מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

עוף עם אננס בתנור

עוף עם אננס בתנורFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On ספטמבר 16, 2019
Last modified:ספטמבר 16, 2019

Summary:

עוף בתנור עם אננס, תפוחי אדמה ופלפל אדום – מנה עיקרית מעולה וחגיגית לערב חג או שבת.

עוף עם אננס בתנור

מצרכים:

10 חתיכות עוף לפי הטעם (שוקיים, ירכיים, כנפיים)

3 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים לקוביות 

פלפל אדום (גמבה) חתוך בינוני

8 פרוסות אננס מקופסת שימורים (280 גרם מסונן, בלי הנוזלים)

תיבול: כף שמן זית, 2 כפות מלאות סילאן, כף רוטב סויה, 3 שיני שום כתושות, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.

-מניחים את חלקי העוף, תפוחי אדמה, גמבה ואננס על נייר האפיה ומתבלים בצורה אחידה.

-מכניסים לתנור שחומם ל- 180 מעלות למשך כשעה וחצי- שעתיים.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

18 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי מירי,
      לגבי האננס לא חושבת שיש בעיה אבל לא מומלץ להקפיא את תפוחי האדמה.

    1. אפשר לשים את העוף בתוך שקית קוקי. בחצי שעה האחרונה כדאי להוציא אותו מהשקית כדי שיקבל צבע.

    1. היי אורי,
      בגלל שהעוף נאפה עם העור הוא לא אמור להתייבש.
      יש לאפות בתוכנית רגילה של חום עליון וחום תחתון. יכול להיות שכבר אחרי שעה וחצי זה יהיה מוכן.

  1. אפשר לדעתך לשלב אננס עם תיבול שונה, שמתאים יותר לבעיות סוכר?

    נגיד תיבול של פפריקה ופלפל שחור עם זנגויל.

    תודה רבה וכתיבה וחתימה טובה!

  2. נראה שילוב מעולה!

    לדעתי עוף או בשר משתלבים נהדר עם פרות, הבעיה עם פרות שבדרך כלל

    הם מאבדים את צורתם וחיותם בבישול.

    נראה לי שאננס שונה.
    תודה!

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר