מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

פרגיות ברוטב

פרגיות ברוטבFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On מרץ 13, 2018
Last modified:מרץ 13, 2018

Summary:

נתחי פרגיות ברוטב שמכינים במחבת – מושלם על אורז לבן

פרגיות ברוטב

מצרכים (3-4 מנות):

1 בצל גדול חצוי וחתוך לחצאי עיגולים דקים

500-600 פרגיות חתוכות (מומלץ לבקש מהקצב שינקה ויחתוך אותן)

1 שן שום כתושה (או קוביית שום קפוא)

4 כפות רוטב סויה

כף מלאה קטשופ

כף מלאה דבש

כף סילאן

חצי כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית פפריקה חריפה (לא חובה), קמצוץ פלפל שחור, מלח לפי הטעם

אופן הכנה:

-מחממים מחבת רחבה עם 2-3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

-מזיזים את הבצל לצד אחד של המחבת ומוסיפים את נתחי הפרגית. מטגנים על אש בינונית-גבוהה 1-2 דקות מכל צד, עד שהן משנות צבען ללבן.

-מוסיפים שום כתוש, סויה, קטשופ, דבש, סילאן, פפריקה מתוקה וחריפה, פלפל שחור ומעט מלח. מערבבים היטב, מכסים את המחבת ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-10 דקות. מערבבים מידי פעם.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו


15 תגובות

הוסף תגובה
  1. מנה טעימה מאד אני קודם הכנתי את הפרגיות במרינדה שרשמת ואחר כך טיגנתי עם בצל ממש טעים עם פירה כתוספת

  2. שלום אפרת!
    במה אפשר להחליף את הדבש והסילאן במידה ורוצים מנה פחות מתקתקה (ובגלל סוכרת…)?

    1. היי גלית,
      הדבש והסילאן מאזנים את הטעם של הסויה. אם רוצים פחות מתקתק אז אפשר לוותר על הדבש ולהשאיר לפחות את הסילאן. תתחילי בכפית סילאן ותטעמי. יכול להיות שזה יהיה מספיק.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme