מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

עוף בחרדל ודבש בתנור

עוף בחרדל ודבש בתנורFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On ינואר 10, 2017
Last modified:יוני 23, 2019

Summary:

חתיכות עוף בתנור בחרדל ודבש עם תפו"א, בטטה וגזר

עוף בחרדל ודבש בתנור

מצרכים (כ-4 מנות):

1 קילו חתיכות עוף ( 6-8 ירכיים, שוקיים, כנפיים וכו')

2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים

2 בטטות בינוניות קלופות חתוכות

2 גזרים בינוניים קלופים חתוכים

מרינדה לעוף: 4 כפות שמן, 2 כפות דבש, כפית גדושה חרדל דיז'ון, 2 שיני שום כתושות, כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערית ומתבלים את חלקי העוף והירקות.

-מניחים על תבנית גדולה ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות במשך שעה וחצי.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

180 תגובות

הוסף תגובה
  1. שנה טובה אפרת!
    קודם כל תודה על אתר מושקע שהמתכונים בו אף פעם לא מאכזבים! אני ממש מכורה 🙂
    רציתי לעשות רק את הירקות (אותם כמויות) בלי העוף במתכון הזה, את ממליצה לשנות את הכמויות של הרוטב?

    1. היי נטלי,
      תכיני את הכמויות האלה:
      3 כפות שמן, 1.5 כפות דבש, 3/4 כפית חרדל דיז'ון, שן שום שמנה כתושה, 3/4 כפית פפריקה מתוקה, שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

  2. שלום אפרת היקרה!
    אני מכינה בעז"ה לראש השנה, אני מנקה תמיד את העוף מראש, אם כך, עדיף לשים נייר כסף באפייה
    ואח"כ להוציא לרבע שעה אחרונה, כדי שלא יתייבש, או אין צורך?
    תודה על האתר המדהים שלך!!
    ושנה טובה!!!!!

    1. כן אפשר לכסות בשעה הראשונה ואח"כ להסיר את הכיסוי ולאפות כחצי שעה נוספת.
      שנה טובה 💝

  3. הי, כל מתכון שלך הופך אצלנו לקבוע!
    אני אוהבת להכין עוף בשקית קוקי. נוהגת לאפות על 180 ואז לתת לזה עוד שעתיים שלוש בתנור על מאה. יתאים כאן לעשות כך?
    מתכוונת לעשות מחר רק את העוף בלי הירקות, 14 שוקיים. איך להכפיל את התיבול? תודה!

    1. כן אפשר.
      תכיני את הכמויות האלה: 3 כפות דבש, כפית וחצי חרדל דיז'ון, 3 שיני שום כתושות, כפית וחצי פפריקה מתוקה, כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור

  4. היי אפרת היקרה!!! תודה על המתכונים הנפלאים. האתר שלך הוא דף הבית שלי(:
    רציתי לשאול אם כדאי לחמם את התנור מראש או לא חייב? ואם כבר חיממתי מראש זה נורא? שלא יישרף…

  5. הי,
    הכנתי לשבת, היה מעולה!!!!!!
    יש לי שאלה, הירקות לא מספיק התרככו, מה אפשר לעשות כדי שלא יקרה בפעם הבאה?
    פחדתי לאפות עוד כי העוף כבר היה ממש שחום

    תודה רבה

    1. היי רחלי,
      שמחה שיצא טעים 🙂
      פעם הבאה אפשר לאפות את הירקות כחצי שעה לפני שמוסיפים את העוף או לחתוך את הירקות לחתיכות קטנות יותר.

  6. זה יצא פשוט מושלם
    כשאני נכנסת למטבח
    ואני לא יודעת מה לעשות
    תמיד אני ימצא משו טעים וקל פה
    המתכונים שלך מאד פופולריים אצלינו

  7. היי אפרת:)

    ניתן לשים ברוקולי קפוא במקום הירקות?
    במידה וכן, איזה כמות לשים? וזמן ההכנה משתנה?

    1. היי שרון,
      ברוקולי קפוא יותר מתאים לפשטידות ופחות טעים באפיה כמו שהוא.
      אם בכל זאת את מחליטה לשים אז כדאי להוסיף את הברוקולי כחצי שעה לפני סיום האפיה כדי שלא יישרף.

  8. היי אפרת, תודה על המתכונים הנפלאים שלך,אני רוצה להכין את המתכון עם שוקיים ל20 איש,האם מספיק להכפיל את הרוטב בפעמייים?

    1. היי אסתי,
      אם את מכינה 20 שוקיים בלי הירקות אז מספיק להכפיל ב-2.
      אם זה 20 שוקיים כולל הירקות (בכמות שבמתכון) אז כדאי להכפיל ב-3.

  9. שלום אפרת ותודה על האתר המיוחד
    רציתי לשאול לגבי המתכון הזה
    אני צריכה להכין כמות גדולה לארוע (כ70 מנות)
    האם כדאי לכסות בזמן האפיה כדי שיתרכך יותר- בגלל הכמות כמובן
    יש לך עוד טיפ להכנת כמות גדולה?
    תודה, חני

    1. היי חני,
      אפשר לכסות את התבנית בנייר כסף וכחצי שעה לקראת הסוף להסיר את הכיסוי כדי שהעוף יקבל צבע. בכל מקרה זה לא מה שיזרז את משך האפיה. אולי אפילו זמן האפיה יתארך קצת לכן אם זאת המטרה אז כדאי לאפות לפי המתכון, בלי כיסוי.
      בגלל שאת מכינה כמות גדולה אני ממליצה את חלקי העוף לאפות בתבנית נפרדת ואת הירקות בתבנית נפרדת.

  10. אילו ירקות נוספים ניתן להוסיף חוץ מגזר וקישוא. תפוחי אדמה ובטטות הם פחמימות. אני מחפשת ירקות. הרבה תודה

  11. הי אפרת.
    האתר שלך מקסים!
    שייך להוסיף מעט מיץ תפוזים סחוט?
    בילדותי אמא שלי הייתה מכינה עוף בחרדל ומיץ תפוזים והמתכון הזה נראה דומה.או שייצא חמוץ מדי?
    תודה
    נילי (אמא של אפרתוש)

    1. היי נילי,
      קודם כל תודה 🙂
      לדעתי אפשרי. מבחינת טעמים זה יכול להשתלב.

    1. היי ניצן,
      יש לטגן בצל גדול חתוך גס עם 3 כפות שמן עד להזהבה קלה. להוסיף את חתיכות העוף ולטגן כדקה מכל צד. להוסיף את הירקות ולתבל לפי מה שרשום (שמן אין צורך לשים). להוסיף כוס מים, לערבב ולהביא לרתיחה. להנמיך לאש בינונית-נמוכה ולבשל עם מכסה במשך שעה ורב-שעה וחצי. לערבב בעדינות מידי פעם.

  12. היי אפרת מה שלומך?
    אפשר לוותר על החרדל? ומכיוון שאין חרדל מה ניתן להוסיף כדי שלא יורגש המתיקות של הדבש והאם אפשר להוסיף קישוא?
    תודה רבה.

    1. היי 🙂
      אפשר להוסיף קישוא.
      נראה לי שאת יכולה להוסיף כף סויה אבל אם אין לך חרדל הייתי ממליצה לבחור תיבול אחר כי מה שמיוחד במתכון הזה.
      תרשמי עוף בתנור בשורת החיפוש. יש כל מיני אפשרויות.

  13. הי, תודה על כל המכונים המדהימים באתר! שאלה בסיסית- האם עדיף להשאיר את העור כשמכינים עוף בתנור?

  14. אפרת היקרה!
    הכנתי לפי ההמלצות שכתבת לי ל35 סועדים. היה נהדר, כולם פשוט לא הפסיקו להתלהב. ולקח לי כל כך מעט זמן שזה מדהים!!
    הכנתי עוד מתכונים מהאתר שלך, למשל, סלט עגבניות שרי עם בצל בתנור. מלא מחמאות, מעט עבודה והרבה בריאות!! כל הכבוד לך, את אלופה.
    האם יש לך מתכון חגיגי לבשר לשבועות בצהריים?
    תודה
    אורית

  15. ערב טוב!
    אפשר לעשות עם קישוא במקום תפו"א?
    ואם יש לי רק 7 שוקיים, צריך אותה כמות של המרינדה?

  16. שלום אפרת יקרה ותודה על האתר היעיל והמושקע!!
    אני רוצה להכין עוף ל30-35 סועדים לערב שבת.
    האם העוף הזה מתאים להכנה מיום חמישי?
    ומה את ממליצה לי לעשות (מבחינת כמויות וצורת אפיה) כדי שיצליח בכמות כזו?
    תודה

    1. היי אורית,
      אפשר להכין את העוף כבר מיום חמישי.
      מבחינת הכמויות, העוף זו המנה העיקרית היחידה המוגשת או שיש מנת עוף/בשר נוספת? כי לפי זה יהיה קל יותר להערך מבחינת כמויות.
      יום מקסים 🙂

    2. הי אפרת
      לפני העוף יש : סלטים עם לחמניות כוסמין ביתיות, דגים מרוקאים, מרק עוף.

    3. אז אם יש גם דגים ומרק עוף (שאני מניחה שיש בתוכו עוף) לדעתי את יכולה להכין כ-30 חתיכות עוף. זה אומר שמבחינת כמויות התיבול כדאי להכפיל את הכמויות ב-4. את יכולה לחלק ל-2 תבניות ענקיות ולאפות אחת מתחת לשניה במשך כשעה וחצי-שעתיים. לאחר כ-45 דקות יש להפוך את התבניות בצורה כזו שהתבנית העליונה תהיה תחתונה ולהפך.
      מבחינת ירקות אין צורך להכפיל ב-4 (גם לא יהיה לזה מקום בתבניות), מספיק להכפיל מקסימום ב-2.
      בהצלחה 🙂

  17. הי אפרת,
    הכנתי עם 6 חתיכות עוף ויצא ממש ממש טעים!
    מה הכמויות לרוטב אם אני עושה 10-12 חתיכות? פי 2 או פי 1.5 ?
    תודה

    1. היי קלרה,
      אם את מכפילה גם את כמות הירקות אז כדאי להכין כמות כפולה של רוטב אבל אם כמות הירקות נשארת כמו שהיא רק שאת שמה יותר חתיכות עוף אז אלה כמויות הרוטב המומלצות: 6 כפות שמן, 3 כפות דבש, כפית וחצי חרדל דיז'ון, 3 שיני שום כתושות, כפית וחצי פפריקה מתוקה, 3/4 כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור.
      יום מקסים 🙂

    1. היי ענבר,
      אפשר אבל קחי בחשבון שחזה עוף נוטה להתייבש קצת באפיה כי זה חלק יבש.
      אפשר לתבל לפי המתכון הזה אבל להכין לפי אופן ההכנה במתכון הזה- חזה עוף בתנור.

    2. תודה רבה!
      את המתכון של החזה עוף עם בטטה בתנור כבר הכנתי אז הפעם רציתי לגוון..
      זה אומר שאני צריכה קודם לרכך את הירקות בתנור או במיקרוגל, ואז לשים בתנור עם החזה עוף שהשרתי בתיבול?

    3. נכון. הכוונה שאם את רוצה להכין חזה עוף לפי המתכון הזה אז כדאי לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, לרכך במיקרוגל או בתנור באפיה מוקדמת ואז להוסיף את חזה העוף שהשרת בתיבול לפי זמני האפיה המצוינים במתכון של חזה עוף בתנור.

  18. היי אפרת, בזמן צליית העוף הצטברו די הרבה נוזלים בתבנית כך שהעוף והירקות לא השחימו כיוון שהתבשלו ולא ניצלו. כיצד ניתן למנוע את התופעה והאם יש דרך לתקן את המצב כעת?

    1. היי שרון,
      לעיתים העוף מפריש נוזלים במהלך האפיה והמרינדה מדללת, מה שגורם לטעם להיות פחות חזק. להבא אם לא רוצים נוזלים אפשר להוציא חלק מהנוזלים גם באמצע האפיה (להשאיר ממש מעט בתחתית) ואז העוף והירקות יצלו ויקבלו צבע יפה.
      אפשר להכפיל מראש את כמות המרינדה (גם אם לא מכפילים את כמויות העוף והירקות), לתבל במחצית המרידנה בהתחלה ובמחצית השניה לתבל באמצע האפיה, לאחר שהוצאת חלק מהנוזלים.

  19. היי אפרת, אתר נפלא. אין מנה שלא מחוסלת ברגע 🙂
    הכנתי את המתכון, אך ניסיתי להכפיל כמויות פי 2. את המרינדה הכפלתי פי 2.5 אך יצא דל בטעם. איך להכפיל את כמות המרינדה כך שתספיק לפי 2 עוף וירקות?
    ושאלה נוספת- במהלך הצלייה בתנור הצטברו בתבנית המון נוזלים כך שהעוף והירקות יותר התבשלו מניצלו. שמתי קצת על טורבו אך גם אז רק העוף קיבל צבע (לאחר לא מעט זמן) והירקות לא הושחמו. הדבר בולט בעיקר בתפוחי האדמה. מה ניתן לעשות כדי למנוע את התופעה והאם יש דרך לתקן כעת?

    1. היי קלרה,
      אין צורך להשרות מראש את העוף עם הרוטב.
      אין צורך לכסות עם נייר כסף אלא אם כן את יודעת שהתנור שלך מייבש את העוף ואז יהיה כדאי לכסות את התבנית במשך כשעה ורבע. אח"כ להסיר את הנייר ולצלות 15-20 דקות נוספת לקבלת צבע זהוב יפה.
      יום נפלא 🙂

  20. היי אני מתכננת להכין את העוף לשבת בע"ה
    רציתי לדעת אם זה יוצא עם הרבה רוטב ?
    ואם לא מה צריך להוסיף כדי שיהיה ?
    תודה (:

    1. היי ניצן,
      לא יוצא הרבה רוטב. אפשר פשוט להוסיף כ- 2 כוסות מים לתבנית.

    2. זה ידלל את הטעם. מה שאפשר לעשות זה להכין כמות נוספת של הרוטב ולקראת סוף האפיה לשפוך את הרוטב על העוף ולהשאיר ל-10 דקות נוספות.
      אפשר להמיר בסילאן טבעי.

    1. היי תמי,
      חרדל דיז'ון זה סוג של חרדל עם גרגירים, להבדיל מהחרדל הרגיל הצהוב.

    1. היי רוני,
      לא אמורה להיות בעיה להכין בשקית קוקי.
      יש להניח בתבנית ולחורר את השקית בחלק העליון. להכניס לתנור שחומם על 180 מעלות במשך כשעה. לאחר מכן, להסיר את השקית ולאפות 15-30 דקות נוספות.
      שבת שלום 🙂

  21. בס"ד
    שלום אפרת,
    התכוונתי להכין עם שום ודבש אבל..
    יש לי כרגע רק טריאקי וסילאן
    האם אפשר לשלב בניהם? באיזה כמויות?
    תודה! 🙂

    1. היי,
      עדיף לשים אחד מהשניים. את יכולה לשים 4 כפות שמן, 2 כפות סילאן או טריאקי, 2 שיני שום כתושות, כפית פפריקה, חצי כפית מלח ומעט פלפל שחור.

  22. גם אני מכינה עכשיו שוב בפעם המי יודע כמה..
    באמת קצרתי מל-א מחמאות,
    והמתכון הזה מתגלגל אצל הרבה משפחות מאז שהכנתי
    תודה

  23. תודה נסיכה..
    פשוט מעדן!!!
    אין על המתכונים המשגעים שלך,
    ואין על החיוך והאהבה שרואים וחשים מעבר לשורות!
    האתר המנצח!! לאלו שמבשלים פעם ראשונה בחיים ולעקרות הבית בפעם המיליון!!!

  24. כרגיל, מתכון פשוט, טעים ומנצח! מכינה כבר פעם שניה השבוע כי הכל התחסל והפעם הוספתי עוד חלקי עוף (וכמות וחצי של התיבול) . מוסיפה גם בצל חתוך לרבעים וזוקיני. את נהדרת..

  25. שבוע טוב אפרת,
    בעלי אמר לי-אני אעשה את העוף לשבת, רק אם את נותנת לי מתכון שבטוח יצליח.
    פתחתי לו את האתר וזה מה שנבחר.
    יצא טעיםםםםם!
    סיכוי רציני שהוא ינסה שוב…
    (הוא הלך על ההצעה שלך לטריאקי במקום חרדל)

  26. בוקר טוב,
    אם אני מכינה את המתכון עם שוקיים ללא עור אז זמני האפיה משתנים? האם צריך לכסות את התבנית כדי העוף לא יתייבש? תודה רבה!

    1. היי שני,
      זמני האפיה אינם משתנים אבל מומלץ לכסות את התבנית בנייר כסף במשך כשעה ורבע. אח"כ להסיר את הנייר ולצלות 15-20 דקות נוספת לקבלת צבע זהוב יפה.
      יום מקסים 🙂

  27. אתר נפלא, לא מעט מארוחות הצהריים שלנו למדתי לעשות כאן 🙂
    אם אני מכסה את התבנית בנייר כסף לחמם על 180 מעלות שעתיים וחצי + חצי שעה באותו חום לא מכוסה?
    או בחום נמוך יותר?

    1. היי רחלי,
      קודם כל כיף לשמוע.
      ונכון, כמו שרשמת (גם כשזה לא מכוסה ב180 מעלות).
      יום מקסים 🙂

  28. אני משתמשת בפילה עוף ומכינה ביום שישי את התבשיל. בשבת מניחה על פלטת שבת לחימום. מבקשת זמנים לבישול בסיר או לאפיה בטוסטר אובן.

    1. היי מרים,
      את יכולה לאפות בטוסטר אובן ב190 מעלות ולכסות את התבנית עם נייר כסף. הזמנים משתנים בין טוסטר אחד לאחר. בגדול לאחר כשעה וחצי-שעתיים, יש להסיר את נייר הכסף ולהשאיר 10-15 דקות נוספות כדי שהעוף יקבל צבע.
      שבת שלום 🙂

  29. אפרת יקרה!
    אם על כל מתכון שהכנתי ויצא טעים ומוצלח +מחמאות (:הכי חשוב…:) הייתי משאירה תגובה זה היה הופך למטרד…
    אבל בכל זאת אני חייבת לכתוב משהו… האתר שלך פשוט נפלא!!!! המתכונים פרקטיים ומתאימים למטבח הביתי. ומה שמגניב זה שהרבה פעמים דברים פשוטים נראים מושקעים ושווים בהרבה..אני גם שמה לב שכל הזמן האתר משתכלל ואת מכניסה שינויים מבורכים לנוחות ויעילות מקסימלית. אני תמיד מוצאת את עצמי, גם אחרי שיטוט באתרים פופולריים חוזרת לאתר הנהדר שלך, ולרוב מעדיפה אותו. ועוד נקודה את מיטיבה להסביר ולתת התייחסות לכל כך הרבה דברים שמתגלעים תוך כדי בישול ואפיה.
    ונקודה אחרונה ועיקרית בהחלט היא היחס המקסים שלך. אפשר לחוש את הלבביות,הנדיבות והחיוך מהתגובות שלך. באמת! את מקסימה!
    את המתכון הזה הכנתי לשבת שעברה שהיו לי אורחים ופשוט לקקו את האצבעות. אפילו אני ,שלא אוכלת בשרי התגריתי והתחשק לי לטעום…אלף תודות לך!! ואחרי פסח שמח.

    1. ממש ממש ככה!!!
      מזדהה מאה אחוז
      חוץ מזה שאני לא צמחונית (-:
      כל הכבוד אפרת
      את נפלאה

  30. היי אני רוצה להכין את העוף לשבת .
    אני אוהבת שהעוף יוצא ממש ממש רך , האם לבשבל אותו לפני קצת או פשוט להשאיר אותו יותר זמן בתנור ? והאם לכסות ?

    1. היי ורד,
      לעוף רך כדאי לכסות בנייר כסף ולהשאיר כשעתיים וחצי בתנור, אם הוא מכוסה אפשר אפילו 3 שעות. ב20-30 דקות האחרונות להסיר את הנייר ולתת לו להשחים קצת.

    1. היי דיקלה,
      אפשר להכין בסיר. יש לטגן בצל גדול חתוך גס עם 3 כפות שמן עד להזהבה קלה. להוסיף את חתיכות העוף ולטגן כדקה מכל צד. להוסיף את הירקות ולתבל לפי מה שרשום (שמן אין צורך לשים). להוסיף כוס מים, לערבב ולהביא לרתיחה. להנמיך לאש בינונית-נמוכה ולבשל עם מכסה במשך שעה ורב-שעה וחצי. לערבב בעדינות מידי פעם.

  31. תודה ענקית על המתכון המעולה שנהיה קבוע אצלי בבית. ושאלה, אם אין לי גזר ובטטות, אפשר עם קישואים ותפו"א במקום?

    1. אפשר לעטוף את התבנית בנייר כסף ולקראת סוף האפיה להוציא את הנייר להמשיך לאפות עד להזהבה.

  32. הי קודם כל אתר מעולה. לא מפסיקה להמליץ לחברות.
    האם ניתן להכין את הכל כשעתיים לפני עם המרינדה, לשמור במקרר ורק אז להכניס לתנור?
    תודה

    1. בסביבות שעה אפיה. מומלץ לחתוך לקוביות (במיוחד את תפוחי האדמה) כדי לקצר את משך האפיה.

    1. כן, תבנית כזאת מתאימה. מספיק לשים נייר אפיה. אין צורך לשמן אותו.

  33. עשיתי את העוף ויצא מצוין, גם החמין הבשרי יצא מעולה, תודה על מתכונים קלילים ומעולים.
    האם יש אפשרות להכין את מתכון העוף עם פרגיות? תודה!

    1. היי שירה,
      שמחה שיצא טעים 🙂
      אפשר להכין את המתכון עם פרגיות רק שזמן האפיה של הפרגיות מתקצר ל 10-15 דקות מכל צד (סה"כ 20-30 דקות אפיה). זאת אומרת שאם את מכינה עם הירקות אז כדאי לאפות את הירקות קודם עד שהם מתרככים ואז להוסיף את הפרגיות להמשך אפיה.

  34. היי,
    עבדתי לפי ההוראות והשוקיים נשרפר אחרי 50 דקות בתנור.
    קשור לדבש?
    שמתי את התנור על 180 מעלות וטורבו.

    תודה

    1. היי ישראל,
      אפיה על טורבו היא חזקה ומייבשת את העוף. בדר"כ כדאי לאפות בתוכנית אפיה רגילה (קו עליון וקו תחתון).
      אני מניחה שגם זה וגם השילוב עם הדבש גרם לעוף להשחים מהר ואף להשרף.

  35. היי, איך אני עושה את זה בטוסטר אובן? על כמה מעלות? נייר כסף? גם לגבי המתכון הזה ולשאר המתכונים באתר?
    תודה רבה!

    1. היי רותם,
      זה תלוי בטוסטר אובן שיש לך.
      אם לא ידוע לך, אני ממליצה לאפות לפי המעלות הרשומות במתכון ולכסות בנייר כסף. להסיר את נייר הכסף 15-20 דקות לפני הסוף, עד שהעוף יקבל צבע יפה.

    1. ממליצה להשאיר את כמויות המרינדה כמו שהן (זה תמיד טוב שיש יותר רוטב).
      אפשר סילאן במקום דבש (למרות שדבש וחרדל יותר הולך לדעתי).
      זמן האפיה אינו משתנה.

  36. שלום
    תודה על המתכון אבל אין לי חרדל דיז'ון אפשר חרדל רגיל?
    איפה קונים את זה? כמה זה עולה?
    תודה

    1. אפשר לשים חרדל רגיל.
      חרדל דיז'ון ניתן למצוא בכל סופר. מחיר בסביבות 10-15 ש"ח.

  37. בוקר טוב
    מה אפשר לשים במקום חרדל אנחנו לא אוהבים וא משתמשים בחרדל

    מכונים מעולים אני ממש נהנת!!!!!!!!!

    1. היי רות,
      אפשר לשים במקום החרדל כף רוטב סויה או פשוט לתבל את העוף ב 4 כפות שמן, 2 כפות סילאן, 2 שיני שום, כפית פפריקה, חצי כפית מלח ופלפל שחור.
      יום נפלא 🙂

    1. היי אורה,
      אני אופה יחד עם העור. אין צורך להפוך את העוף.
      בהצלחה ושבת שלום 🙂

  38. עשיתי את המתכון הערב וידע אדיר! כל המשפחה עפה על המנה ואפילו הבנות לקחו תוספת!
    תודה לך על עוד מתכון פשוט ומנצח ♥

  39. תודה רבה על המתכונים המצויינים.
    בד"כ אנחנו עושים עוף בתנור על 160 מעלות כשעתיים וחצי על מנת שייצא עוף רך ונימוח.
    האם אפשר להכין את המתכון הנ"ל על 160, שעתיים וחצי במקום 180 שעה וחצי? זה לא יהרוס את מרקם הירקות?

    1. היי חגית,
      אם את רוצה להכין עם הירקות אז עדיף לעשות הפרדה ואת הירקות לאפות בתנור כשעה, עד לריכוך (ממליצה לחתוך לקוביות קטנות כדי לקצר את זמן האפיה). את חזה העוף לטגן במחבת 2-3 דקות מכל צד (תלוי בעובי שלו).

  40. הי אפרת,
    אני מאד מאד נהנית מהאתר שלך, כל מה שניסיתי יצא מעולה!
    האם אפשר להמיר בחרדל רגיל?
    ואיך לאפות? פתוח או מכוסה?

    1. היי יהודית,
      אני מניחה שאפשר להשתמש גם בחרדל רגיל.
      לאפות ללא כיסוי.
      יום נפלא 🙂

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר