מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

פיתה מטוגנת

פיתה מטוגנתFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On דצמבר 19, 2017
Last modified:ינואר 2, 2018

Summary:

 

רצועות פיתות מטוגנות עם זעתר ושומשום כמו בדוכני הפלאפל – רק זהירות! אי אפשר להפסיק לאכול 🙂

פיתה מטוגנת

מצרכים:

2 פיתות חצויות חתוכות לרצועות בעובי 1.5-2 ס"מ

כף שומשום

כף זעתר

אופן הכנה:

-מחממים סיר קטן עם שמן עמוק (בגובה לפחות 3 ס"מ).

-כשהשמן חם, מטגנים את רצועות הפיתות עד להזהבה.

-מעבירים לנייר סופג ומיד מפזרים מעל שומשום וזעתר. מערבבים היטב.

הערה: שימו לב שהטיגון לוקח פחות מחצי דקה! אחרת הן משחימות יותר מידי.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

9 תגובות

הוסף תגובה
  1. נראה מעולה, רק כדאי לתקן בכותרת שגיאת כתיב, במקום 'להספיק', מאמין שהתכוונת לכתוב 'להפסיק'.

    תודה על כל המתכונים המעולים והטעימים.

    1. לדעתי כן, בתבנית על נייר אפיה. יש לשמן את רצועות הפיתות בנדיבות בשמן זית, לאפות בתנור שחומם מראש ל190 מעלות עד שהפיתות מתחילות להשחים מעט ולהתקשות.
      לאחר מכן להוציא, לזלף מעט שמן זית ולערבב עם זעתר ושומשום.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר