מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

עוגת אגוזים, שוקולד וקוקוס

עוגת אגוזים, שוקולד וקוקוסFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יוני 8, 2017
Last modified:ינואר 28, 2018

Summary:

מתכון לעוגת אגוזים, קוקוס ושוקולד מגורד – עוגה בחושה פרווה קלה להכנה ומעולה

עוגת אגוזים, שוקולד וקוקוס

תבנית מלבנית בגודל 21X31 או 2 תבניות אינגליש קייק

מצרכים:

3 ביצים גדולות

3/4 כוס (150 ג') סוכר

3/4 כוס (150 ג') שמן

כפית (5 מ"ל) תמצית וניל

כוס ורבע (300 מ"ל) מיץ תפוזים או מים

כוס וחצי (210 ג') קמח לבן

2 כפיות (10 ג') אבקת אפיה

כוס (90 ג') קוקוס טחון

2/3 כוס (80 ג') אגוזי מלך טחונים

100 גרם שוקולד מריר מגורד בפומפיה גסה (*יש לגרד לפני ההכנה)

לציפוי (לא חובה): 2 כפות (16 ג') שמן, 2 כפות (20 מ"ל) מים, 100 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומשמנים תבנית מלבנית בגודל 21X31 או 2 תבניות אינגליש קייק.

-מקציפים את הביצים עם הסוכר במשך כ-2 דקות. מוסיפים שמן, תמצית וניל ומיץ תפוזים ומערבבים.

-מערבבים בנפרד את הקמח עם אבקת האפיה, מוסיפים לתערובת ומערבבים קלות. מוסיפים קוקוס, אגוזים טחונים ושוקולד מגורד ומערבבים עד לאיחוד החומרים (אין לערבב יותר מידי על מנת שלא לפגוע באווריריות העוגה).

-יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים במשך 30-35 דקות (אם זו תבנית אינגליש קייק) או 40-45 דקות (אם זו תבנית מלבנית), עד שקיסם יוצא יבש.

הכנת הציפוי: מניחים בקערה 2 כפות שמן, 2 כפות מים וקוביות שוקולד מריר ומחממים במיקרוגל במשך כמה שניות עד להמסה. מערבבים לתערובת חלקה ויוצקים מעל העוגה בעודה חמה.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

169 תגובות

הוסף תגובה
    1. אז עדיף להשתמש בכוס לשתיה חמה. כוס חד פעמית לשתיה קרה אמורה להיות בנפח של 180 מ"ל. כוס חד פעמית לשתיה חמה אמורה להיות בנפח 250 מ"ל שזה יותר קרוב לנפח הדרוש.

    1. היי גבי,
      כוס חד פעמית היא קטנה מידי. יש להשתמש בכוס זכוכית רגילה עם ידית.

  1. הי, נראה מעולה, הולכת לנסות להכין מחר. האם הכוונה היא להקצפה במיקסר או שאין בעיה להקציף ולערבב ידנית עם מזלג?

  2. הי אפרת. שילוב של אגוזים, שוקולד וקוקוס יוצא מושלם!!!! גם עם ערבוב במטרפה בלי הקצפה יוצאת מדהימה- רכה וטעימה. פשוט, קל וטעים. המון תודה לך על אתר מקסים

  3. אני בדרך כלל אוהבת יותר עוגות 'קרמיות' אבל היא יצאה ממש מעולה!!
    רק משום מה היא מאוד התפוררה, את יודעת אולי להצביע על מה עשיתי לא נכון?

    1. היי שרון,
      אם העוגה התפוררה זה קשור בביצים. שמת 3 ביצים גדולות?

  4. היי אפרת,
    אפשר בבקשה לקבל כמויות לתבנית אינגליש קייק אחת?
    בנוסף, ראיתי בתגובות שהוצע לעשות ציפוי גנאש שוקולד. האם זה במקום הציפוי שכתוב במתכון? איך מכינים ציפוי גנאש? (לא בקיאה כלל בענייני ציפויים…)

    תודה רבה,
    מיכל

    1. היי מיכל,
      כמויות לתבנית אינגליש קייק:
      2 ביצים
      שליש כוס סוכר
      שליש כוס שמן
      חצי כפית תמצית וניל
      שני שליש מיץ תפוזים או מים
      3/4 כוס קמח לבן
      כפית אבקת אפיה
      חצי כוס קוקוס טחון
      שליש כוס אגוזי מלך טחונים
      50 גרם שוקולד מריר מגורד בפומפיה גסה (*יש לגרד לפני ההכנה)
      ציפוי גנאש: 50 גרם שוקולד מריר + רבע מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית – לשים בקערה ולהמיס 15-20 שניות במיקרוגל. לערבב עד לתערובת חלקה.

    2. תודה רבה!
      לגבי הנוזלים- אין לי מיץ תפוזים. האם עדיף לשים חלב על פני מים? (או אולי חצי וחצי?)
      שבת שלום,
      מיכל

    1. היי שפרה,
      כמויות לתבנית 24:
      4 ביצים גדולות
      כוס (200 ג') סוכר
      כוס (200 ג') שמן
      כפית תמצית וניל
      כוס ושני שליש מיץ תפוזים או מים
      2 כוסות (280 ג') קמח לבן
      2.5 כפיות (15 ג') אבקת אפיה
      כוס ושליש קוקוס טחון
      3/4 כוס אגוזי מלך טחונים
      125 גרם שוקולד מריר מגורד בפומפיה גסה (*יש לגרד לפני ההכנה)
      ציפוי נשאר כמו במתכון.

  5. שלום,
    האם מומלץ להמיר את הנוזלים בחלב קוקוס(7%) להעשרת הטעם?
    לא רוצה שהיא תצא כבדה..
    תודה!

    1. לדעתי חלב קוקוס יהפוך את המרקם למעט כבד יותר. עדיף מיץ.

    1. עוד כמה שאלות…
      *ניתן להשתמש בקמח שיפון *ובמקום הקוקוס-קמח קוקוס?
      *אם משתמשים בשמן קוקוס, צריך להפחית מהכמות?
      ודבר אחרון…*ניתן להכפיל כמויות כדי להכין 3 אינגליש קייק?
      אשמח למענה בבקשה.
      תודה רבה רבה

    2. קמח שיפון לא מומלץ.
      לגבי קמח קוקוס, לדעתי הוא סופח יותר נוזלים מקוקוס טחון רגיל ולכן לא הייתי ממליצה.
      שימי שני שליש כוס שמן קוקוס מומס.
      ל-3 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות יש להכפיל כמויות ב1.5:
      4 ביצים גדולות או 5 ביצים קטנות
      כוס ורבע סוכר
      כוס שמן קוקוס מומס
      כפית וחצי תמצית וניל
      1+3/4 כוסות מיץ תפוזים או מים
      2+1/4 כוסות קמח לבן
      3 כפיות אבקת אפיה
      כוס וחצי קוקוס טחון
      כוס אגוזי מלך טחונים
      150 גרם שוקולד מגורד בפומפיה גסה (*יש לגרד לפני ההכנה)
      לציפוי (לא חובה): 3 כפות שמן, 3 כפות מים, 150 גרם שוקולד

  6. שלום,
    ראשית תודה לך על מתכונים קלים,מהירים טעימים ומוצלחים!!!
    יש לי 3 שאלות ברשותך…
    אני יכול להמיר את השוקולד המריר ב – 100 גרם שוקולד צ'יפס?
    וקראתי במתכון שרשמת לשים את הקמח לערבב מעט ואז להוסיף את הקוקוס, אגוזים טחונים ושוקולד מריר, לא רצוי קודם לשים אותם ורק בסוף את הקמח ולערבב מעט שהעוגה תצא אוורירית? (אני יודע שכמעט בכל עוגה מוסיפים את הקמח בסוף)
    כי אם אשים קודם כפי שרשמת (קודם את הקמח)ואז את הקוקוס וכו… יצא לי לעאבב שוב ואז הקמח יתערבב הרבה
    ולאחר שהעוגה יצאה מהתנור לאחר כמן זנן את ממליצה לכסות אותה?
    תודה רבה לך על הסבלנות ועל התגובות שאת מגיבה לכל אחד ואחת.

    1. היי יוסי,
      אפשר להוסיף שוקולד צ'יפס אבל עדיף שוקולד מגורד מאחר והוא יוצר אחידות במרקם העוגה והוא גם לא שוקע במהלך האפיה כמו שוקולד צ'יפס.
      לגבי סדר הערבוב, זה נכון שאת הקמח מומלץ להוסיף בסוף אבל כשיש מרכיבים כמו אגוזים, קוקוס ושוקולד שהוא לא מומס כדאי להוסיף אותם בסוף כדי שלא ישקעו. לאחר שמוסיפים אותם הערבוב צריך להיות ממש קליל (5-10 שניות) ואז המרקם לא נפגע.
      לאחר שהעוגה יצאה מהתנור מומלץ להמתין 5 דקות ואז לעטוף אותה.
      בהצלחה 🙂

  7. וואווו עוגה ממש טעיייימה!!! איך אני אוהבת את הטעם של השוקולד, הקוקוס והאגוזים ביחד! מושלם!
    עשיתי ציפוי של גנאש ומעל עוד קוקוס.
    ממליצה!
    תודה רבה על המתכונים הטעימים והמוצלחים 🙂
    שבת שלום ומבורך.

  8. שלום אפרת! יש לי פצפוצי שוקולד זה מתאים לעוגה הזאת? ועשיתי עוגה אחרת שלך עם פצפוצי שולד קימחתי אותם ובכל זאת כולם נפלו לי לתחתית באפיה..מה לעשות כדי שלא יקרה שוב?

    1. היי הודיה,
      אפשר להשתמש בפצפוצי אורז אבל אני חייבת לציין שזה יוצא שונה מאשר שימוש בשוקולד מגורד שכן, השוקולד המגורד יוצר אחידות במרקם.
      אם בכל זאת את מכינה עם פצפוצי שוקולד אז כדאי גם לקמח אותם וגם להוסיף שליש כמות לבלילה, שליש כמות לאחר שיצקת לתבנית מחצית מהבלילה ושליש כמות לפזר מעל.
      שבת שלום 🙂

  9. העוגה נשמעת טובה.
    הולכת להכין.
    שאלה בנוגע לציפוי אם ממיסים ריץ ושוקולד מריר הציפוי יהיה יותר טעים או שזה פחות מתאים לעוגה?

    1. היי שירה,
      ציפוי גנאש בהחלט יכול להעשיר את הטעם. אפשר להמיס 100 גרם שוקולד מריר עם שליש כוס ריץ'.

  10. ערב טוב אפרת
    הכנתי הערב את העוגה ויצא מעולה!!!
    הורדתי קצת מכמות הסוכר והשמן.טחנתי את הקוקוס,שוקולד ואגוזים ביחד והשתמשתי בקמח טופח.
    יצאה עוגה אוורירית,לא מתוקה מידיי וטעימהההה 😄
    תודה רבה ושבוע טוב 🌷

  11. מה מומלץ יותר לשים? מיץ תפוזים או מים?
    ולגבי הציפוי, חייבים לשים את השמן בנוסף למים? מה קורה אם שמים רק מים?

    1. עדיף מיץ.
      לגבי הציפוי, אפשר לוותר על השמן ולשים 3-4 כפות מים סה"כ. הציפוי ייצא פשוט יותר דליל.

  12. אפרת,
    איזה כיף שאת משתפת אותנו במתכונים לעוגות בחושות כל כך קלות להכנה וכל כך רכות וטעימות 🙂
    הכנתי את העוגה בלי להקציף, בעזרת מטרפה ידנית ובלי ציפוי
    השילוב של אגוזים,שוקולד וקוקוס פשוט מושלם
    תודה לך

  13. בוקר טוב אפרת,
    תודה על המתכון.
    האם יש צורך לקמח את האגוזים והשוקולד לפני הוספה לבלילה?
    תודה רבה
    טליה

    1. היי טליה,
      את השוקולד אין צורך (כי הוא מגורד) אבל את האגוזים אפשר לקמח.
      יום מקסים 🙂

  14. היי אפרת,
    אתמול בערב דפדפתי באתר שלך וראיתי את העוגה הזאת, היא נראת פצצה שפשוט החלטתי לקום ולהכין אותה למרות שלא תכננתי בכלל לאפות…
    אני חייבת לציין שהיה שווה, היא יצא מושלמת ברמות! היא טעימה, קלה להכנה ומהירה.
    אני חדשה באתר ומאד נהנת.
    ממליצה בחום!!!

  15. היי הכנתי היום ויצא מעולה 😊 ולא הקצפתי את הביצים עירבתי הכל יחד.. ויצא בכל זאת אורירי ..תודה על המתכון אני מכינה הרבה מתכונים שלך .. שבת שלום💐

    1. אז הגעת לאתר הנכון 🙂
      אין צורך להפריד חלמונים וחלבונים פשוט שברי את הביצים כמו שהן לקערה וערבבי עם הסוכר ואז עם יתר החומרים לפי הסדר הרשום.
      בהצלחה וחג שמח

  16. היי,
    אני מעוניינת להבין, האם לאחר שאני מקציםה את הביצים אני מוסיפה את השמן, מיץ תפוזים וכו׳
    לקערה עם הקצף ומערבבת ידנית??

    תודה רבה

    1. את יכולה להמשיך להקציף עם המיקסר גם את יתר החומרים, פשוט ההקצפה תהיה קצרה יותר.

  17. בוקר טוב,

    אפיתי את העוגה היום בבוקר.
    מחר אני נוסעת אתה כמה שעות.
    ביום שבת בערב יאכלו את העוגה.
    יש לי כמה שאלות:
    עד הנסיעה מחר איך לשמור את העוגה?
    האם לנסיעה לשים את העוגה בצידנית עם קרחומים?
    איך לשמור אחר כך את העוגה עד שבת בערב?
    האם לעטוף את העוגה בניילון נצמד? נייר כסף? גם וגם? האם לעטוף רק אחרי שהעוגה התקררה?

    המון תודה!!!!

    1. היי שמרית,
      לאחר שהעוגה מתקררת את יכולה לעטוף אותה היטב בניילון נצמד והיא תישמר עד מוצ"ש. אין בעיה. אין צורך לשים בצידנית עם קרח. העוגה נשמרת מחוץ למקרר.
      חתימה טובה 🙂

    1. היי אורטל,
      אלה הכמויות:
      3 ביצים L
      150 גרם סוכר
      150 גרם שמן
      כפית תמצית וניל
      300 מ"ל מיץ תפוזים או מים
      210 גרם קמח לבן
      10 גרם אבקת אפיה
      100 גרם קוקוס טחון
      80 גרם אגוזי מלך טחונים
      100 גרם שוקולד מריר מגורד בפומפיה גסה (*יש לגרד לפני ההכנה)

  18. היי אפרת, ראשית תודה על האתר הנפלא שמשמש אותי בקביעות,
    שנית, האם אפשר לוותר על האגוזים?

    1. היי רחלי,
      אפשר לוותר על האגוזים. העוגה עלולה לצאת מעט יותר נמוכה.
      המשך יום מקסים 🙂

  19. בס"ד
    אפרת שלום,
    מה שלומך?
    תודה! עוגה מוצלחת מאוד. קיבלתי המון מחמאות…
    כעת מכינה שוב למארחים בשבת , בטעות שמתי שקית אבקת אפיה. האם העוגה נהרסה?
    שבת מבורכת!!!
    אביטל

  20. עוגה הורסת!!!!
    קיבלה מחמאות מכל מי שטעם אותה, כולם ביקשו מתכון

    אני רוצה הפעם לעשות בתבנית של 26
    אשמח בבקשה לדעת מה הכמויות
    ואם יש לי ביצים בגודל מדיום,אז כמה לשים ואם אפשר גם בבקשה לציין גם כמות אם אלו ביצים במידה לארג'

    תודה רבה על האתר המדהים הזה
    עשייה מבורכת

    1. היי נתי,
      שמחה שהעוגה יוצאת מוצלחת 🙂
      כמויות לתבנית 26:
      4 ביצים גדולות (L או XL) או 5 ביצים קטנות (S או M)
      כוס ורבע סוכר
      כוס ורבע שמן
      כפית וחצי תמצית וניל
      2 כוסות פחות 3 כפות מיץ תפוזים או מים
      2+1/4 כוסות קמח לבן
      3 כפיות אבקת אפיה
      כוס וחצי קוקוס טחון
      כוס אגוזי מלך טחונים
      150 גרם שוקולד מריר מגורד בפומפיה גסה (*יש לגרד לפני ההכנה)
      לציפוי (לא חובה): 3 כפות שמן, 3 כפות מים, 150 גרם שוקולד מריר
      *מאחר וזו כמות גדולה חשוב להקפיד לערבב כמה שפחות לאחר הוספת הקמחים כדי לא לפגוע באווריריות העוגה.
      יום מקסים

  21. שלום אפרת חש לך אתר נהדר ומקסים ! האם ניתן לשלוח תשובות לשאלותינו גם במייל על מנת שלא נצטרך לגלול כל פעם ולראות האם קיבלנו תשובה?
    נוסף על כך ובקשר למתכון – האם לערבבסוגר וביצים לבד למשך 2 דק? רק אחכ מוסיפים השאר??תודה ושב"ש

    1. היי אביחי,
      אבדוק את העניין.
      כן, לערבב בנפרד ביצים וסוכר כ-2 דקות ואח"כ להוסיף את שאר המצרכים.
      שבת שלום 🙂

  22. תודה על המתכונים המיוחדים.
    האם אפשר לשים שוקולד חלבי במקום מריר? האם אפשר מים במקום מיץ תפוזים? אודה למענה בדחיפות. תודה

    הודיה

  23. הי..אני רוצה להכין את העוגה לסוף הצום. אין לי כרגע שוקולד..האם סירופ שוקולד יעשה את העבודה?

    1. היי מיכל,
      את יכולה לשים חצי מכמות הבלילה, לזלף סירופ שוקולד (בסביבות 3-4 כפות) ואז לכסות במחצית הבלילה שנותרה ולאפות.

  24. הי. ממש רוצה לעשות את העוגה אבל אינלי שוקולד בכלל..אפשר לוותר?אולי להשים קקאו?זה עדיין ישאר טעים או שכבר כדאי לעשות מתכון אחר?
    ועוד משהו יש לי קמח קוקוס ויש לי ממש קצת קוקוס טחון(משהו כמו רבע כוס חד"פ)לשלב בינהם או שקמח קוקוס זה טוב בפני עצמו?
    תודה רבה 🙂

    1. היי שיר,
      הקקאו יצבע את כל העוגה ויהפוך אותה לעוגת שוקולד. לגבי קמח קוקוס הוא שונה מקוקוס טחון רגיל ויכול גם לשנות את המרקם. אז אולי עדיף להשאיר את המתכון הזה להזדמנות אחרת ולהכין משהו אחר 🙂

    1. לדעתי עדיף לשים מים (יש מספיק טעם בעוגה).
      ואם בכל זאת אז לימונענע נשמע הכי מתאים.

  25. הי הכנתי כעת את העוגה עם הציפוי נראית מדהים מתי מכסים אותה ? וביום כזה חם איפה עדיף לשמור אותה?

    1. היי,
      אפשר לכסות את העוגה כשהיא חמימה אבל לא חמה מאוד.
      עדיף לשמור בחוץ במקום קריר ומוצל בבית. בגלל שחם אז מומלץ להכניס אותה למקרר לאחר יממה-יממה וחצי.
      שבת שלום 🙂

  26. הי תודה רבה על האתר רציתי לשאול האם העוגה יוצאת מוצלחת וטעימה באופן וודאי והאם שווה לנסות או שיש מתכונים יותר מומלצים?!

    1. היי שפרה,
      אם פועלים לפי ההוראות אין סיבה שהעוגה לא תצליח 🙂
      בלי קשר, כמובן שיש עוד המון מתכונים טעימים, השאלה איזה עוגה בא לך להכין.

  27. תודה על המתכון העוגה היתה נהדרת וטעימה, הציפוי החזיק מעמד למרות היום החם. הולכת לאמץ אותו כציפוי לעוגות.

  28. אפרת שלום
    אני רוצה להכין את העוגה למחר לסיום קורס של בתי, הטקס יהיה בחוץ ומחר יהיה מאוד חם. מתלבטת האם הציפוי יחזיק בתוך צדנית שעתיים שלוש או האם להקפיא את העוגה או אולי לוותר ולשים אבקת סוכר או ציפוי אחר, מה את מציעה?

    1. היי אתי,
      לא אמורה להיות בעיה עם הציפוי כי הוא לא עשוי משמנת או משהו דומה.

  29. היי אני מעריצה שרופה של האתר שלך אבל אני טבעונית והרבה מהמתכונים שאני רוצה להכין הם עם ביצים כמו המתכון הזה . יש לך רעיון מה אפשר לשים במקום הביצים ?
    תודה

    1. היי אורית,
      הכנתי מדריך לתחליפי ביצים. אני ממליצה בתור התחלה להכין מחצית מהכמויות בתבנית אינגליש קייק אחת ובמקום ביצה וחצי הייתי מנסה לשים בננה קטנה-בינונית מעוכה.
      בהצלחה ויום מקסים 🙂

    1. היי רונית,
      אני לא חושבת שהקצפה ארוכה תפגע בעוגה אבל אין צורך בהקצפה כזאת ארוכה. מספיק להקציף 2-3 דקות.
      יום נפלא 🙂

  30. הי אפרת,

    האם הקצפת הביצים עם הסוכר במשך 2 דקות צריכה להיות לקבלת קצף בהיר? אם כן, באיזו מהירות?

    תודה רבה

  31. היי אפרת, שתי שאלות:
    1. האם ניתן להשתמש בקמח לבן תופח? אם כן באיזו כמות?
    2. חשבתי להוסיף לתערובת כפית שטוחה קפה נמס כדי להפוך אותה לעוגת אגוזים-שוקולד-קפה, השאלה האם זה עלול להתנגש עם המיץ תפוזים? או שזה לא מקלקל?

    1. היי לילך,
      1. אפשר להשתמש בכוס וחצי קמח תופח. מומלץ להוסיף לו כשליש כפית אבקת אפיה ולערבב.
      2. לדעתי את יכולה להוסיף כפית שטוחה אבקת נס קפה. שימי חצי כמות מים וחצי כמות מיץ תפוזים (סה"כ כוס ורבע).

  32. איזה מתכון כיפי וטעים!
    אפשר להמיר את הקמח הלבן בקמח כוסמין? אם כן,יש צורך להוסיף נוזלים?
    תודה רבה!!

    1. כן, אפשר להמיר בקמח כוסמין. אין צורך להוסיף נוזלים.
      המשך יום מקסים 🙂

  33. תודה רבה על המתכון! העוגה יצאה מעולה!
    הכנתי עם מים וללא ציפוי. הדעות היו חלוקות אם צריך ציפוי או לא.

  34. היי אפרת
    הכנתי בערב שבת עם הילדים ב-2 תבניות.
    אחד לנו ואחד לשכנה הטובה.
    יצא ממש טוב, טעים ומכובד.
    והעיקר-מהיר וקל להכנה
    תודה
    ושבוע טוב

  35. היי
    הכנתי את העוגה יצא מעולה שילבתי חצי קמח מלא חצי קמח רגיל הפחתתי מהסוכר שמתי רק חצי כשהעוגה התקררה פיזרתי אבקת סוכר
    את האגוזים ריסקתי אבל לא לגמרי כך שמרגישים אותם מתכון מעולה ממליצה

  36. היי.
    עוגה מעולה פשוטה וטובה מאוד עשיתי עם שתי תבניות אינגליש יצה מעולה

    תודה על כל המתכונים הנהדרים.
    שבת שלום

  37. שלום אפרת

    א. האם אפשרי מיץ תות-בננה ולא תפוזים? [כי זה מה יש לי בבית]
    ב. האם אפשר להמיס את הציפוי בבישול בסיר? [אין לי מיקרוגל]

    תודה על הכל

    1. היי מירי,
      עדיף לשים מים (תות בננה פחות מתאים).
      אפשר להמיס על הגז על הלהבה והאש הכי נמוכה. לעקוב כל הזמן שלא יישרף.
      שבת שלום 🙂

    2. היי מירי
      אפשר להוסיף שוקולד צ'יפס אבל עדיף שוקולד מגורד מאחר והוא יוצר אחידות במרקם העוגה.
      שבת שלום 🙂

  38. כייף לקבל מתכונים חדשים בהאימל רציתי לדעת בא לי לעשות את העוגה עכשיו חסר לי תפוזים במה אפשר להחליף
    אבל שלא יפגע במרקם של העוגה
    תודה

  39. הייי….שמי עדי ואני מעריצה של האתר שלך.
    מכינה המון מתכונים שלך.
    לגבי העוגה הבחושה יש משהו אחר במקום קוקוס ??
    לא אוהבים אצלי.
    תודה.

    1. היי עדי,
      קודם כל אני שמחה לשמוע 🙂
      לדעתי את יכולה לוותר על הקוקוס ולשים עוד רבע כוס קמח במקום.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר