מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

פטריות בשום ועשבי תיבול

פטריות בשום ועשבי תיבולFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On אוגוסט 12, 2018
Last modified:אוגוסט 12, 2018

Summary:

פטריות מבושלות במחבת בשום ועשבי תיבול

פטריות בשום ועשבי תיבול

מצרכים (כ-3 מנות):

2 סלסלות פטריות שמפיניון טריות 

4 שיני שום קצוצות דק

2 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים דק

2 כפות עלי כוסברה קצוצים דק

מלח לפי הטעם (שליש-חצי כפית) וקמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-אם הפטריות קטנות ניתן להשאיר אותן שלמות. אם הן בינוניות – מומלץ לחתוך לחצי. 

-מחממים סיר עם כף שמן ומטגנים את השום כחצי דקה על אש בינונית-נמוכה (יש לשים לב שלא יישרף).

-מוסיפים את הפטריות, מכסים את הסיר ומבשלים במשך כ-7 דקות, עד שהן מצטמצמות ומגירות נוזלים (יש לערבב מידי פעם).

-מוסיפים כוסברה ופטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל שחור. מבשלים עם מכסה כ-3 דקות נוספות. מסירים את המכסה ומבשלים במשך 2-3 דקות נוספות.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

12 תגובות

הוסף תגובה
  1. יש בעיה אחת עם התבשיל: אף פעם אין מספיק ממנו:) ממליצה להכפיל כמויות מראש.
    החלפתי את הכוסברה (לא אוהבים) בקורנית טריה והוספתי מעט אגוז מוסקט. הטעם נפלא והריח במטבח מעלף. תודה על מתכון פשוט וטעים.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר