מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

פסטה עם עגבניות שרי ובולגרית

FavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On אוגוסט 24, 2016
Last modified:ספטמבר 28, 2016

Summary:

ארוחת ערב מנצחת: פסטה עם עגבניות שרי, בזיליקום וגבינה בולגרית בחומץ בלסמי

פסטה עם עגבניות שרי ובולגרית

מצרכים (3-4 מנות):

250 גרם פסטה מסוג פנה (או כל פסטה קצרה אחרת)

20-25 עגבניות שרי חצויות

2 שיני שום קצוצות

12 עלי בזיליקום חתוכים גס (רק העלים, ללא הגבעול)

100 גרם גבינה בולגרית חתוכה לקוביות או מפוררת גס

תיבול: 2 כפות חומץ בלסמי, כפית סילאן, כף שמן זית, מלח ופלפל שחור לפי הטעם

*לפיזור מעל: כחצי כפית תבלין אורגנו מיובש (לא חובה)

אופן הכנה:

-מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי ההוראות שעל גבי האריזה. מעבירים למסננת, מזליפים מעל שמן זית ומערבבים מעט עם מזלג.

-מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את השום כחצי דקה (יש לוודא שהשום לא יישרף). מוסיפים את עגבניות השרי החצויות, ממליחים מעט עם המלחייה ומבשלים עם מכסה במשך 4-5 דקות, עד שהעגבניות מתרככות אך לא מידי (יש להרים את המכסה ולערבב מידי פעם).

-מוסיפים עלי בזיליקום, גבינה בולגרית ומתבלים בחומץ בלסמי, סילאן, שמן זית, מלח (עם המלחייה) ופלפל שחור לפי הטעם ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך 3-4 דקות נוספות. מעבירים לצלחת, מפזרים מעל אורגנו מיובש ומגישים.

*ניתן להגיש חם או בטמפ' החדר.







אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה :-)

אהבתם? שתפו

4 תגובות

הוסף תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme
Translate »