מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

עוגת שוקולית

FavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יוני 16, 2013
Last modified:אוגוסט 18, 2015

Summary:

 פרווה (תבנית בינונית/ 2 תבניות אנגליש קייק)      

מתכון לעוגת שוקולית

מצרכים:

כוס קמח תופח

כוס קוקוס

כוס שוקולית

כוס שמן

4 ביצים

כוס סוכר

3/4 כוס מיץ תפוזים

אופן הכנה:

-מערבבים את כל המצרכים (קודם ביצים, אח"כ סוכר ושמן, מיץ תפוזים ובסוף את השאר).

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות 35-40 דקות.

 

לחצו להכנת ציפוי שוקולד לעוגה.

 

עוגת שוקולית, עוגת שוקולית פרווה, עוגת שוקולד עם שוקולית, עוגת שוקולד שוקולית, עוגת שוקולית בחושה



אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה :-)

אהבתם? שתפו

56 תגובות

הוסף תגובה
    1. תודה בתיה :-)
      כן בטח, אפשר להכין כמאפינס. זמן האפיה אמור להתקצר ל20-25 דקות. הכמות מספיקה לכ20 מאפינס.

    1. היי אנה,
      לתבנית ענקית אלה הכמויות:
      2 כוסות קמח תופח
      כוס וחצי קוקוס
      2 כוסות שוקולית
      כוס וחצי שמן
      6 ביצים
      כוס וחצי סוכר
      כוס וחצי מיץ תפוזים
      *אני מניחה שזמן האפיה יתארך ל 45-55 דקות אבל מומלץ לבדוק עם קיסם כבר אחרי 40 דקות.
      יום נפלא!

  1. היי..הכנתי וזה פשוט יצא נפלא!!!!
    כולם התלהבו והחמיאו.
    אני דלוקה על האתר הזה,אף פעם לא הייתי בקטע של המטבח ובטח לא של האפיה, מאז שהכרתיו אני כל היום מוציאה מתכונים ןמכינה, קל, פשוט והטעם-מדהים!!!
    הכל יוצא מעולה..
    תודה תודה תודה
    ! ! !

  2. היי ליאור,
    מדובר בתבנית בגודל 22X31 (בגודל של שתי תבניות אינגליש קייק מחוברות).
    אם רוצים להכין בתבנית בינונית הגדולה יותר בגודל 32X25 אז יש להכין לפי הכמויות הבאות: כוס וחצי קמח תופח, כוס ורבע קוקוס, כוס וחצי שוקולית, כוס ורבע שמן, 5 ביצים, כוס ורבע סוכר, כוס ורבע מיץ תפוזים.
    יום נפלא :-)

  3. היי,
    צהריים טובים
    אני צריכה מתכון כזה אבל לתבנית חד פעמית מרובעת בינונית/גדולה
    תודה והמשך יום נפלא..

    1. עכשיו ראיתי שרשום למעלה שזה מתאים לתבנית בנונית.. אפשר לדעת מס' תבנית ? לאיזה גודל בדיוק מדובר פה …

    1. היי בר,
      כן אפשר להשתמש בקמח רגיל אבל צריך להוסיף לו כפית מלאה אבקת אפיה.
      אפשר לוותר על הקוקוס ולשים מיץ חלב.

    1. אפשר לערבב במיקסר או ידנית בעזרת כף. זה לא משנה.
      הסדר: ביצים, סוכר, שמן, מיץ תפוזים, קמח תופח, שוקולית וקוקוס.

  4. עוגה מעולה עכשיו בדיוק מכינה נראת רכה ואוורירית השתמשתי בקמח רגיל פלוס אבקת אפיה מקווה שיצליח נראת בינתים מוצלחת מאד תודה

  5. היי..
    אני יכולה להשים פחות מכוס קוקוס?
    ואם אני רוצה להעשיר את העוגה בשוקולד צ'יפס כפי שרשמת אני שמה בתוך התערובת?

    1. היי סיגלית,
      כן, אפשר לשים פחות מכוס קוקוס ולגבי השוקולד צ'יפס- אני ממליצה לשים בסוף, רק לאחר שאת יוצקת את התערובת לתבנית, לפזר מעל שוקולד צ'יפס ולערבב ערבוב אחד קל כדי שהשוקולד צ'יפס לא ישקע לתחתית.

    1. הי קרן,
      הביצים תורמות לאווריריות ורכות העוגה. אם את רוצה להפחית בביצים אני מציעה שתורידי רק ביצה אחת (הכוונה שתשתמשי ב-3 ביצים) ותוסיפי עוד 2 כפות מלאות מיץ תפוזים בנוסף למה שרשום.

    1. הי נועם, אפשר לוותר בכלל על הקוקוס (לא חייבים להמיר במשהו). העוגה פשוט תצא מעט יותר נמוכה.
      בלי קשר, להעשרת טעם העוגה אפשר להוסיף 1/2 כוס שוקולד צ'יפס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme
Translate »