מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

פשטידת ברוקולי וכרובית

FavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Reviewed by:
Rating:
4
On אוקטובר 7, 2013
Last modified:מאי 8, 2014

Summary:

(תבנית שקעים/מאפינס, כמות: 12-15 פשטידות אישיות)

מצרכים:

400 גרם ברוקולי (חצי שקית קפואה)פשטידת ברוקולי וכרובית

400 גרם כרובית (חצי שקית קפואה)

3 ביצים

3 כפות קמח רגיל/מלא (*לרגישים לגלוטן- ניתן לוותר על הקמח ואין צורך באבקת אפייה)

1/2 כפית אבקת אפייה

קופסה של גבינת קוטג' (250 גרם)

50 גרם גבינה בולגרית מפוררת

מלח, פלפל, 1/2 כפית אבקת מרק (פרווה)

לקישוט: גבינה צהובה מגורדת

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות.

-חותכים את הברוקולי והכרובית לחתיכות קטנות ומניחים בקערה. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.

-יוצקים לתבנית משומנת ואופים כ 25-30 דקות.


22 Comments

הוסף תגובה
    1. רק אם משתמשים בירקות טריים צריך לבשל לפני. אם משתמשים בשקית קפואה, צריך רק להפשיר מעט את הירקות (טבילה של פחות מדקה במים חמים תספיק).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013 Frontier Theme