מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

פירה ארטישוק ירושלמי

פירה ארטישוק ירושלמיFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On ינואר 26, 2015
Last modified:דצמבר 20, 2017

Summary:

 השילוב המושלם לפירה: תפוח אדמה וארטישוק ירושלמי 

פירה ארטישוק ירושלמי

מצרכים:

3 ארטישוק ירושלמי בינוניים (כ-400 גרם)

2 תפוחי אדמה גדולים

1/2 כפית מלח, פלפל שחור

אופן הכנה:

-מבשלים את הארטישוק ותפוח האדמה בסיר עם מים עד לריכוך מלא (אם מזלג ננעץ בקלות הם מוכנים).

-טוחנים את הירקות עם בלנדר ידני או בעזרת מיקסר חשמלי (ואז מקבלים פירה עסיסי ובעל מרקם חלק ללא צורך בהוספת שמן או מים).

-מתבלים, מערבבים ומגישים.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

7 תגובות

הוסף תגובה
  1. שלום,

    תודה רבה על המתכונים הנהדרים והמוצליחים,ישר כוח!

    רציתי לשאול עם זה בסדר שאני ישים לבבות ארטישוק של סנפרוסט?

    1. היי אודליה,
      לביבות ארטישוק זה משהו אחר מארטישוק ירושלמי. אני מתכוונת לירק הזה (צירפתי תמונה).
      בכל מקרה יכול להיות שזה ייצא טעים גם עם לביבות ארטישוק מבושלים. לא ניסיתי 🙂

  2. היי

    אני מחפשת תוספת מעניינת מארטישוק לכבד עוף.
    מעדיפה על בסיס ירק ללא פחמימה
    חיפשתי קרם ארטישוק והגעתי למתכון
    האם אפשר לעשות אותו ללא תפוח אדמה?
    והאם אפשר לטחון בבלנדר של שייקים (עם גורס קרח)? כי אין לי את שאר המכשירים.
    תודה!

    1. היי ליטל,
      בלי תפוח אדמה זה ייצא מימי לכן לא מומלץ.
      אפשר למעוך עם מועך פירה רגיל.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר