מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

פיצות אישיות

פיצות אישיותFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On נובמבר 18, 2019
Last modified:נובמבר 18, 2019

Summary:

פיצות אישיות טעימות שמכינים בקלות, ללא צורך בלישה. הבצק יוצא רך ודביק וזה מה שגורם לתחתית להיות רכה.

פיצות אישיות

מצרכים (16-18 יחידות):

500 גרם קמח לבן או קמח ללחם (3.5 כוסות)

כף (10 גרם) שמרים יבשים 

2 כפות (25 גרם) סוכר

2 כוסות (480 מ"ל) מים חמימים

רבע כוס (60 מ"ל) שמן 

כפית גדושה מלח

*רוטב פיצה, גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת וזיתים.

אופן הכנה:

-מערבבים בקערה (בעזרת כף) את הקמח עם השמרים והסוכר. מוסיפים מים ומערבבים במשך כדקה. מוסיפים שמן ומלח ומערבבים במשך כ-2 דקות (אמורה להתקבל תערובת בצקית רכה ודביקה).

-מכסים את הקערה במגבת ומניחים בצד להתפחה במשך 30 דקות. מערבבים עם כף ומכסים שוב למשך 10 דקות.

-בינתיים מחממים תנור מראש ל-190 מעלות.

-מרפדים תבנית ענקית בנייר אפיה ומשמנים את הנייר. בעזרת כף משומנת יוצקים עיגולים לתבנית במרווחים אחד מהשני (כל עיגול בכמות של כף וחצי גדושות). משמנים את כף היד ומשטחים מעט כל עיגול.

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 10 דקות.

-מוציאים מהתנור ומורחים רוטב פיצה ומפזרים גבינה צהובה וזיתים.

-מחזירים לתנור החם, והפעם מניחים את התבנית על רשת התנור התחתונה. אופים במשך כ-20 דקות. 

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

31 תגובות

הוסף תגובה
    1. אני מניחה שכן רק יהיה צורך להאריך את זמן האפיה גם של הבצק וגם אחרי ששמים תוספות.
      אם את מנסה אני מציעה להכין 2 פיצות במקום אחת.

  1. היי אפרת שבוע טוב ומבורך,

    אם אני עושה את הפיצות בבוקר ואני צריכה אותן לערב, איך הכי כדאי לשמור אותן שיישארו פריכות וטריות כמה שאפשר?

    תודה רבה ותבורכי,

    1. היי שמרית,
      אפשר לשמור בתוך תבנית מכוסה בנייר כסף על השיש.
      לחמם לפני ההגשה.

    2. היי אפרת בוקר אור,

      תודה רבה על התשובה ואם אפשר שאלה נוספת ששכחתי. כמה גבינה מגורדת צריך בערך לכמות הזו?

      תודה רבה ותבורכי

  2. שלום אפרת יקרה
    לכבוד ראש חודש כסלו אפשר לקבל מתכון לסופגניות אפויות ?? מטוגנות יש בשפע אבל לשוחרי הבריאות אין מה כ"כ לאפות בימים שמנוניים אלו.
    תודה על הכל,
    כל משפחתי נהנים מתוצרת מתכוניך הנפלאים.

    1. היי אורי,
      אנסה להכין ואם אצליח להכין סופגניות אפויות מוצלחות אפרסם בשמחה 🙂
      חודש טוב ומבורך

  3. וואו יצא ממש מדהים, פריך וטעים!
    הכנתי מחצי קמח כוסמין לבן וחצי כוסמין מלא 🙂
    במקום סוכר שמתי דבש
    שבוע טוב ומבורך

  4. אפרת היקרה!
    רציתי להודות לך על המתכון המיוחד!!
    הכנתי את הבצק וזה היה נראה לי דליל מידי… אך אחרי השכנסתי לתנור…………..
    יצא ממש פצצה של בצק רך ונימוח הילדים פשוט זללו וזללו…

    הכנתי רק חצי קילו והם רצו עווווד חחח 🙂
    אני ממש נהנת מהמתכונים המיוחדים ו… הקלים!!
    תודה רבה!

  5. בוקר טוב אפרת,
    חייבת לשתף אותך–
    הכנתי את הפיציות אתמול, יצא פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    🙂
    תודה רבה רבה!

  6. היי אפרת

    האם חצי מכמות הקמח אפשרי קמח כוסמין מלא וחצי כמות הקמח הנותרת אפשרי מקמח כוסמין לבן?
    תודה ויום טוב.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר