מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

עוגת גבינה דיאטטית

FavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On נובמבר 9, 2016
Last modified:נובמבר 17, 2016

Summary:

מתכון לעוגת גבינה דיאטטית, אפויה בתנור במתיקות מעודנת. עוגת גבינה ללא גלוטן וללא סוכר.

עוגת גבינה דיאטטית

תבנית מלבנית קטנה בגודל 20X30

מצרכים (24 חתיכות בגודל 4X4):

עוגת גבינה דיאטטית:

3 ביצים

חצי כוס "כמו סוכר" או סוכר לבן (ניתן להשתמש בכל ממתיק אחר במתיקות של חצי כוס סוכר).

750 גרם גבינה לבנה 3% או 5%

200 מ"ל שמנת חמוצה 9%

כפית תמצית וניל

חצי כפית גרידת קליפת לימון (לא חובה)

4 כפות קורנפלור

לציפוי:

200 מ"ל שמנת חמוצה 9%

חצי כפית תמצית וניל

כף גדושה "כמו סוכר" או סוכר לבן

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים קלות תבנית מלבנית קטנה בגודל 20X30 (אם מרפדים את התבנית בנייר אפיה- אין צורך לשמן).

-מערבבים בקערה את כל חומרי העוגה בעזרת כף עד לתערובת אחידה: ביצים, סוכר, גבינה לבנה, שמנת חמוצה, תמצית וניל, קליפת לימון וקורנפלור. יוצקים את התערובת לתבנית ומכניסים לתנור (שחומם מראש ל180 מעלות) במשך 35 דקות.

-באותה קערה מערבבים את חומרי הציפוי: שמנת חמוצה, תמצית וניל וכף סוכר. לאחר 35 דקות אפיה, מוציאים בזהירות את העוגה מהתנור, יוצקים מעליה בצורה אחידה את ציפוי השמנת ומחזירים לתנור. מנמיכים ל160 מעלות וממשיכים לאפות במשך 15 דקות. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים במשך כחצי שעה. לאחר מכן מוציאים את העוגה ומניחים לה להתקרר לטמפ' החדר. לאחר שהתקררה- עוטפים בנייר כסף ומכניסים למקרר למשך כ-3 שעות לפחות לפני ההגשה.

חתיכת עוגה עם תחליף סוכר מכילה 70 קלוריות.

חתיכת עוגה עם סוכר לבן מכילה 85 קלוריות.

עוגת גבינה דיאטטית

עוגת גבינה ללא גלוטן, עוגת גבינה ללא סוכר






אהבתם? שתפו

118 תגובות

הוסף תגובה
  1. הי אפרת יש לי רק 200 מ"ל שמנת ורוצה להכין באינגליש קייק ושתצא גבוהה אם אשים 100 מ"ל לציפוי ורק 100 מ"ל לעוגה עצמה אפשר לשים 550 גר' גבינה לבנה (יש לי גם יוגורט טבעי 1.5%)?תודה רבה!

    1. היי שרון,
      כן, את יכולה לשים 100 מ"ל לציפוי ובתערובת עצמה 100 מ"ל שמנת חמוצה + 550 גבינה לבנה.

  2. אפרת , תודה ענקית על המתכון הנפלא הזה . הרגע הכנתי . יצא מוצלח מאוד .

    לי אישית חסר עוד סוכר .יש בה טעם של חמיצות …

    אולי כי יש פה פעמיים שמנת חמוצה .

    האם אפשרי לפעם הבאה לשים שמנת מתוקה לציפוי ?

    1. היי הדס,
      העוגה הזאת היא במתיקות מאוד מעודנת אז יכול להיות שכמות הסוכר לא מספיקה.
      פעם הבאה אפשר להגדיל את כמות הסוכר וגם להכין ציפוי משמנת מתוקה:
      ציפוי שוקולד מריר/חלב: להמיס חצי מיכל שמנת מתוקה (125 מ"ל) עם 100 גרם שוקולד מריר או 150 גרם שוקולד חלב.
      ציפוי שוקולד לבן: להמיס 100 גרם שוקולד לבן + 3 כפות חלב/שמנת מתוקה.
      *את הציפוי יש לצקת על העוגה לאחר שהיא התקררה לטמפ' החדר ולאחר מכן לשמור במקרר.
      אגב, אפילו שכבר הכנת ציפוי משמנת חמוצה את עדיין יכולה להכין מעל ציפוי שוקולד עם שמנת מתוקה כדי להוסיף מתיקות לעוגה. גם אם כבר חתכת את העוגה. אני אישית גם חושבת שהעוגה טעימה יותר לאחר לילה במקרר.

      1. המסתי שוקולד חלב – כמה שורות של קוביות . עם טיפונת שמן . המסתי במיקרו . וקישקשתי על העוגה פסים באמצעות כף ..
        תודה לך . העוגה פשוט מצויינת .
        שיהיה לך חג שמחח

    1. היי הדס, חג שמח :-)
      התבנית מתאימה. קחי בחשבון שהעוגה אמורה לצאת קצת נמוכה.
      אם את רוצה שהיא תצא קצת יותר גבוהה כדאי להכין את הכמויות הבאות:
      4 ביצים
      שני שליש כוס "כמו סוכר" או סוכר לבן (ניתן להשתמש בכל ממתיק אחר במתיקות של שליש כוס סוכר).
      1 קילו גבינה לבנה 3% או 5%
      גביע וחצי שמנת חמוצה 9% (כ-300 מ"ל)
      2 כפיות תמצית וניל
      חצי כפית גרידת קליפת לימון (לא חובה)
      5 כפות מלאות קורנפלור
      ציפוי שמנת – 300 גרם שמנת חמוצה, חצי כפית תמצית וניל, כף וחצי סוכר

  3. אפרת המקסימה העוגה יצאה כל כך טעימה!לא הפסיקו להתפעל ממנה.ציפוי השוקולד הלבן כל כך מעודן ומתאים.תודה רבה והמשך חג שמח לכולנו!

    1. כן, לא משנה גודל הביצים במקרה הזה.
      נכון, את השוקולד הלבן ממיסים עם החלב ומערבבים. אם יש לך מיכל שמנת מתוקה פתוח אפשר לשים 3 כפות שמנת במקום החלב.

  4. אפרת המקסימה רוצה להכין באינגליש קייק כדי שהעוגה תצא גבוהה ובלי ציפוי השמנת – איך זמן האפייה משתנה?חשבתי להכין ציפוי שוקולד מעודן בטעמו ולא מתוק מידי – על איזה ציפוי את ממליצה ומה הכמויות?

    1. היי שרון,
      אם את רוצה עוגה גבוהה ממליצה להכין את הכמויות הבאות:
      2 ביצים
      שליש כוס "כמו סוכר" או סוכר לבן (ניתן להשתמש בכל ממתיק אחר במתיקות של שליש כוס סוכר).
      500 גרם גבינה לבנה 3% או 5%
      3/4 גביע שמנת חמוצה 9% (כ-150 מ"ל)
      כפית תמצית וניל
      חצי כפית גרידת קליפת לימון (לא חובה)
      2.5 כפות מלאות קורנפלור
      זמן האפיה- 35 דקות אפיה ב180 מעלות + 7 דקות ב160 מעלות + חצי שעה תנור מכובה.
      את יכולה להכין ציפוי משוקולד לבן ולהמיס חבילת שוקולד לבן עם 3 כפות חלב או להכין ציפוי פשוט משוקולד מריר, כמו שאת מכינה לעוגות בחושת.

      1. אפרת חשבתי להכין עם ציפוי השמנת באינגליש קייק-לשים חצי מהחומרים של הציפוי לתבנית 24?איך זמני האפייה?תודה וחג שמח!

        1. היי שרון,
          כן, שימי מחצית מהכמויות של הציפוי (את מתכוונת לציפוי שמנת חמוצה כן?). לגבי זמני האפיה – 30 דקות ב180 מעלות, אח"כ את שמה את ציפוי השמנת ואופה 12 דקות ב160 מעלות. מכבה ומשאירה את העוגה חצי שעה בפנים.
          חג שמח :-)

  5. אפרת,
    תודה רבה על האתר.
    אין לי קונפלור בגלל פסח וגם לא קמח רגיל האם אפשר לשים קמח תוח אדמה? ואם כן כמה.
    תודה

  6. היי אפרת,

    ראשית, שוב תודות על המתכונים הנפלאים שלך!
    רוצה מאוד להכין את העוגה הזו בתבנית עגולה 24 אבל שתהיה לפחות פי שתיים גבוהה יותר. אם זה אפשרי אז כמה שאלות:
    1. בכמה להגדיל את הכמויות הרשומות במתכון בכדי לקבל עוגה גבוהה בקוטר 24? בחצי? פחות? יותר?
    2. איך ישתנה בהתאם זמן האפייה? כמה זמן לאפות כל שלב?
    3. עוד אי אילו שינויים שצריכה לעשות בהתאם?

    בהרבה תודה מראש!
    ורד

    1. היי ורד,
      1. אם את רוצה את העוגה כפול מהגובה שלה כדאי להכפיל את כל הכמויות ב-2 אבל הייתי מנסה קודם להכפיל ב1.5:
      5 ביצים, 3/4 כוס סוכר, 1125 גרם גבינה לבנה, 300 גרם שמנת חמוצה, כפית וחצי תמצית וניל, חצי כפית גרידת לימון, 6 כפות קורנפלור. לציפוי: 300 גרם שמנת חמוצה, 3/4 כפית תמצית וניל, כף וחצי גדושות סוכר.
      2. זמן האפיה מתארך ב-5 דקות בלבד. באפיה הראשונה יש לאפות 40 דקות (במקום 35 דקות). לאחר ששמים את הציפוי יש לאפות 15 דקות. לאחר מכן להשאיר את העוגה בתנור מכובה חצי שעה לפחות.
      3. אין שינוי נוסף.
      בהצלחה וערב נעים :-)

      1. אפרת יקרה!!
        תודה רבה רבה על תשובתך המפורטת והמהירה.
        אפילו רשמת לי את הכמויות המדוייקות לפי 1.5…כמה סבלנות, השקעה ואדיבות.
        מקסים מצדך ולא מובן מאליו בכלל!!תודה רבה!
        אגב לא התאפקתי וכבר הכנתי היום את העוגה באינגליש והיא יצאה מושלמת!! אם לא הייתי יודעת ששמתי תחליף סוכר לא הייתי בכלל חשה בשינוי. עוד מתכון מצויין שלך!
        המון תודה שאת כאן!
        מוקירה בשמחה,
        ורד

  7. אפרת, אין כמוך!
    הייתי צריכה לבשל סוכר מים וקמח תפו"א עד שהסוכר נמס להוסיף את זה לקצף של חלבונים.
    ואז לערב עם גבינה 5 אחוז, יוגורט והחלבונים.

    מ'תאומרת?

    תודה לך!

    1. ממליצה לנסות לאפות כמו שזה. כבר הכנת וחבל לזרוק.
      מקסימום העוגה תצא קצת נמוכה ומעט יותר דחוסה.

  8. דחוף!

    אפשר להתייעץ אתך בקשר למתכון שיש לי?

    התערובת יצאה מאד נוזלית! (כנראה הייתי צריכה לעבות את התערובת של המים סוכר וקמח תפו"א ולא עשיתי את זה.)

    יש מה לאפות כך, או לזרוק?

    תודה לך בכל מקרה!

  9. אפרת רוצה להכין חצי כמות באינגליש ובלי ציפוי.במה אפשר להחליף גביע שמנת,אולי על יוגורט טבעי או גבינה 5%?מה זמן האפייה בלי הציפוי?

    1. היי שרון,
      אני מניחה שבמקום שמנת חמוצה אפשר לשים גבינה לבנה.
      זמן אפיה בלי ציפוי לתבנית אינגליש קייק בסביבות 40 דקות.

  10. היי אפרת,
    לפני כחודשיים הכנתי את העוגה הזו והיא נשרפה לי….התייעצתי איתך ולא הבנו למה….מסתבר שהתנור היה לא תקין….ובעצם העוגה נאפתה על 250 מעלות.
    הכנתי אותה שוב לשבת.
    יצאה טעימה מאוד וקלה להכנה.
    חסרה לנו מתיקות נוספת- כמה סוכר להוסיף מעבר לחצי כוס?
    האם תהיה בעיה בהוספת צימוקים קצוצים לבלילה?
    שבוע טוב ותודה,
    אורנה

    1. היי אורנה,
      שמחה שהעוגה יצאה מוצלחת.
      אפשר להוסיף בין רבע לחצי כוס סוכר (בנוסף לחצי כוס).
      אני מניחה שאפשר להוסיף צימוקים לבלילה.
      שבוע נפלא :-)

  11. היי,
    כבר הגבתי כאן בעבר,אבל הכנתי אותה עוד פעם מאז ושוב הופתעתי מכמה שהיא טעימה:)וקלה מאוד להכנה.
    *אני הכנתי עם סוכר לבן רגיל,והוספתי עוד כף גדושה מעבר לכמות המצוינת.
    תודה רבה על מתכון מנצח!
    כל המשפחה אכלה בלי רגשות אשמה;)

  12. היי, רציתי לשאול.. ניתן להכין את העמדה הזו בתבנית עגולה?
    ניתן להכין אותה בטוסטר אובן ?
    כי אין לי תנור חלבי..
    ולא חשוב לי הפך הדיאטטתי של העוגה ולא הזמן.. אפשר יותר מ10 דק
    יכולה להמשיך לי על שדרוגים?
    תודה רבה רבה מראש
    את אלופה

    1. היי דבורה,
      אפשר להכין בתבנית עגולה 24. אם את רוצה שהעוגה תצא גבוהה מומלץ להכין בתבנית עגולה 22.
      אני מניחה שאפשר להכין בטוסטר אובן, ממליצה לאפות ב170 מעלות. חשוב לעקוב אחרי האפיה ולוודא שהעוגה לא מזהיבה בחלק העליון. אם כן, יש להנמיך את הטמפ' ב10-20 מעלות או להשאיר את המעלות כמו שהן אך לכסות את החלק העליון בצורה רופפת בנייר אלומיניום ולהמשיך לאפות.
      את יכולה להכין לעוגה תחתית כמו בעוגת גבינה אפויה (או שאולי כדאי שבכלל תכיני את העוגה הזאת :-) ).
      לדעתי עם תחתית וציפוי טעים (ריבת חלב או גנאש) היא תהיה ממש טעימה.

      1. אליפותתתת, עשיתי בטוסטר אובן כמו ששאלתיך יצא מוווושלםםם , עשיתי את הגירסה עם הפירורים שהפנת אותי
        לא היה לי שמנת חמוצה אז לא עשיתי ציפוי, יש לך רעיון לציפוי טעים ולא מתוק מידי, העוגה כבר במקרר, רוצה שתיהיה מיוחדת ליום הולדת לבעלי..
        תודה רבה מראש
        ודרך אגב, לפעם הבאה איך עושים אותה יותר גבוהה.. ?
        תודה על סבלנותך הרבה, הרבה בזכותך יש אושר במטבח

        1. היי דבורה,
          את יכולה להכין ציפוי משוקולד לבן שהוא מתוק אבל לא מאוד או ציפוי משוקולד מריר: להמיס חצי מיכל שמנת מתוקה (125 מ"ל) עם 100 גרם שוקולד מריר או 200 גרם שוקולד לבן (השוקולד הלבן דליל יותר ולכן נדרשת כמות יותר גדולה).
          לגבי הגובה של העוגה, באיזה תבנית אפית אותה? הכנת את הכמויות לפי המתכון או את הכמויות הגדולות יותר שרשמתי בתחתית המתכון?
          יום מקסים :-)

          1. כמויות רגילות, אבל כבר לא צריך ציפוי כי בעלי כבר קלט ואמר שחייב לטעום, ואז ליישר וליישר, בקיצער יש חצי עוגה במקרר בכולאופן פעם הבאה אעשה בתבנית יותר קטנה.
            תודה רבה

  13. היי, הכנתי את העוגה וכדי שתהיה יותר דיאטטית שמתי רק מיכל אחד של שמנת חמוצה כציפוי.
    יצא ממש טעים!!!!!! המשפחה מאד אהבה!!!
    תודה על האתר המועיל!

  14. הצילווו
    אני בשלב הראשון 180 מעלות אפיה רגילה…אחרי 20 דקות זה תפח ושחום מאוד….בכלל לא לבנבן כמו בתמונה….מה עושים? לא תישרף העוגה?

      1. לא הקצפתי…אני יודעת שהתנור שלי חזק…הנמכתי ל- 150 מעלות…נשרפה למעלה, אפילו נייר האפיה השחים…בשלב השני לאחר המריחה העוגה צנחה לגמרי בתנור….בינתיים היא בשלב של המנוחה בתנור כבוי
        מה לעשות בניסיון הבא? :-/
        תודה בכל זאת על עזרתך ושבת שלום

        1. פעם הבאה להתחיל את האפיה ב160 מעלות ולעקוב. אם העוגה בכל זאת מתחילה להזהיב או לתפוח אז יש להנמיך ל150. העוגה בכלל לא אמורה לתפוח וזאת אינדיקציה לכך שהתנור שלך באמת מאוד חזק (אפית בטורבו או בתוכנית האפיה הרגילה?)
          שבת שלום :-)

          1. אפיה רגילה לא טורבו
            אני מקווה שאפשר יהיה לאכול אותה אחרי הסרת החלק העליון שנשרף
            המון תודה על כל העזרה שלך במתכונים שאת מעלה :-)

  15. היי
    אני מנסה להקפיד על אפייה בריאה (לילדים)
    1. האם אפשר להחליף סוכר בסילאן או מייפל טבעי? ואם כן מה הכמות הרצויה?
    2. כתבת שהיא יוצאת דחוסה, האם אפשר להקציף את החלבונים ללא סוכר ולהוסיף אותם לתערובת? זה יעזור?

    תודה רבה!

    1. היי שרית,
      1.האמת שאין לי מושג. אם בכל זאת את מחליטה לנסות אני ממליצה להמיר רק חלק מהכמות, זאת אומרת לשים רבע כוס סוכר עם רבע כוס סירופ מייפל טבעי (לגבי סילאן הייתי מוותרת בגלל הטעם החזק שלו)
      2. אפשר להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף לבן. בנפרד לערבב את יתר החומרים ואז לערבב בין שתי התערובות בתנועות קיפול.
      בהצלחה :-)

  16. היי, זה פעם ראשונה שאני מגיבה פה אבל לידיעתך יש לך אתר מקסים ביותר..
    רציתי לשאול.. ניתן להכין את העוגת גבינה בתבניות אישיות מאלומיניום…?
    טכני רוצה ציפוי יותר מעניין.. אפשרי ריבת חלב? או גנאש שוקולד?
    וכמה תבניות נירא לך יתאים…
    ?
    תודה רבה מראש..
    וסורי על אורך השאלות

    1. היי דבורה,
      אפשר להכין את העוגות בתבנית אישיות מאלומיניום. אם כן, זמן האפיה הראשוני מתקצר ל 25 דקות (במקום 35 דקות). לאחר מכן שמים את ציפוי השמנת ל15 דקות נוספות ב160 מעלות.
      אני מניחה שהכמות תספיק ל12-15 יחידות.
      אפשר להוסיף לתערובת ציפוי השמנת החמוצה 2 כפות ריבת חלב. לאחר שהעוגה התקררה לטמפ' החדר אפשר גם לזלף מעל הציפוי פסים של ריבת חלב.
      אפשרות נוספת כמו שהצעת היא להכין ציפוי מגנאש שוקולד ולהמיס רבע מיכל שמנת מתוקה עם 50 גרם שוקולד מריר או 100 גרם שוקולד חלב ולשפוך על העוגה לאחר שהתקררה לטמפ' החדר.
      בהצלחה :-)

  17. היי אפרת,
    האם כדאי להכין עוגות גבינה בתבנית חד פעמית או פיירקס זכוכית?
    איך יודעים אם העוגה מוכנה בתנורים שונים?
    לעבוד לפי הזמנים שרשמת?
    תודה

    1. היי אורנה,
      אפשר להכין גם בפיירקס וגם בחד פעמי.
      ממליצה לעבוד לפי הזמנים הרשומים במתכון.
      בהצלחה :-)

  18. הייאפרת.
    מה קורה?
    המון זמן כבר לא עליתי לכאן כי אני מלאההה עד הראש בלימודים ומבחנים.
    השנה גם יש לי בגרויות אז את יודעת איך זה………
    קיצרררר, רק עכשיו ראיתי את הניוזלטר של שבוע שעבר(!) והעוגה הזאת פשוט דיברה אלי כי אני שוב בדיאטה (בפעם ה……אלוקים יודע!!!!) ואני מחפשת מתכונים דיאטטיים.
    יש מצב, רק אם באמת לא מסובך לך, שאת אומרת לי כמה קלורית כל פרוסה?
    אם אין לך עצבים, אז אני אחשב כבר לבד.
    רק אם יש לך זמן.
    ושוב תודה על הכל!!!!

  19. העוגה בתנור. נהגתי להכין אותה בעבר, אבל הקצפתי החלבונים עם הסוכר, וכן הוספתינ1 כך מיץ לימון.
    נראה לי שקצף החלבונים תרם לגובה ואווריריות העוגה.
    בארוחת הצהריים הכנתי סלט הקולרבי הגזר והסלרי הקצוץ.
    פ ש ו ט טעים ביותר. בעלי העדיף פחות מיץ לימון.
    תודה,שנים אני מחפשת אתר שיאפשר לחמוק מהמטבח אחרי זמן קצר, בזכותך, הצלחתי.
    שבת שלום

    1. היי ענתי,
      העוגה יוצאת יחסית דחוסה מאחר ואין הפרדת ביצים במתכון.
      לגבי הרטיבות בחלק העליון- אולי כיסית את העוגה לפני שהיא הספיקה להתקרר לגמרי?

    1. היי ענתי,
      אין צורך לשים בתחתית מים. זמן האפיה של 50 דקות מספיק (35 +15 דקות). אח"כ גם משאירים את העוגה בתנור חצי שעה והיא ממשיכה להאפות מהחום שנותר בתנור.
      המשך יום מקסים :-)

        1. זה גודל אחד קטן יותר.
          יש תבנית מלבנית קטנה בגודל 22X31 (זאת התבנית למתכון), יש תבנית מלבנית גדולה בגודל 32X25 ויש את התבנית הענקית בגודל 40X32.
          אפשר גם להכין בתבנית עגולה 24 ואם את רוצה עוגה גבוהה אז כדאי להכין בתבנית עגולה 22.

    1. היי שני,
      אפשר לוותר על הציפוי אבל קחי בחשבון שהוא מוסיף עוד גובה לעוגה. היא גם ככה יוצאת די נמוכה.
      אפשר לאפות אותה בתבנית עגולה 22 ואז היא תצא יותר גבוהה.

    1. היי אור,
      אפשר להוסיף לתערובת העוגה עצמה חתיכות קטנות של תותים או פירות יער מתוקים קפואים-מופשרים אבל זה משפיע קצת על מרקם העוגה. לדעתי עדיף יותר להכין רוטב מתותים או מפירות יער ולשים מעל העגה לאחר שהיא הייתה כמה שעות במקרר או לפני ההגשה. מרתיחים בסיר תותים או פירות יער עם כרבע כוס מים. אפשר להוסיף 1-2 כפות סוכר כדי לאזן את הטעם החמצמץ של הפירות ומבשלים במשך 3-5 דקות. לאחר מכן טוחנים בבלנדר את התערובת או רק מחצית ממנה ושומרים במקרר.
      בהצלחה :-)

          1. העוגה פשוט מעולהההההה לא מתוקה מדי וטעימהההההה כל המשפחה שמחה מאוד.תודה❤️

  20. אני נהנית כל שבוע מהמתכונים שלך,
    רציתי לשאול למה משמש הקורנפלור -אין לי בבית
    יש לי סיבים תזונתיים שנמסים במים אפשר להחליף את הקורנפלור בסיבים?

    1. היי טובי,
      הקורנפלור מייצב את התערובת.
      אפשר להמיר את הקורנפלור בקמח רגיל (מבחינת קלוריות- אין הרבה הבדל).
      לגבי סיבים תזונתיים אני לא בטוחה אם זה מתאים במקרה הזה.
      יום נפלא :-)

  21. הי אפרת,
    אני ממש בדיאטה כרגע, הייתי שמחה לדעת אם ידוע לך כמה קלוריות יש בפרוסה רגילה?
    תודה, אין על המתכונים שלך….

    1. היי חנה,
      אם את מכינה את העוגה עם סוכר לבן, כל פרוסה מכילה כ 85 קלוריות.
      אם את מכינה את העוגה עם תחליף סוכר (ממתיק מלאכותי), כל פרוסה מכילה כ-70 קלוריות.
      יום מקסים :-)

    1. היי סאשה,
      אם רוצים להשתמש בתחליף סוכר הכי מומלץ באפיה זה "כמו סוכר" שזאת אבקה של סוכרזית. משתמשים בה באותו יחס כמו סוכר רגיל ובחינת טעם יש לה הכי פחות טעם לוואי (מצרפת תמונה של המוצר).
      אפשר גם להשתמש בממתיקים אחרים.
      כמו סוכר
      יום נפלא :-)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme
Translate »