מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

סלט מבושל של פטריות וגמבה

סלט מבושל של פטריות וגמבהFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On אפריל 10, 2018
Last modified:אפריל 11, 2018

Summary:

סלט פטריות, גמבה ופטרוזיליה מבושל וטעים – ניתן להגיש חם או בטמפ' החדר

סלט מבושל של פטריות וגמבה

מצרכים (כ-4 מנות):

1 בצל בינוני קצוץ

2 סלסלות פטריות טריות חתוכות מסוג שמפיניון או פורטבלו (מומלץ לשלב)

פלפל אדום (גמבה) קצוץ

4 שיני שום קצוצות

שני שליש כוס עלי פטרוזיליה טריים קצוצים דק

תיבול: שני שליש כפית מלח, 2 כפיות פפריקה מתוקה, חצי כפית כמון, פלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנה:

-מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הפטריות, הגמבה והשום, ממליחים מעט ומטגנים עם מכסה על אש בינונית במשך כ-10 דקות, עד שהפטריות מצטמצמות ומגירות נוזלים (יש לערבב במהלך הבישול).

-מתבלים במלח, פפריקה, כמון ופלפל שחור. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומערבבים כ-2 דקות לספיגת הטעמים. טועמים ומשפרים תיבול לפי הצורך.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

17 תגובות

הוסף תגובה
  1. היי אפרת

    האם לא צריך להוסיף מים למי שמבשל בסיר נירוסטה ץ

    כל פעם שניסיתי לבשל בסיר נירוסטה ללא מים התבשיל נדבק לתחתית התייבש בלי מים .
    מה עושים? כדי שבכל זאת אוכל להנות מהתבשיל ושיצא טוב ?
    הרבה תודה לך .

    1. היי עינת,
      בבישול בסיר מסוג נירוסטה כדאי תמיד להוסיף מים לתבשילים כדי שלא יידבקו/יתייבשו.
      תתחילי מרבע כוס מים ותעקבי.

    1. הי אפרת!!!
      תדעי שאת פשוט מהממת !!!!!
      כל המתכונים שלך מדהימים!
      יש לך רעיונות לאוכל לא משמין וקל להכנה לערב?
      אני מאוד אשמח להתעדכן.
      תודה רבה
      מרים

  2. ערב טוב לך!

    אולי לשבת…

    רק שימי לב בכמות הפטרוזיליה, שתי שליש של מה?

    תודה ולילה טוב!

    אגב, הכמון משמעותי?

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר