מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

פאדג שוקולד

פאדג שוקולדFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On מאי 22, 2014
Last modified:יוני 19, 2019

Summary:

פאדג' שוקולד ואגוזים – רק ב- 4 מצרכים

 פאדג שוקולד

תבנית מרובעת קטנה (20X15)

מצרכים (18-20 יחידות):

200 גרם שוקולד מריר או חלב (2 חבילות)

200 גרם חלב מרוכז ממותק (כ1/2 קופסת שימורים או כ2/3 כוס)

1 כפית תמצית וניל

2/3 כוס אגוזי מלך חתוכים גס

אופן הכנה:

-מניחים בקערת זכוכית את קוביות השוקולד והחלב הממותק. מחממים במיקרוגל בפולסים קצרים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.

-מוסיפים את תמצית הוניל והאגוזים ומערבבים.

-יוצקים לתבנית ומכניסים למקרר למשך שעתיים. מוצאים וחותכים לריבועים בגודל 3X3 (מומלץ לטבול סכין במים רותחים לפני כל חיתוך).

*חלב ממותק מרוכז הוא חלב סמיך ומשומר שנארז בקופסת שימורים וניתן להשיגו בכל סופר.

*הקוביות יוצאות נמוכות, בגובה כ-2 ס"מ.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

79 תגובות

הוסף תגובה
  1. היי, אם אני צריכה לנסוע עם הקינוח כשעה וחצי, יש סיכוי שהוא יימס לי? עדיף להכניס למקפיא לפני הנסיעה? אני יכולה להכניס אותו למקרר כשאני מגיעה לכמה שעות.

    1. כדאי להקפיא לפני הנסיעה ולשים במקרר ישר שאת מגיעה.

  2. הי,תודה על המתכונים הם ממש מוצלחים, לגבי מתכון זה מה אאפשר לשים המקום האגוזים 0לא אוהבים אצלנו אגוזים ואין לי עכשיו אוראו?

    1. היי שרה,
      את יכולה להוסיף פירורי ביסקוויטים או עוגיות מכל סוג (רק שיהיו מתוקות ולא מלוחות).

    1. אולי צמקאו לא מתאים אבל אתה אומר שגם עם שוקולד חלב זה לא התקשה?
      כמה זמן זה ישב במקרר?
      הכנת את המתכון הזה כבר בעבר וזה כן התקשה, נכון?

    2. אז אולי כדאי להגדיל את כמות השוקולד ביחס לחלב המרוכז. מה שאפשר לעשות זה להמיס את התערובת ולהוסיף לה עוד כ-70 גרם שוקולד מריר או שוקולד חלב ולהחזיר למקרר.
      אני ממליצה להוסיף לתערובת גם משהו שיסייע להסמכה כמו אגוזים קצוצים או פירורי ביסקוויטים.

  3. הפאדג' פשוט נפלא. הכנתי כבר כמה פעמים.
    אני אחרי שחותכת לריבועים טובלת כל ריבוע בצלחת קקאו. זה פשוט משדרג את זה טעים טעים… (ומלכלכך..)

    1. אפשר לוותר על תמצית הוניל. זה ייצא טעים גם בלי.

  4. היי התערובת טעימה מאוד
    אך משום מה הכנסתי למקרר לכל הלילה וזה לא התקשה, לא יכולתי לחתוך את זה
    זה היה ממש עיסתי
    חזרתי על המתכון ועשיתי בדיוק כמו שכתוב
    מה קרה לא בסדר?<

    1. היי דניאל,
      מה שחשוב למרקם זה לשמור על כמויות מדויקות. שמת 200 גרם שוקולד ו200 גרם חלב ממותק? כי אם זה רך מידי אז יכול להיות שיש בזה קצת יותר מידי חלב ממותק.

  5. בוקר טוב
    חזרתי שוב לעדכן שעשיתי עם שוקולד חלב ויצא פצצה
    וגם התפוחי אדמה בשום היו מעולים
    תודה

  6. בוקר טוב
    חזרתי לעדכן במקום שוקולד חלב שמתי שוקולד לבן ובמקום אגוזים שמתי פירורי אוראו
    יצא מעולה
    תודה

    1. מעולה, זה מתכון שאני כבר הרבה זמן רוצה להכין ולא הגעתי לזה 🙂
      תודה שחזרת לעדכן. יום מצוין

  7. היי
    הריבת חלב לא מתקשה בחזרה במקרר/מקפיא?
    החלב המרוכז קושר בין שאר הדברים בגלל זה את לא בטוחה שריבת חלב תעשה את העבודה?

    1. החלב המרוכז גם קושר את החומרים וגם מתייצב בקירור. אני לא בטוחה אם ריבת החלב תתן את המרקם הנכון.

    1. היי דני,
      לגבי ריבת חלב, אני ממש מתלבטת. אין לי תשובה ודאית.
      התכוונת לאוראו במקום אגוזים? אם כן, אפשר.

  8. הי אפרת,
    יש גירסה טבעונית למתכון?
    יש אפשרות להוסיף טחינה במקום חלב מרוכז?
    תודה,
    נטלי

    1. היי נטלי,
      לצערי עדיין לא מצאתי תחליף מוצלח לחלב המרוכז.

  9. מועדים לשמחה!
    אין תחליף לחלב מרוכז ממותק? אני הבנתי ש200 גר שוקולד לבן וחלב עושים את העבודה, ייתכן?

    1. היי שיראל,
      אני לא מכירה תחליף שיכול לתת את אותה תוצאה. לגבי שוקולד לבן וחלב אני לא מכירה.
      חג שמח ושבת שלום 🙂

  10. היי
    דבר ראשון אני שמחה מאוד מהאתר!!!
    דבר שני: אני רוצה להכין את זה בתור תוספת לקרם שנייט,
    נשאר לי מכל שמנת מתוקה(150מ"ל) שבעוד יומיים עובר עליו התאריך רציתי לשאול אם אפשר להוסיף לפאד'ג שנת מתוקה (לא מוקצפת)
    תודה קרין

    1. היי קרין,
      שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
      לגבי הפאדג', אם תוסיפי שמנת מתוקה זה יעשה אותו רך מידי.
      מהכמות שנותרה את יכולה להכין ממתק קוקוס או להקפיא לפעם הבאה. לאחר ההפשרה לא יהיה אפשר להקציף את זה אבל אפשר יהיה להשתמש בזה לכל דבר שאינו דורש הקצפה כמו ציפוי גנאש לעוגה וכו'.

  11. היי!
    הפאדג' פשוט מצוין! הכנו מראש לקראת החג, נדלקנו מקלות ומהירות ההכנה (מטורף!) ומכמה טעייייים! הערב הספקנו בשניות כבר להכין עוד ועם כל הרעיונות לטעמים ושדרוגים נראה לי שאנחנו עומדים בפני עסק ממכר…. בינתיים הוספנו מלמעלה ריבת חלב /חמאת בוטנים:)
    תודה רבה על המתכון ושנה מבורכת לכולנו!

    1. היי קרינה,
      אני חושבת שכדאי שתאפי על 160 מעלות כי התנור שלך מאוד חזק.
      העוגה צריכה להראות אפויה מבחוץ אבל נוזלית מבפנים (כמו בתמונה). וכן, כדאי לאכול מיד.

  12. היי אפרת,
    רוצה להכין את המאפינס נוטלה ב3 מצרכים ורציתי לישאול אם התנור שלי אופה חזק על כמה מעלות צריך לשים את התנור ועןד במתכון רשום להחזעק 10-12 דקות ואז להוציא ישר לאכול נכון?ובתמונה הנוטחה האמצע יוצאת ככה זה אמור לצאת?
    תודה רבה עדכון בהמשך:)

    1. היי יערה,
      מהכמות יוצאים כ-20 ריבועים קטנים בגודל 3X3 ס"מ.

  13. היי!!
    זו פעם ראשונה שאני רואה את האתר הזה ומאוד התלהבתי, הכנתי עכשיו את הפאדג׳ והוא יצא מושלם! טבלתי אותו בסירופ שוקולד חם וזה יצא פשוט מדהים!!! 🙂 בכללי אתר טוב מאוד אהבתי את זה שאפשר להגיב ולשאול שאלות זה היה חסר לי בהמון אתרי מתכונים אחרים

    1. היי הילי,
      ברוכה הבאה לאתר 🙂
      שמחה שהפאדג' יצא טעים.
      תודה שחזרת לעדכן וחג חנוכה שמח!

  14. כמובן שאת הילדים לא מעניין אם זה יפה או נחתך הם כמעט חיסלו את זה
    וגם נתתי להם טעימה קטנה מעוגת כדורי שוקולד וגם מזה התלהבו

    1. אם השתמשת בתבנית קטנה התערובת הייתה אמורה לצאת בגובה שהוא בסדר.
      זה לא אמור לצאת גבוה, זה אמור לצאת בערך בגובה של 2-2.5 ס"מ.

    1. היי,
      אין לי תמונה של התבנית וגם לא את התבנית כדי שאוכל לצלם אבל מדובר בתבנית אלומיניום (חד פעמית) מרובעת קטנה בגודל 20X15.
      באיזה תבנית הכנת? מה הגודל שלה?
      זה לא אמור להתפרק כשחותכים. אם זה מתפרק זה אומר שהתערובת עדיין לא התייצבה ועדיף לתת לה להתייצב עוד קצת במקרר לפני שחותכים.
      אגב, מה הגובה שיצא לך?

    1. באמת? מוזר. אז תשאיר עוד כמה שעות במקרר לפני שאתה חותך.
      זה אמור להיות מעט רך אך יציב.

    1. כן דני, אפשר בהחלט. התבניות צריכות להיות קטנות (גודל 20X15 או גודל של תבנית אינגליש קייק חד פעמית).

    1. היי אביטל,
      במקרה הזה לא מומלץ מאחר והמרקם יהיה רך מידי, אולי אפילו מעט נוזלי.

    1. היי אתי,
      לצערי אני לא מכירה תחליף פרווה לחלב הממותק שהוא זה שמעניק את המרקם.

  15. שלום ☺ בנושא תחליף לחלב מרוכז ממותק. אפשר להכין בבית חלב מרוכז מחלב רגיל. מדובר בבישול ארוך של חלב רגיל. ואם מכינים בבית אז אפשר לשלוט בכמות הסוכר. צריך להשתמש בסיר רחב עם תחתית עבה ולערבב כל הזמן.

  16. מה אתם ממליצים לשים שוקולד חלב או מריר?בדרכ שמים בקינוחים שוקולד מריר וזה לא יוצא מריר.כאן במתכון זה יצא מריר או שזה יצא רגיל?

    1. היי לילך,
      בגלל שמערבבים את השוקולד עם חלב מרוכז זה יוצא פחות מריר מאשר הטעם של השוקולד כשאוכלים אותו ככה.
      זה טעים גם עם שוקולד מריר וגם עם חלב, רק קחי בחשבון שעם חלב זה יוצא מאוד מתוק.

    1. היי ליאת,
      אני פחות מכירה קרם סויה. השאלה אם הוא מסמיך לאחר קירור כמו החלב הממותק.

  17. הכנתי, קיררתי, יצא מאוד, מאוד דביק. אי אפשר היה לחתוך ולהחזיק בידיים. הטעם כמובן טוב, כי הרכיבים טעימים. אך לא אסטטי. נאלצתי לקחת את הכל ולהמיס שוב. בסוף הכנתי מזה כדורי שוקולד.
    סתם תוספת סוכר מיותרת לכדורים, אך היה לי חבל לזרוק.

    1. היי,
      אפשרות אחת היא שהיה יותר מידי חלב ממותק בתערובת אך אם שמת בדיוק לפי הכמויות הרשומות אז כנראה שהתערובת לא הייתה מספיק קרה והיה צריך לקרר אותה יותר לפני החיתוך (כשהיא לא קרה מספיק היא מאוד דביקה).

    1. בשמחה ענת 🙂
      את יכולה להוסיף מעט ברנדי או ליקר (כמות של בין כפית לכף).
      שבת שלום!

  18. הכנתי יצא מאוד טעים! העניין הוא שזה יצא מאוד דביק והיה לי קשה להפריד לריבועים, מה אפשר לעשות להבא כדי למנוע את זה?

    1. הי טל,
      הפאדג' אמור להיות מעט דביק כשחותכים אותו אך לא דביק מידי. יכול להיות שהפאדג' עדיין לא התקרר כמו שצריך לפני שחתכת אותו?
      מומלץ להשתמש בסכין ארוכה וחדה ולנגב את הסכין במטלית לחה בין כל חיתוך לחיתוך.
      מקווה שפעם הבאה זה ילך יותר בקלות 😉

  19. איזה תחליף יש לחלב הממותק?אפשר לדוגמה לשים במקום חלב עמיד רגיל?או משקה אגוזים או חלב סויה?

    1. הי לאה,
      לצערי אני לא מכירה משהו אחר שיכול להחליף את החלב הממותק במקרה הזה.

  20. שלום
    בעלי סובל מעליות וירידות בסוגר.
    הרופא יעץ לשמור על איזון הסוכר ובמיוחד לא להשתמש בסוכר מעובד..
    לכן שאלתי ….האם ניתן להחליף את החלב המרוכז במשהו אחר?
    אשמח לקבל תשובה מהירה
    תודה רותי

    1. הי רותי,
      אפשר לנסות להשתמש בחמאה מומסת אך במקרה הזה הייתי פחות ממליצה להחליף את החלב הממותק כי הוא אחראי לכל המרקם.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר