מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

פסטה מוקרמת בגבינה

פסטה מוקרמת בגבינהFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יולי 18, 2013
Last modified:ספטמבר 3, 2018

Summary:

נשארה לכם פסטה עם רוטב עגבניות במקרר? הכינו פסטה מוקרמת ב-2 דקות ולתנור..

פסטה מוקרמת בגבינה

מצרכים:

פסטה מבושלת ברוטב עגבניות רגיל

גבינה צהובה מגורדת

גבינה בולגרית מפוררת

תבלין אורגנו

אופן הכנה:

מניחים בתבנית את הפסטה ומפזרים מעל את הגבינות והאורגנו.

מכניסים לתנור בחום 200 מעלות 10-15 עד שהגבינה נמסה ומזהיבה.

 

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

34 תגובות

הוסף תגובה
  1. היי אפרת.
    רציתי לשתף אותך ברגע של נחת…
    הפסטה שלך יצאה טעימה בטירוף!!!!
    כולם זללו אותה והתלהבו מהמתכון, למרות שהפסטה היא הכנה שלי ורק הגבינה והתוספות הם ההצעה שלך!
    מתכון מקסים לארוחת ערב!
    תודה רבה לך מעומק הלב!
    סיון והמשפחה

  2. יש לך מתכון של פשטידת פסטה פיצה ואת המתכון הזה.
    מה ההבדל ביניהם?
    אפשר להוסיף גם שמנת ופטריות או שיש לך מתכון כזה?
    תודה.

    1. היי הדר,
      המתכון הזה מתאים בעיקר להכנה עם שאריות פסטה עם רוטב עגבניות.
      המתכון השני (פשטידת פסטה פיצה) היא עם רוטב שמכינים וביצים.

  3. שלום אפרת.
    1. האם הפסטה יכולה להיות בקטשופ? אין לי פשוט רוטב/רסק עגבניות.
    2. אפשר לשים מלח ופלפל שחור/לבן?

    פשוט אצלי אין מתכונים בלי מלח ופלפל שחור/לבן.
    תודה מראש על התשובה.

  4. אני רוצה להכין לזניה ואין לי קוטג'
    מה אפשר לשים במקום?
    חשבתי על גבינה לבנה? זה שייך?
    תודה

    1. היי בר,
      את המתכון מכינים מפסטה שבושלה ברוטב עגבניות. מי שאין לו פסטה מבושלת מוכנה יכול להכין פסטה עם רוטב עגבניות לפי המתכון המצורף ואז להוסיף לה את הגבינות שבמתכון ולאפות בתנור.

    1. כן ליאל, אפשר.
      מומלץ לערבב את הפסטה עם 3-4 כפות שמן זית ו2-3 שיני שום כתושות (אם אוהבים).

    1. היי יצחק,
      אפשר לשים גבינת פרמזן, גאודה, פטה או שאפשר פשוט לוותר ולהכין רק עם גבינה צהובה.

  5. זה המאכל האהוב על בעלי יצא פצצה! אני מתה על האתר שלך יש כל כך הרבה אתרים מסובכים ומתיימרים פה זה פשוט ובאמת טעיםםם זה גם כייף לראות שחלק מהמתכונים הישנים והמנצחים שלי (לסלטים, לבצק) נמצאים כאן כך אני יודעת שגם שאר המתכונים שלך מנצחים! אין עליך בקיצור 🙂

    1. היי,
      אפשר לשים גבינות לפי הטעם. ההמלצה היא לשים בין רבע לחצי כוס בולגרית מפוררת ובין 3/4 כוס לכוס שלמה גבינה צהובה מגורדת.
      בהצלחה 🙂

    1. כן אמה, אפשר להכין עם ספגטי.
      אם יש לך פסטה מוכנה כבר עם רוטב אז אין צורך להוסיף עוד רוטב. אם את מכינה את הספגטי במיוחד אז כדאי להכין גם רוטב עגבניות, לערבב קודם עם הספגטי ולהעביר לתבנית ואז לפזר מעל גבינה צהובה ואורגנו ולהכניס לתנור.
      בהצלחה 😉

  6. מה לעשות עם הפסטה ברוטב? כלומר היא צריכה להיות כבר מוכנה עם הרוטב יחד איתה ופשוט לשים את שניהם יחד בתבנית? לא ממש הבנתי… אני חדשה בזה :O

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר