מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

פטריות אפויות

פטריות אפויותFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On מרץ 18, 2014
Last modified:ספטמבר 25, 2016

Summary:

פטריות אפויות בציפוי פירורי לחם פריך וקראנצ'י

פטריות אפויות

מצרכים:

סלסלת פטריות שמפיניון טריות שלמות (לאחר שטיפה וייבוש)

קמח

ביצה גדולה טרופה

פירורי לחם מעורבבים עם מלח, פלפל ושומשום (לא חובה לשים שומשום)

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל-190 מעלות.

-טובלים את הפטריות ב-3 קערות שונות: קמח, ביצה ופירורי לחם. מניחים בתבנית משומנת. מרססים מעל הפטריות מעט שמן קנולה ואופים 20-25 דקות עד להזהבה.

*מומלץ להגיש עם רוטב צ'ילי מתוק.

הערה: במקום לאפות, ניתן לטגן בשמן עמוק במשך 1-2 דקות.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

20 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי,
      לדעתי זה פחות מתאים. זה מתכון שמתאים להגשה מיידית. לשבת עדיף להכין פטריות שהן ללא ציפוי.
      שבת שלום 🌷

    1. אפשר אבל מומלץ לא לכסות כדי שהפריכות של הציפוי לא תפגע.

    1. היי אלה,
      אני חושבת שאפשר לוותר על הקמח, לשמן את הפטריות בשמן רגיל ולגלגל בפירורי הלחם. מה שיידבק-יידבק 🙂

    1. היי שגיא,
      במקום לרסס שמן אפשר להבריש את הפטריות בשמן רגיל.
      שבוע טוב 🙂

    1. תתחיל בשליש כוס פירורי לחם עם רבע כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור. אם אתה שם גם שומשום אז שים כף מלאה. אח"כ תוסיף עוד פירורי לחם אם יהיה צורך.

  1. יצא טעים..ממליצה לטבול בטריאקי…אני מתה על האתר הזה…כל שישי אני מוציאה מפה מתכונים..תודה רבה 🙂

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר