מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

מתכון לעוגת גבינה פירורים קרה

מתכון לעוגת גבינה פירורים קרהFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יוני 21, 2013
Last modified:יולי 31, 2018

Summary:

מתכון לעוגת גבינה פירורים קרה וטעימה

 חלבי, תבנית מרובעת בינונית/ תבנית עגולה 24/ כוסות הגשה

מצרכים:

לתחתית:

250 ג' ביסקוויטים מסוג "פתי בר" 

125 ג' חמאה

לקרם הגבינה:

2 חבילות שמנת מתוקה (סה"כ 500 מ"ל)

1/2 כוס (120 ג') חלב

1/4 כוס (50 ג') סוכר

קליפת לימון מגורדת (לא חובה)

חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 ג') 

500 ג' גבינה לבנה (רצוי 9%)

לקישוט: ביסקוויטים מפוררים גס (לא חובה)

אופן הכנה:

הכנת התחתית: לפורר את הביסקוויטים, להמיס את החמאה ולערבב יחד. להדק היטב בתחתית התבנית.

הכנת הקרםלהקציף קודם את השמנת כחצי דקה. אחר כך להוסיף את החלב, סוכר, קליפת הלימון ואינסטנט פודינג וניל ולהקציף כמה דקות בודדות עד לקבלת קצפת יציבה. לאחר שקיבלנו קצפת יציבה, להוסיף גבינה לבנה ולערבב בתנועות קיפול.

-לפזר מעל פירורים גסים של ביסקוויטים ולהכניס למקרר ל- 6 שעות לפחות.

עוגת גבינה פירורים, עוגת גבינה קרה, עוגת גבינה ללא אפיה, עוגת ביסקוויטים גבינה, עוגת גבינה עם פירורים

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

431 תגובות

הוסף תגובה
  1. אפרת הצילו
    לא הצלחתי להקציף הכל היה גושים וזרקתי לפח איך אני עושה עוגת גבינה אחרת קניתי עוד גבינה לבנה ו2 שמנת חמוצה
    יש לי 500 גרם גבינה לבנה 325 גבינת שמנת ו2שמנת חמוצה ובלי פודינג….
    תודה על העזרה

    1. ממה הגושים? השמנת המתוקה היתה טובה?
      מהמצרכים שיש לך את יכולה להכין עוגת גבינה אפויה. במקום פודינג וניל את יכולה לשים חצי כפית תמצית וניל וחצי כף קמח נוספת.

    2. היא הייתה טובה… לשים בעוגה 2 שמנת חמוצה או רק אחד אפשר לשים על העוגה את הפרורי בסקוויטים וגם בבסיס?
      תודה ושבת שלום 🙂

    3. אפשר להכין בסיס מפירורי ביסקוויטים וחמאה (בלי לאפות).
      את העוגה עצמה אפשר להכין מהמתכון של עוגת גבינה אפויה עם מיכל שמנת חמוצה ו500 גרם גבינה לבנה (תכיני בדיוק לפי המתכון). מעל לשים ציפוי עם שמנת חמוצה כמו שרשום וכשהעוגה מוכנה אפשר לפזר מעל פירורי ביסקוויטים.
      שבת שלום 🙂

    4. יש להקציף את השמנת המתוק- בהתחלה באיטיות ואחר כך באיטיות להגביר.(אם מקציפים מיד במהירות השמנת הופכת לגושים.)
      וכן עדיף מיקסר קטן שמצליח לתפוס את השמנת ולהקציף.

  2. היי
    יש לי רק 250 גרם גבינה..זה יורגש מאוד החוסר בגבינה? או דאוכל להכין גם בלי ועדיין היא תרגיש עוגת גבינה?

    1. תכיני עם מה שיש לך. הגבינה תהיה קצת פחות מורגשת אבל עדיין זה ייצא טעים.

  3. היי אפרת
    יש לי 2 שמנת מתוקה פודינג 250 גבינה לבנה 350 גבינת שמנת אפשר להכין עם זה תעוגה?
    תודה וסופש נעים ❤

    1. כן. יש משהו שחסר לך ממה שרשום?
      במקום 500 גרם גבינה לבנה אפשר לשלב 250 גבינה לבנה ו250 גבינת שמנת.
      סופשבוע מעולה 🌺

  4. היי רציתי לדעת באיזה תבנית הכנת את העוגה?
    דבר שני.. הכנתי את העוגה בתבנית קפיצית עם שקף מסביב בשביל לחלף את העוגה ולהניח על מגש.
    יש צורך להקפיא או שלפחות 10 שעות במקרר יספיקו?

    1. הכמות במתכון מתאימה לתבנית עגולה 24.
      אני ממליצה להקפיא את העוגה כשעה-שעה וחצי לפני ההגשה כדי שהיא תהיה יציבה יותר.

  5. אפרת היקרה שלום וברכה,
    יש לי שמנת מתוקה אחת והשמנת השניה היא פרווה אני יכולה לערבב את שתיהן?
    תודה מראש

    1. היי שילת,
      לתבנית אינגליש קייק אחת יש להכין מחצית מכל הכמויות.
      חג שמח 💜

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר