מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

עוגת מייפל וקוקוס

עוגת מייפל וקוקוסFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On אוגוסט 16, 2017
Last modified:אוגוסט 16, 2017

Summary:

עוגת מייפל וקוקוס טעימה ועסיסית (עוגה בחושה פרווה)

עוגת מייפל וקוקוס

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

2 ביצים

שליש כוס סוכר

שליש כוס שמן

חצי כוס מיץ תפוזים

3 כפות סירופ מייפל

חצי כפית תמצית וניל

כוס קמח תופח (או קמח קמח רגיל מעורבב עם כפית אבקת אפיה)

שליש כוס קוקוס

לזילוף מעל: 2-3 כפות סירופ מייפל

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-מערבבים (ידנית או במיקסר) ביצים עם סוכר. מוסיפים שמן, מיץ תפוזים, סירופ מייפל, תמצית וניל ומערבבים. מוסיפים קמח תופח וקוקוס ומערבבים עד לאיחוד החומרים (אין לערבב יותר מידי אחרת זה עלול לפגוע באווריריות העוגה).

-יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לתנור למשך 30-35 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

-כשהעוגה חמה, יוצקים מעל סירופ מייפל באופן שווה.

הערה: ניתן להכפיל כמויות ולהכין בתבנית עגולה בקוטר 24 או מלבנית בגודל 22X31. זמן האפיה עשוי להתארך ל 40-45 דקות.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו


27 תגובות

הוסף תגובה
  1. היי אפרת,
    אני רוצה להכין את העוגה כמאפינס בלבד – אני צריכה 31 חתיכות ל31 ילדי הגן – איזו כמות עליי להכין? האם יש לך רעיון מה לשים על העוגה במקום קינמון ואגוזים?
    תודה!

    1. היי גלית,
      השתמשת בתבנית אינגליש קייק חד פעמית? אם השתמשת בשני המקרים באותו קמח תופח יכול להיות שמשהו לא בסדר עם הקמח.
      ראי סיבות נוספות לעוגה שלא תופחת בלינק המצורף.
      שנה טובה 🙂

    1. היי לימור,
      אני חושבת שאפשר להשתמש בכל תערובת קמחים כמו קמח תמי, כרגיל, בר-אל וכו' ולשים כוס קמח + כפית אבקת אפיה.
      או שאפשר לשים שני שליש כוס קמח קונדיטור + שליש כוס קמח אורז + כפית אבקת אפיה.

  2. מתכון מצוין! מעט עבודה ותוצאה מעולה
    לדעתי, לאוהבי הקוקוס (כמוני למשל) אפשר להוסיף עוד קצת.
    כשאין לי מיץ תפוזים אני מוסיפה כל מיץ בהיר אחר או מים עם מעט רום או תמצית שקדים
    שבת שלום

    1. אפשר להכין מכוס קמח כוסמין + כפית מלאה אבקת האפיה.
      יתר הכמויות אינן משתנות.

    1. היי מיטל,
      זאת עוגת מייפל ולכן רצוי לא לוותר על המייפל. אם בכל זאת את רוצה להכין אז יכול להיות שאפשר לשים דבש.
      מיץ התפוזים מוסיף טעם. אם בכל זאת את מוותרת אז אפשר להכין לימונדה – לערבב 2 כפות מיץ לימון, להשלים חצי כוס מים ולהמתיק בכפית גדושה סוכר.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme
Translate »