מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

עוגיות קוקוס מקמח כוסמין

עוגיות קוקוס מקמח כוסמיןFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On מאי 1, 2019
Last modified:מאי 1, 2019

Summary:

עוגיות במרקם פריך-נימוח מקמח כוסמין מלא וקוקוס

עוגיות קוקוס מקמח כוסמין

מצרכים (כ-20 עוגיות):

כוס וחצי (195 ג') קמח כוסמין מלא (אפשר להמיר בקמח כוסמין לבן או קמח לבן רגיל)

חצי כוס (45 ג') קוקוס

כף מלאה סוכר (*ראו הערה בתחתית המתכון)

שליש כוס (100 ג') שמן

2 כפות (40 ג') סירופ מייפל טבעי

כף טחינה גולמית (יש לערבב את הטחינה לפני השימוש)

חצי כפית תמצית וניל

*קוקוס לפיזור מעל (לא חובה)

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.

-מערבבים בעזרת כף את כל החומרים לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת בצקית רכה ואחידה.

-פורסים נייר אפיה, מניחים עליו את התערובת ומעל פורשים נייר אפיה נוסף. מרדדים בעזרת מערוך למלבן בעובי כחצי ס"מ. בעזרת סכין או חותכן חותכים לריבועים בגודל 4X4 ס"מ ומסדרים במרווחים על נייר אפיה. 

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 12-13 דקות. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות נעשות פריכות לאחר צינון).

*ניתן לפזר מעל העוגיות קוקוס.

הערות:

*העוגיות במתיקות מעודנת. אם אתם אוהבים מתוק אפשר להוסיף לתערובת 1-2 כפות סוכר בנוסף למה שרשום.

*אם התערובת יצאה יבשה או מתפוררת יש להוסיף כמה כפות מים בהדרגה ולפי הצורך.

*העוגיות יוצאות במרקם עדין ומעט מתפורר.

עוגיות קוקוס מקמח כוסמין

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

32 תגובות

הוסף תגובה
  1. תודה על המתכונים הנהדרים..
    אני מגלגלת לנקניק, מקררת במקרר, ואחר כך חותכת לעיגולים. יוצא נפלא!!

  2. עוגיות מצוינות.

    חסר לי קצת מתיקות, מה אפשר לעשות כעת?

    אני אגב יצרתי עיגולים ושיטחתי קצת יותר מבעוגיות אחרות.

    תודה רבה!

    1. אפשר לנסות לשים כף נוספת של מייפל, הבעיה שזה יכול להרטיב את הבצק ואז הוא יעשה דביק מידי.

  3. היי
    ראשית תודה על המתכונים המעולים והקצרים..
    לגבי העוגיות יצא לי יבש הוספתי מים ואז העוגיות יצאו קשות..
    מה עושים?
    תודה

  4. ערבה טוב!

    העיסה מוכנה ואני מקווה שתחזיק במקרר עד מחר… (?)

    אפשר רק עם רידוד, אין דרך יותר קלה, נכון?

    תודה לך!

    1. היי דבי,
      ראיתי עכשיו, מקווה שהסתדרת.
      אני מניחה שאפשר גם ליצור כדורים ולשטח לעיגולים אבל אני חושבת שכשמרדדים המרקם יוצא יותר מוצלח.

  5. הכנתי בדיוק כפי המתכון ויצא מהמם! תודה על הטיפ לרידוד והבצק היה ממש נוח.
    היה כיף להכין כאילו עוגיות טעימות ובריאות בכזה מהירות שגם התחסלו במהירות…
    אנחנו ממש נהנים מהמתכונים שלך, תודה!

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר