מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

עוגיות שקדים טחונים ללא גלוטן

עוגיות שקדים טחונים ללא גלוטןFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
4
On אוקטובר 17, 2013
Last modified:נובמבר 25, 2019

Summary:

עוגיות שקדים ללא קמח קלות להכנה וטעימות

עוגיות שקדים טחונים ללא גלוטן

כמות: כ- 20 עוגיות

מצרכים:

1 חלבון (הלבן)

קורט מלח

1.5 כוסות קמח שקדים (שקדים מולבנים טחונים דק)

2 כפות סוכר

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל 170 מעלות.

-מקציפים במשך כדקה את החלבון עם המלח.

-מוסיפים את הסוכר, אח"כ את אבקת השקדים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ומעט דביקה.

-יוצרים עיגולים קטנים בעזרת הידיים, משטחים אותם ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

-אופים 15-20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות. מוצאים ומצננים.

*יש להניח לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות יוצאות מהתנור מעט רכות בתוכנן אך מקבלות פריכות לאחר שמתקררות בטמפרטורת החדר).

 

עוגיות שקדים טחונים, עוגיות שקדים ללא קמח, עוגיות ללא גלוטן

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

20 תגובות

הוסף תגובה
  1. תודה רבה על מתכונים מוצלחים אני כבר בת בית אצלך באתר.
    והשאלה שלי האם אפשר לשים ביצה שלימה או שיש חשיבות לחלבון בנפרד?

    1. כמה עוגיות יצאו לך?
      השתמשת בחלבון של ביצה גדולה?
      לאבקת השקדים השתמשת בכוס בנפח של 240 מ"ל?

    1. החלבון מדביק את החומרים.
      הפרדת ביצים בעוגות נועדה להעניק אווריריות.

    1. היי ענבל,
      לצערי במקרה הזה זה בעייתי להחליף את החלבון מאחר והוא זה שמחבר ומדביק את השקדים הטחונים.

    1. היי שגית,
      לדעתי מספיק כף דבש אבל אני מוכרחה לציין שלא ניסיתי.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר