מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

פילה דג בציפוי

פילה דג בציפויFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On אוקטובר 7, 2018
Last modified:אוקטובר 7, 2018

Summary:

פילה דג בציפוי פריך, אפוי בתנור

פילה דג בציפוי

מצרכים:

500 גרם פילה אמנון, כ-4 פילטים (ניתן להכין עם דניס, בס וכו')

תיבול: 2 כפיות שמן זית, 4 כפות מיץ לימון, 2-3 שיני שום כתושות

ציפוי: 4 כפות מלאות פירורי לחם (רצוי מוזהבים), 2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק, שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור.

אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל-200 מעלות.

-פורסים נייר אפיה בתבנית. מניחים את הפילטים על נייר האפיה ומתבלים כל נתח בכף מיץ לימון, חצי כפית שמן זית, ושום כתוש.

-מערבבים בקערית פירורי לחם, פטרוזיליה קצוצה, מלח ופלפל שחור ומניחים על הפילה. מהדקים היטב.

-מכניסים לתנור ואופים במשך 15 דקות.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

19 תגובות

הוסף תגובה
  1. צריך לשטוף את הפילטים לפני ההכנה?
    אם יש עור צריך להוריד אותו? אם כן איך? אם לא איזה צד עדיף שיהיה כלפי מעלה זה עם העור זה זה הבלי?
    זה שמתבלים ומצפים רק צד אחד את העליון ולא את התתון זה בסדר? לא צריך לצפות ולתבל את שני הצדדים?

  2. שום כתוש קפוא זה בסדר? פטרוזיליה יבשה זה בסדר ואם כן כמה לשים? פרורי לחם ללא גלוטן זה בסדר ואם כן כמה לשים?

    1. שום כתוש קפוא זה בסדר. גם פירורי לחם ללא גלוטן (אותה כמות).
      אפשר לשים חצי כפית פטרוזיליה יבשה.

  3. אפרת האלופה!!!!!!!!!!
    רציתי לומר לך שאין על האתר שלך הוא מגוון לנו את החיים!
    עשי חיל!!!
    ולשאלה: איזו תוספת תהיה מתאימה למתכון הזה?
    תודה רבה!!!

    1. היי שרית,
      המתכון הזה ספציפית הוא בלי רוטב. החלק החיצוני אמור להיות קצת פריך כאשר הדג יוצא עסיסי ורך מבפנים.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר