מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

ירקות בעשבי תיבול

ירקות בעשבי תיבולFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On מאי 31, 2015
Last modified:דצמבר 18, 2017

Summary:

ירקות פרוסים אפויים בתנור עם טעם עדין של עשבי תיבול

ירקות בעשבי תיבול

מצרכים:

תפוח אדמה גדול פרוס לאורך בעובי של חצי ס"מ

בטטה גדולה פרוסה לאורך בעובי של חצי ס"מ

קישוא גדול פרוס לאורך בעובי של חצי ס"מ

3-4 כפות שמן זית

תבלינים: חצי כפית תבלין כוסברה, חצי כפית תבלין פטרוזיליה, שליש כפית מלח, פלפל שחור גרוס גס לפי הטעם.

אופן הכנה:

-מערבבים בקערית שמן זית עם התבלינים ומורחים כל יחידה משני הצדדים.

-מניחים בתבנית (רצוי על נייר אפיה) ואופים בתנור שחומם ל180 מעלות במשך כחצי שעה, עד להזהבה.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

15 תגובות

הוסף תגובה
  1. לילה טוב,
    לאחר חצי שעה על חום 180 מעלות הירקות עדיין לא היו מוכנים.
    רציתי לדעת האם לפעם הבאה שאכין כדאי להאריך את זמן האפייה או להעלות את רמת החום?

    בנוסף רציתי להגיד לך תודה רבה מכיוון שמאז שהכרתי את האתר הזה הכנתי ממנו מספר מתכונים וכולם יוצאים טעימים מאוד!

    1. היי דניאל,
      זמן האפיה משתנה בין תנור לתנור ולכן להבא יש להאריך את משך זמן האפיה עד שהירקות נעשים מספיק רכים.
      ותודה! כיף לשמוע 🙂
      יום מקסים

    1. היי רינת,
      במקרה הזה אפשר להסתפק בתבלין כי הטעם יותר מעודן ולא משתלט על הטעם של הירקות. הטעם של כוסברה ופטרוזיליה טריים הוא יותר דומיננטי.

    1. היי אתי,
      תבלין הכוונה לעלים מיובשים (כמו למשל תבלין אורגנו).

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר