מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

עוף בחרדל ודבש בתנור

FavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On ינואר 10, 2017
Last modified:ינואר 10, 2017

Summary:

חתיכות עוף בתנור בחרדל ודבש עם תפו"א, בטטה וגזר

עוף בחרדל ודבש בתנור

מצרכים (כ-4 מנות):

1 קילו חתיכות עוף ( 6-8 ירכיים, שוקיים, כנפיים וכו')

2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים

2 בטטות בינוניות קלופות חתוכות

2 גזרים בינוניים קלופים חתוכים

מרינדה לעוף: 4 כפות שמן, 2 כפות דבש, כפית גדושה חרדל דיז'ון, 2 שיני שום כתושות, כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערית ומתבלים את חלקי העוף והירקות.

-מניחים על תבנית גדולה ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות במשך שעה וחצי.







אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה :-)

אהבתם? שתפו

16 תגובות

הוסף תגובה
  1. בוקר טוב
    מה אפשר לשים במקום חרדל אנחנו לא אוהבים וא משתמשים בחרדל

    מכונים מעולים אני ממש נהנת!!!!!!!!!

    1. היי רות,
      אפשר לשים במקום החרדל כף רוטב סויה או פשוט לתבל את העוף ב 4 כפות שמן, 2 כפות סילאן, 2 שיני שום, כפית פפריקה, חצי כפית מלח ופלפל שחור.
      יום נפלא :-)

  2. עשיתי את המתכון הערב וידע אדיר! כל המשפחה עפה על המנה ואפילו הבנות לקחו תוספת!
    תודה לך על עוד מתכון פשוט ומנצח ♥

  3. תודה רבה על המתכונים המצויינים.
    בד"כ אנחנו עושים עוף בתנור על 160 מעלות כשעתיים וחצי על מנת שייצא עוף רך ונימוח.
    האם אפשר להכין את המתכון הנ"ל על 160, שעתיים וחצי במקום 180 שעה וחצי? זה לא יהרוס את מרקם הירקות?

    1. היי חגית,
      אם את רוצה להכין עם הירקות אז עדיף לעשות הפרדה ואת הירקות לאפות בתנור כשעה, עד לריכוך (ממליצה לחתוך לקוביות קטנות כדי לקצר את זמן האפיה). את חזה העוף לטגן במחבת 2-3 דקות מכל צד (תלוי בעובי שלו).

  4. הי אפרת,
    אני מאד מאד נהנית מהאתר שלך, כל מה שניסיתי יצא מעולה!
    האם אפשר להמיר בחרדל רגיל?
    ואיך לאפות? פתוח או מכוסה?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme
Translate »