מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

פסטה מתובלת

פסטה מתובלתFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

לא תמיד מתחשק להכין רוטב לפסטה, אז הפעם הכנתי פסטה מתובלת בשמן זית ותבלינים.

יצא פשוט וטעים 🙂

פסטה מתובלת

מצרכים (3 מנות):

250 גרם פסטה (רצוי פסטה קטנה)

רבע כוס שמן זית

כפית שום כתוש

תיבול: כפית פפריקה מתוקה, כפית בזיליקום מיובש, חצי כפית אבקת מרק, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור.

אופן הכנה:

-מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה ומסננים.

-מחממים מחבת רחבה על אש נמוכה. מוסיפים רבע כוס שמן זית, כפית שום כתוש, פפריקה, בזיליקום, אבקת מרק, מלח ופלפל שחור. מערבבים כחצי דקה ומוסיפים את הפסטה המבושלת. מערבבים היטב במשך כ-2 דקות עד שכל הפסטה מתכסה בתיבול באופן אחיד.

*אם רוצים כמות גדולה יותר אפשר לבשל 500 גרם פסטה ולבשל במחבת בפעמיים עם התבלינים (מהסיבה שהכמות גדולה מידי למחבת אחת).

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

38 תגובות

הוסף תגובה
  1. תודה על התשובה!
    אכן שמתי אורגנו במקום בזיליקום אבל ראיתי באחת ההערות שכתבת שזה תחליף טוב?

    1. אין בעיה להשתמש באורגנו פשוט יכול להיות שספציפית התבלין שהיה לך לא היה טוב מבחינת טריות (אפילו שהוא מיובש) ולכן הוא גרם לטעם מר.

    1. היי ספיר,
      זה לא אמור לצאת מר בכלל. אני מניחה שזה בגלל תבלין שלא טרי. לדעתי זה האורגנו. שמת כפית אורגנו במקום הבזיליקום?

  2. הי
    הפסטה יצאה מעולה. רציתי לדעת אם אפשר להוסיף עגבניות שרי חתוכות מעל (אחרי שהפסטה מוכנה עם התבלינים) או משהו אחר שיעשיר את המראה.
    תודה!

    1. אם יש לך אורגנו זה גם טוב. אם לא, אפשר לשים פטרוזיליה או כוסברה מיובשת (או שילוב של שניהם).

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר