מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

עוגת קרם קפואה

עוגת קרם קפואהFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יולי 6, 2017
Last modified:ינואר 24, 2018

Summary:

עוגת קרם עם תחתית שוקולד פריכה, קרם וניל עם נגיעות שוקולד וציפוי שוקולד. עוגה קלה להכנה וקוצרת מחמאות שניתן להכין חלבית או פרווה, גם בגרסה ללא גלוטן וגם בפסח. העוגה נשמרת בהקפאה וניתן להכין את העוגה מראש.

עוגת קרם קפואה

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

תחתית שוקולד:

150 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר (לרגישים לגלוטן ניתן להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן ובפסח אפשר להשתמש בעוגיות יין)

רבע מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית (כ60 מ"ל)

50 ג' שוקולד מריר

קרם וניל עם נגיעות שוקולד:

3/4 מיכל שמנת מתוקה/קצפת צמחית (כ190 מ"ל)

2 כפות גדושות (30 ג') אבקת אינסטנט פודינג וניל

רבע כוס (60 מ"ל) חלב (לפרווה ניתן להשתמש בחלב סויה או חלב קוקוס)

40 ג' שוקולד מריר מגורד בפומפיה גסה

ציפוי שוקולד:

50 ג' שוקולד מריר

2 כפות (20 מ"ל) מים

כף (8 ג') שמן

אופן הכנה:

תחתית שוקולד:

ממיסים את קוביות השוקולד והשמנת במיקרוגל במשך כמה שניות ומערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים את פירורי הביסקוויטים ומערבבים עד לקבלת תערובת שוקולית אחידה (אם התערובת יוצאת קשה או יבשה יש להוסיף כמה כפות חלב או מים בהדרגה ולפי הצורך). משטחים את התערובת בתחתית תבנית אינגליש קייק באופן אחיד. מעבירים למקפיא עד להכנת הקרם.

קרם וניל:

מקציפים את השמנת במשך כחצי דקה. מוסיפים חלב ואינסטנט פודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את השוקולד המגורד ומערבבים בעדינות עם כף. יוצקים את הקרם מעל תחתית השוקולד ומעבירים למקפיא להתייצבות לפחות לשעה לפני ששמים את הציפוי.

ציפוי שוקולד:

ממיסים את קוביות השוקולד עם המים והשמן במיקרוגל במשך כמה שניות ומערבבים לתערובת חלקה. יוצקים מעל שכבת הקרם ומחזירים למקפיא.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

226 תגובות

הוסף תגובה
  1. יצא ממש טוב ! תודה ! הכנתי כבר פעמיים בפרווה. כולם אהבו !
    בפעם השנייה שמתי קצת יותר שוקולד למעלה כי השכבה הדקה הייתה שברירית מידי, וקצת פחות מתערובת הביסקויטים
    כי השכבה הייתה קצת עבה יחסית.

  2. תודה רבה רבה על המתכון הוא ממש אחד הטעימים והקלים אני מתה על הסוג עוגות הקלילות האלה תודה רבה

    1. ל2 תבניות אינגליש קייק יש להכפיל את כל הכמויות ב-2.

  3. הי אפרת, בכמה עוגיות יין להשתמש עבור תבנית אנגלישקייק? איך את ממליצה לפורר אותן? הן יותר קשות מביסקויטים רגילים. תודה וחג שמח!

    1. היי שרון,
      בגלל שיש עוגיות יין בכמה סוגים וגדלים אני לא יודעת לומר בדיוק כמה עוגיות זה יוצא אבל זה צריך להיות 150 גרם (תסתכלי מה רשום על האריזה ותעשי חישוב).
      אפשר לפורר עם מעבד מזון (אם יש לך כשר לפסח) או לשים בתוך שקית כפולה ולדפוק בעזרת מערוך או כלי אחר קצת כבד.
      חג שמח 💗

    1. כן. אמורים לצאת בסביבות 5-9. ממש תלוי הגודל הכוס.
      חג שמח 🌷

  4. היי אין לי מיקסר וקראתי בתגובות האחרות שאין אפשרות להקצפה ידנית.. תוהה אם לוותר או שיש אפשרות נניח לשים רצפת מוכנה פרווה? (צירפתי תמונה)

    1. היי ענבר,
      קצפת כזו מתאימה לעוגה בחושה שעליה שמים קצפת. לא מתאימה לעוגה הזאת.

    1. אפשר. כדי להקציף קרם קוקוס בצורה מוצלחת יש לשים אותו במקרר כל הלילה ולהקציף רק את החלק הלבן הסמיך. את הנוזל המימי יותר יש לשפוך

  5. היי
    תודה על מתכונים מעולים!!!!
    נהנננת במיוחד טעימים קלים וברורים…..

    האם יש תחליף לריץ לבסיס?

    1. היי טובי 🙂
      לתחתית אפשר לשים כמה כפות ממרח שוקולד ולערבב עם פירורי הביסקוויטים עד לתערובת אחידה (במקום ריץ ושוקולד מריר).
      אפשרות נוספת היא להמיס 50 ג' שוקולד מריר עם 20 ג' חמאה/מרגרינה ו-4 כפות חלב/מים.

  6. החלפנו את הציפוי בציפוי משוקולד שהומס בסיר, יצא יותר חלק וביותר כמות (עשיתי אחד גם לפי ההוראות).
    יצא מצוין! תודה רבה!

  7. נראה מגרה ורוצה להכין היום..
    מה אפשר לשים במקם החלב/ חלב קוקוס? האם מיץ תפוזים זה טוב?
    אודה לתשובתך
    גמר חתימה טובה.

  8. הי אפרת,
    בא לי מאד להכין את העוגה אבל משום מה מתלבטת לגבי הקרם והאם להשאיר כמו במתכון עם שוקולד מריר, כמו בשתי השכבות שמתחת.
    האם לדעתך קרם לוטוס יכול להתאים בעוגה זו, או שצריך להיצמד למתכון ולהמשיך בקו השוקולד המריר?
    תודה,
    לימור

    1. כן, אפשר לגוון עם קרם לוטוס. דווקא יכול לצאת טעים.
      יום מקסים 🌷

    1. אני חושבת שאפשר לשים בסביבות 3/4 כוס פצפוצי אורז. שימי לב שהתערובת צריכה לצאת עסיסית, לא נוזלית מידי ולא יבשה מידי.

    1. היי זיוה,
      העוגה מחזיקה בין שבועיים לחודש במקפיא. חשוב לעטוף אותה היטב.

  9. ערב טוב
    רציתי לדעת במקום שמנת מתוקה ושוקולד מריר בעוגיות מה אפשר לשים?
    אם אני עושה באחדים כמה לפי דעתך יצאו לי? זה המאפינס שבאים בשרוול של כמו כוסות ויש שם חמישים יחידות
    תודה

    1. היי שלי,
      לתחתית את יכולה לשים כמה כפות ממרח שוקולד ולערבב עם פירורי הביסקוויטים עד לתערובת די אחידה.
      לא ממש הבנתי על איזה מאפינס מדובר. מנג'טים מנייר או קשיחים? את הקינוח הזה לדעתי עדיף להכין בכוסות אישיות. זה אמור לצאת בסביבות 5-9. ממש תלוי הגודל הכוס.

  10. אין על העוגה הזאת………
    המשפחה שלי טוענת שלעוגה יש טעם של עוגת אוראו מושלמתתתתת
    עשית לנו את החג!!!

  11. הכנתי את העוגה פעמיים – פעם אחת לליל הסדר עם עוגיות יין ופעם נוספת בשבת האחרונה עם ביסקויטים – פשוט עוגה מעולה!!

    1. היי רבקה,
      התערובת היתה יבשה? אם זה התפורר אז יכול להיות שהיו חסרים נוזלים ביחס לכמות הפירורים.

  12. שבוע טוב!!
    אני רוצה להכין את העוגה הזו כמנות אישיות. אפשר לשים אותן בכוסיות כאלה פלסטיק כמו של הקינוחים?

  13. היי, אפרת, הכנתי עוגת קרם קפואה, יצא נהדר!!! הכנתי גם עוגת פרווה וגם עוגה חלבית! תודה רבה על המתכון!

  14. מבקשת להיכנס בתבנית עגולה 26 מהן הכמויות כפולות?תודה על מה שאת מעניקה ומעבירה לנו..

    1. היי ציפי,
      לתבנית בקוטר 26 מומלץ להכין את הכמויות האלה:
      תחתית שוקולד:
      450 גרם ביסקוויטים
      3/4 מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית
      150 ג' שוקולד מריר
      קרם וניל עם נגיעות שוקולד:
      2+1/4 מיכל שמנת מתוקה/קצפת צמחית
      6 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל
      3/4 כוס חלב (לפרווה ניתן להשתמש בחלב סויה או חלב קוקוס)
      120 ג' שוקולד מריר מגורד בפומפיה גסה
      ציפוי שוקולד:
      150 ג' שוקולד מריר
      6 כפות מים
      3 כפות שמן

  15. היי אפרת. הכנתי את עוגת הקרם הקפואה, יצאה נהדרת 🙂 רק נמוכה מידי. בתמונה העוגה יותר גובה, שכבת הקרם גבוהה יחסית לשכבת הביסקוויטים. מהו רוחב התבנית בה השתמשת למתכון? תודה.

    1. היי אורנה,
      השתמשתי בתבנית אינגליש קייק חד פעמית מקרטון. אורך – 29 ס"מ, רוחב – 9 ס"מ (כאשר המדידה היא מהחלק העליון).

  16. וואי!זהו…העוגה החדשה לשבת 🙂
    כולם נהנים!
    יש לך טיפ אולי שהתחתית לא תהייה קשה מדי עם ההקפאה?
    תודה רבה!
    אחלה מתכונים!!

    1. היי נעמי,
      שמחה שאתם אוהבים את העוגה 🙂
      התחתית מתקשה בגלל ההקפאה אבל אני חושבת שאם תוסיפי יותר שמנת, התחתית תהיה פחות קשה.

    1. היי, שבוע טוב 🙂
      אני ארשום לך את זה ברווחים אבל רושמים את זה בלי רווחים כדי שזה ייצא סמיילי.
      : – )

  17. בוקר טוב
    רציתי לדעת , למה התחתית יצאה לי קשה מאוד..
    לא היה ניתן לחתוך…
    האם זה בגלל שהוספתי 100 גר שוקולד מריר במקום 50? ה 50 גר, לא הספיקו לכל הביסקויטים …שמתי 17 פתי בר קטנים.
    אודה לדעת היכן טעיתי?

    1. היי שיר,
      השוקולד מקשה את התערובת בגלל שהוא מתקשה בקירור. היה עדיף לשים משהו נוזלי כמו שמנת או חלב.

  18. היי,
    המתכון נראה מעולה.
    רציתי לשאול האם אפשר במקום החלב/סיוה מים? כמה זה נורא?
    בהזדמנות זו אודה לך על האדר הנפלא! באופן קבוע אני לוקחת משם מתכונים.
    הכל ברור מוסבר בצורה מעולה.
    תודה רבה רבה!

    1. היי ציפי, שבוע טוב,
      אפשר לשים במקום החלב רבע כוס מים קרים.
      שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂

  19. היי, סיימתי להכין את העוגה היא עכשיו במקפיא.
    לא היה לי פודינג אז וויתרתי עליו, ושכחתי להוסיף שוקולד מריר מגורד.
    כשסיימתי להקציף את השמנת והחלב טעמתי מהקצפת והאמת שהיה נראה לי חסר בה מתיקות כלשהי.. אבל בכל זאת סמכתי על המתכון והחלטתי לא להוסיף סוכר על דעת עצמי. כי אני תמיד מעדיפה כמה שפחות סוכר במיוחד אם לא צוין.
    עכשיו העוגה במקפיא ואני מפחדת שהיא לא תצא טעימה בגלל שאין פודינג ושוקולד בבסיס.
    לקצפת היה טעם ממש חסר.. פשוט שמנת מתוקה וחלב.
    את חושבת שהעוגה תצא לא טעימה ?
    לדעתך הייתי צרכה להוסיף סוכר או טוב שוויתרתי עליו?

    1. היי רוני,
      הפודינג הוא זה שמוסיף מתיקות לקרם, גם השוקולד המגורד. בדר"כ כשמוותרים על פודינג כדאי להוסיף אבקת סוכר במקום במיוחד שבהקפאה רמת המתיקות עוד יותר יורדת. בכל מקרה, לא ידעת ולא נורא. אני ממליצה כשאת חותכת את העוגה ומשכיבה אותה בצלחת תפזרי מעל שכבת הקרם הלבנה אבקת סוכר. היא כבר תימס.
      שבוע מקסים 🙂

  20. הכנתי את העוגה לשבת העוגה יצאה ממש טוב- היא ניטרפה איזה כיף לקבל מתכונים כול כך מוצלחים!!

    1. היי מירל,
      לתבנית עגולה בקוטר 24 יש להכפיל את כל הכמויות ב-2:
      300 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר
      חצי מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית (כ125 מ"ל)
      100 גרם שוקולד מריר
      קרם וניל עם נגיעות שוקולד:
      מיכל וחצי שמנת מתוקה/קצפת צמחית (כ375 מ"ל)
      4 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל
      חצי כוס חלב
      80 גרם שוקולד מריר מגורד בפומפיה גסה
      ציפוי שוקולד:
      100 גרם שוקולד מריר
      4 כפות מים
      2 כפות שמן
      שבת שלום 🙂

    1. לדעתי בסביבות 3/4 כוס. התערובת צריכה לצאת עסיסית, לא נוזלית מידי ולא יבשה מידי.

  21. היי … אפרת עוגה ממש טובה וקלה להכנה אומנם רק הכנתי ועוד לא טעמנו… שאלה לי אלייך: האם העוגה צריכה להיות תמיד במקפיא או שהיא צריכה להיות במקרר אחרי ההקפאה ?

  22. הי אפרת.
    את והאתר שלך, הם הכתובת הראשונה שלי לעוגות נפלאות וביתיות במינימום טירחה!!
    אתמול, חמישי הכנתי בשתי תבניות אינגליש קטנות כסופות ח"פ. כדי להביא לארוחת שישי משפחתית.
    את הציפוי הכנתי משוקולד חלב והוספתי קצת חמאה. גם בלי שוקולד מגורר, יצא נפלא וגדולים כקטנים ליקקו אצבעות.
    תודה רבה.

  23. ערב טוב אפרת! שאלה קצת דחופה! סיימתי כבר את השלב השני (הקרם) והעוגה כרגע במקפיא. נראה ממש מגרה 🙂 עכשיו אני לא בטוחה אם יהיה לי זמן לחכות שעה ואז להכין את ציפוי השוקולד. האם זה בסדר להכין את הציפוי רק מחר, לצפות את העוגה ולהחזיר אותה למקפיא לקראת שבת?? תודה רבה מראש 🙂

    1. היי אפרת, רציתי לעדכן (באיחור!) שהעוגה יצאה ממש ממש טעימה (הגרסה הפרווה ואפילו עם מים קרים במקום חלב!)!! המרקם של הגלידה היה ממש קרמי ועשיר, אפילו בגרסה הפרווה! אז קודם כל תודה רבה על עוד מתכון מנצח!! 🙂 אני מעוניינת להכין גרסאות שונות בעתיד – ז"א עם טעמים שונים של גלידה. למשל, אפשר לשים פירורי ביסקיוויטים במקום שוקולד בתוך הקרם, כך שיצא כמו גלידת וניל עוגיות, הטעם הכי אהוב עלי 🙂 ? שוב תודה 🙂

    2. היי יקירה,
      שמחה שיצא טעים.
      ובטח שאת יכולה להוסיף פירורי ביסקוויטים בתוך הקרם. זה ישתלב מעולה 🙂

  24. למרות שלא ממש יצא 10 דקות .ויצא לי הרבה קערות לשטוף ,תודה רבה על המתכון יצא אדיר.שווה הכל .אפילו שמתי בלמעלה שוקולד חלב במקום מריר

  25. הכנתי לכבוד החג, יצא מושלללם!
    קצת הסתבכתי עם הציפוי, הוא לא יצא נוזלי מספיק.. זה תלוי בכמות הזמן שחיממתי אותו במיקרוגל?
    יצא טעים גם ככה..
    האתר שלך מחזיר לי את הביטחון למטבח.. וגורם חשק להכין עוד ועוד..

    1. היי חני,
      אם השוקולד לא יצא נוזלי זה יכול להיות כתוצאה מחימום לא מספיק או חימום יתר.
      בכל אופן, שמחה שיצא טעים 🙂
      תודה שחזרת לעדכן.

  26. היי, במקום פטיבר , אני יכולה להשתמש בעוגת שיש ביו תפוזים בחושה ולא מבוקשת,לפורר כמו את העוגיות ולהוסיף את אותה תוספת ליצירת בסיס?
    תודה.
    רותי רם און

    1. היי רותי,
      לדעתי כדאי להשתמש בביסקוויטים או עוגיות שהן פריכות על מנת שגם התחתית תצא פריכה.

    1. זה תלוי בגודל הביסקוויטים. אם אלה הפתי בר הגדולים אז 13 יחידות. אם הקטנים יותר אז כ-17 יחידות.

    1. היי מיטל,
      ציפוי משמנת לכמות כפולה: 100 גרם שוקולד מריר + רבע מיכל שמנת צמחית.

    1. היי יערית,
      את יכולה לשים בתחתית במקום השמנת (רבע כוס קרם קוקוס).
      בקרם עצמו את כולה לשים במקום החלב (רבע כוס קרם קוקוס)
      בציפוי עצמו – 3 כפות קרם קוקוס במקום המים והשמן.

    2. אפשר אבל כדי להקציף קרם קוקוס בצורה מוצלחת יש לשים אותו במקרר כל הלילה ולהקציף רק את החלק הלבן הסמיך. את הנוזל המימי יותר יש לשפוך.

  27. הכנתי את המתכון לשבת.
    יצא ממש טעים!
    אבל הבסיס יצא טיפה קשה.
    יש לך רעיון איך היה אפשר לרכך אותו (לפעם הבאה), אולי להוסיף עוד שוקולד?
    תודה רבה!

    1. היי מעיין,
      יש לך כל סוג אחר של עוגיות מתוקות?
      אם אין, אפשר פשוט לוותר על השכבה התחתונה ולהכין ישר את קרם הוניל אבל כמות גדולה יותר: מיכל שמנת אחד, שליש כוס חלב, 3 כפות פודינג וניל ו-50 גרם שוקולד מגורד.

  28. תודה על כל המתכונים המדהימים…
    תמיד הם טעימים וקלים קלים קלים!!!
    אני חיבת למצוא דרך קלה לגרד שוקולד
    האם יש לך רעיון גאוני בשבילי?
    תודה ושבת שלום

    1. עדיין לא מצאתי שיטה קלה, גם אני משתמשת בפומפיה.
      יש כאלה שאומרים שכדאי להקפיא את השוקולד לפני שמגרדים אותו, לא ניסיתי אבל שווה לנסות 🙂
      שבת שלום

    2. היי,
      ראשית, אפרת, אני ממש אוהבת את האתר שלך.
      שנית בקשר לגירוד שוקולד, אפשר שתי שיטות מאוד קלות:
      קולפן ירקות/תפוחי אדמה
      טוחן קפה.
      עם טוחן קפה קוביית השוקולד יוצאת ממש כמו אבקה אבל עם הקולפן השוקולד יוצא מגורד כמו בפומפיה רק טיפה רחב יותר אבל עדין ואסטתי.

  29. היי האם ניתן לשים את העוגה במקפיא ללילה ואז לשים במקרר? זה יפגע בעוגה? פחות אוהבים קפוא.. תודה!

    1. היי זהר,
      העוגה אמורה להיות במקפיא. אני ממליצה לשים אותה במקפיא לאחר ההכנה וכשעתיים-שלוש לפני ההגשה להעביר למקרר פשוט אם היא תפשיר לגמרי במקרר יהיה קשה לחתוך אותה.

  30. הכנתי את העוגה והיא יצאה ממש טעימה!
    איך אמרו לי? – אז מי אמר שגברים לא יודעים להכין אוכל טעים???!!!
    תודה רבה

  31. היה לי אורחים לשבת והכנתי את הדבר המופלא הזה בגרסה הפרווה והיה התלהבות עצומה זה ייצא מוצלח!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה רבה !!!!

  32. הכנתי היום את העוגה.
    יצא מ-ד-ה-י-ם!!!!
    עוגה מיוחדת וקלה להכנה
    רציתי לשאול, אני עשיתי אותה עם חלב, אם הייתי שם מים הטעם היה שונה?

    1. היי אורי,
      שמחה שיצא טעים. עם חלב הטעם יוצא יותר עשיר מאשר עם מים.

  33. אפרת היקרה
    העוגה הזו היא טעימה בטירוף!
    ממש עוגת גלידה
    כולם אהבו (השתמשתי במים קרים במקום החלב ויצא מצוין)
    תודה לך על ששיתפת במתכון נפלא

    1. תודה דני 🙂
      האמת שלא יצא לי לנסות אבל אני חושבת שאפשר להכין מחצי מיכל שמנת (125 מ"ל) + 125 גרם ריבת חלב. אם זה יוצא נוזלי מידי מומלץ להכניס לקירור להתייצבות.
      שבת שלום

  34. שבת שלום:)
    אחרי שהעוגה הייתה מספיק זמן במקפיא ,אפשר להעביר אותה במקרר? או ששומרים אותה במקפיא?

  35. היי,
    העוגה נראית מעולה, האם ניתן להוסיף גבינה לבנה על מנת להעשיר אותה, ואם כן האם עדיין להקפיא וכמה גבינה
    תודה.

    1. היי רעות,
      אפשר להוסיף לקרם הוניל 2-3 כפות מלאות גבינה לבנה. מאחר והגבינה מעט חמצמצה אני ממליצה להוסיף גם כף גדושה אבקת סוכר.
      אין בעיה להקפיא גם אם הוספת גבינה.
      יום מקסים 🙂

  36. בוקר טוב
    אני כל שבוע מחפשת את המתכונים שלך ורק אחר כך מתחילה להרכיב לפיהם את
    התפריט לסוף שבוע.
    מאוד נהנת מהתפריטים ומהגיוון שלהם.
    כל מתכון הוא הצלחה.
    בזכותך כייף לי לבשל. את נותנת הרבה השראה וטיפים .
    ישר כוח.
    באהב

    1. היי שלי,
      את מתכוונת לתבנית מאפינס של 12 שקעים? לדעתי הכמות במתכון אמורה להספיק.

  37. הכנו לשבת, היו הרבה אורחים כולם התלהבו ובקשו מנה נוספת, היה גיוון לגלידה ולמוס הקבועים- היה מעולה, תודה
    הכמות הספיקב לשתי תבניות זה מתוכנן מראש?

    1. היי תמי,
      שמחה שיצא טעים 🙂
      הכמות אמורה להספיק לתבנית אינגליש קייק אחת. אולי השתמשת בתבניות ארוכות קטנות?
      סה"כ השתמשת במיכל אחד של שמנת נכון?

    1. היי ליה,
      אם יש לך תמצית וניל כדאי להוסיף כפית. אם יש לך סוכר וניל אפשר להקציף עם השמנת.
      אם לא, פשוט תכיני בלי.
      שבת שלום 🙂

  38. היי אפרת,אני ממש אוהבת את המתכונים שלך וכשיש לי זמן אני מכינה….
    והיום יש לי המון זמן להכין את העוגה הזו שנראת לי ממש טעימה

    1. היי לאה,
      תלוי איזה גודל חבילה יש לך. כמה גרם רשום על האריזה?

  39. המתכון נראה מעולה
    אנסה להכין עוד השבוע!!!
    אין עלייך במתכונים תמיד מוצאת פה משהו קליל וזריז להכנה וכמובן שגם טעים.

  40. הי,
    האם ניתן להכין את העוגה הזאת בתבנית רינג /עגולה?
    מניח שצריך יהיה להגדיל כמויות… אבל בכמה?

    1. היי אלעד,
      הכמות שבמתכון מתאימה לתבנית עגולה בקוטר 20.
      לתבנית עגולה 24 יש להכפיל את כל הכמויות ב-2.
      שבוע טוב 🙂

  41. פתרון טוב לאורחים שבאים בהפתעה!אפשר לוותר על השוקולד המגורר בקרם?כמה זמן מחזיקה במקפיא?כמה זמן צריך להוציא מהמקפיא כדי לחתוך אותה?

    1. כן אפשר למרות שזה מוסיף.
      העוגה מחזיקה בין שבועיים לחודש במקפיא.
      בגלל שחם מספיק להוציא אותה כמה דקות לפני.
      שבת שלום 🙂

  42. הי
    כדי שיהיה פרווה מה ניתן עוד לשים חוץ מחלב סויה או קרוב(אין לי כרגע בבית)?
    תודה

    1. היי צילה,
      החלב מעשיר את הקרם אבל אם אין אפשר לשים 4 כפות מים קרים.

    1. היי אסתי,
      את לוחצת על כפתור ההדפסה הכחול מתחת למתכון?
      אם כן, מה קורה שאת מנסה להדפיס?

    2. היי רוחמה,
      אצלי זה עובד באופן תקין. כשאת לוחצת על הדפס זה לא פותח לך דף עם המתכון?

    1. היי מורן,
      מומלץ שהעוגה תהיה במקפיא 3 שעות לפחות לפני ההגשה.

  43. תודה אפרת, הצלחה בכל עניניי האתר ובכלל.
    והגופן- מתוק לגמרי.
    מקווה שלא יקרו יותר כאילו תקלות לא נעימות..

  44. וואו, תפסתי את זה טרי טרי..
    דבר ראשון משהו משתנה באתר, אתמול לא היתה גישה, והגופן השתנה…
    נשמע מצוין, מתכננת להכין בקרוב, מבטיחה לשתף איך יצא..
    (אגב אני מחכה לתשובה בענין העוגת חלווה..)

    1. היי שרה,
      נכון, נעשו כמה שינויים וקרתה גם תקלה שבעקבותיה חלק מהתגובות של היומיים האחרונים נמחקו, כולל התשובות שלי 😐
      לגבי עוגת החלווה אני זוכרת ששאלת אותי לגבי תבנית קוגלהוף 26 (אם אני לא טועה) אז אלה הכמויות המומלצות לתבנית 26:
      3 כוסות קמח תופח (או 3 כוסות קמח לבן מעורבבות עם 3 כפיות מלאות אבקת אפיה)
      כוס וחצי סוכר
      3 כפות דבש (או 3 כפות סוכר)
      4 ביצים גדולות
      כוס טחינה גולמית
      כוס וחצי מיץ תפוזים
      כפית תמצית וניל
      כוס שמן + 2 כפות שמן
      לקישוט: קוקוס (לא חובה)
      *יש למלא את התבנית מקסימום עד גובה 3/4 ולא יותר. אם יש בלילה עודפת ניתן לצקת לתבניות מאפינס בודדות, לפי הצורך.
      יום מקסים!

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר