מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

עוגת שוקולית

FavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Reviewed by:
Rating:
5
On יוני 16, 2013
Last modified:פברואר 10, 2014

Summary:

 פרווה (תבנית בינונית/ 2 תבניות אנגליש קייק)      

עוגת שוקולית

מצרכים:

כוס קמח תופח

כוס קוקוס

כוס שוקולית

כוס שמן

4 ביצים

כוס סוכר

3/4 כוס מיץ תפוזים

אופן הכנה:

-מערבבים את כל המצרכים (קודם ביצים, אח"כ שמן וסוכר ובסוף את השאר).

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות 35-40 דקות.

 

לחצו להכנת ציפוי שוקולד לעוגה.

 

עוגת שוקולית, עוגת שוקולית פרווה, עוגת שוקולד עם שוקולית, עוגת שוקולד שוקולית, עוגת שוקולית בחושה



37 Comments

הוסף תגובה
    1. הי נועם, אפשר לוותר בכלל על הקוקוס (לא חייבים להמיר במשהו). העוגה פשוט תצא מעט יותר נמוכה.
      בלי קשר, להעשרת טעם העוגה אפשר להוסיף 1/2 כוס שוקולד צ'יפס.

    1. הי קרן,
      הביצים תורמות לאווריריות ורכות העוגה. אם את רוצה להפחית בביצים אני מציעה שתורידי רק ביצה אחת (הכוונה שתשתמשי ב-3 ביצים) ותוסיפי עוד 2 כפות מלאות מיץ תפוזים בנוסף למה שרשום.

  1. היי..
    אני יכולה להשים פחות מכוס קוקוס?
    ואם אני רוצה להעשיר את העוגה בשוקולד צ'יפס כפי שרשמת אני שמה בתוך התערובת?

    1. היי סיגלית,
      כן, אפשר לשים פחות מכוס קוקוס ולגבי השוקולד צ'יפס- אני ממליצה לשים בסוף, רק לאחר שאת יוצקת את התערובת לתבנית, לפזר מעל שוקולד צ'יפס ולערבב ערבוב אחד קל כדי שהשוקולד צ'יפס לא ישקע לתחתית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013 Frontier Theme