגליש קייק)   

מצרכים:

פלחי כרובית מבושלים/ שקית כרובית קפואה (800 גרם)

2 ביצים + 1 חלבון (הלבן)

4 כפות קמח מלא + 1/2 כפית אבקת אפיה

2 כפות פירורי לחם

תיבול: חצי כפית אבקת מרק, מלח, פלפל שחור

אופן הכנה:

-אם משתמשים בכרובית טריה- מפרקים אותה לפלחים ומבשלים במים 5-10 דקות עד שהיא מעט מתרככת.

-קוצצים את הכרובית גס. מניחים את כל החומרים בקערה ומערבבים היטב.

-מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

24 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי מיכל,
      הכמות במתכון מספיקה לתבנית 30X20.
      אפשר להשתמש בקמח כוסמין.

  1. במקום אבקת מרק הוספתי תבלינים- קימל טחון ושמיר קצוץ.
    יצא מצויין.
    למי שיש קמח טף זמין (מחנויות אתיופיות) שווה לנסות להשתמש בו במקום קמח רגיל.
    הרבה יותר בריא ולטעמי גם יותר טעים. (תקנו את הטף האדום, לא האפור)

  2. יצא מעולה!!!! הכנתי לארוחת ערב ועד הבוקר לא נשאר פירור. הילדים התלהבו מאוד.
    שמתי שלוש ביצים שלמות וארבע כפות קמח תופח יצא פשוט מושלם,תודה רבה.

  3. כבשלנית מאוד מאוד מתחילה, יצא מעולה!
    אמא שלי טעמה ואישרה שיצא מוצלח – ככה שעשיתי את שלי, בזכותך. 🙂

    1. היי,
      כן, אין בעיה להקפיא את הפשטידות האישיות, בתנאי שעוטפים אותן היטב בניילון נצמד.

  4. היי עינבר, כן, את יכולה להשתמש בקמח תופח. ניתן גם להכין פשטידה זו עם קמח רגיל מבלי להשתמש באבקת אפיה בכלל

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר