מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

פאדג שוקולד לבן

פאדג שוקולד לבןFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יוני 19, 2019
Last modified:יוני 19, 2019

Summary:

קוביות פאדג' שוקולד לבן ואוראו ב-4 מצרכים בלבד

פאדג שוקולד לבן

תבנית אינגליש קייק חד פעמית או תבנית מלבנית קטנה בגודל 16X16

מצרכים (18-20 יחידות):

200 גרם שוקולד לבן (חלבי)

150 גרם חלב מרוכז ממותק (חצי כוס- 120 מ"ל)

קמצוץ מלח

10 עוגיות אוראו כפולות שבורות לחתיכות קטנות (110 גרם)

אופן הכנה:

-מניחים בקערת זכוכית את קוביות השוקולד והחלב הממותק. מחממים במיקרוגל בפולסים של 15 שניות ומערבבים, עד לקבלת תערובת חלקה (ניתן גם להמיס על הגז באש הכי נמוכה).

-מוסיפים  קמצוץ מלח ועוגיות אוראו שבורות ומערבבים.

-מרפדים תבנית בנייר אפיה ויוצקים לתוכה את התערובת. משטחים לגובה אחיד ומכניסים למקפיא למשך 4 שעות לפחות, עד להתייצבות מוחלטת.

-מוצאים וחותכים לריבועים בגודל 3X3 ס"מ. 

*שומרים בקופסה סגורה במקפיא.

הערות:

חלב ממותק מרוכז הוא חלב סמיך ומשומר שנארז בקופסת שימורים וניתן להשיגו בכל סופר. ניתן להכין חלב מרוכז ביתי

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

27 תגובות

הוסף תגובה
    1. הוא לא אמור לקפוא, אלא רק להתייצב. זה בסדר שהוא קצת דביק אבל אם הוא יותר מידי דביק אז פעם הבאה כדאי לשים פחות חלב מרוכז.

  1. תוכלי להגיד באיזה סופר ספיציפי מצאת את החלב המרוכז ניסיתי בכמה סופרים ולא מצאתי
    תודה

  2. היכן ניתן לקנות חלב מרוכז?
    תודה על כל המתכונים טעימים אני משתמשת ונעזרת בהם רבות ותמיד הם יוצאים לי טעימים להפליא!!

    1. היי ריקי,
      ניתן לקנות חלב מרוכז בכל סופר. זה נמצא במדפי האפיה או במדפי קופסאות השימורים.
      זה מגיע בדר"כ בקופסת שימורים (לפעמים גם בצנצנת זכוכית).

    1. לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר להמיר את החלב המרוכז ב 4 כפות שמנת מתוקה או קרם קוקוס (המרקם יהיה מעט שונה וזה ייצא קצת יותר נמוך).

    1. היי שרית,
      במקום עוגיות אוראו אפשר לשים פתי בר בטעם שוקולד, פיסטוקים או אגוזי פקאן או לוז קלויים.

  3. אפרת יקרה,
    אני מכירה לך תודה ענקית,
    מתכונים טעימים להפליא, נראים טוב,
    מנוסחים באופן בהיר ושווה לכל נפש.
    לנשים עסוקות, כמוני, זו ממש הצלה.
    תודה גדולה.
    שתוכלי להמשיך עם כוחות סיפוק ,והרבה שמחה.

    1. היי אהובה,
      במקרה הזה אני לא חושבת. החלב הממותק הוא זה שמעניק את המרקם והוא חלבי. בנוסף, שוקולד לבן פרווה הרבה פחות טעים.

    1. כן, זה יוצא מתוק לכן כדאי לחתוך לריבועים קטנים.
      אם רוצים להפחית קצת את המתיקות אפשר להמיר את עוגיות האוראו בפיסטוקים קלויים או אגוזי פקאן או לוז קלויים.

    1. יש כל מיני סוגים. מצרפת תמונה של כמה סוגים שלקחתי מגוגל.

    1. חלב רגיל לא מתאים כאן. החלב המרוכז הוא שעושה את המרקם.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר